Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(veterane @ 2010 10 28, 18:10)
as savo vientisas ismeciau, dabar bandysiu pirktis kuokstelius ir meginsiu,  man su istisinem per sudetinga uzdet ant viso voko  doh.gif

Man irgi teks vientisas mest lauk, nes suveliau ir sulipinau net nepanaudojus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 28 spalio 2010 - 17:48
Kas naudoja Inglot klijus, kiek su jais laikosi blakstienos?
Vakar priklijavau Arteco blakstienos. Klijus pirkau Eurocos parduotuveje uz 12 lt. Klijai juodos splavos. Priklijavau labai lengvai, nes turiu permanenta, todel visikaia nesimate tos priklijaimo vietos. Islaike gerai visa vakara, bet vakare, kaip pradejau valyti makijaza visos nukrito. as jas isdziuvinau ir galesiu panaudoti dar karta tikrai, bet man idomu ar kiti klijaia laiko ilgiau.
Atsakyti
Laba diena, gal zinote kur klaipedoje yra pirkti dirbtiniu blakstienu kliju duo eyelash adhesive? aciu.
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 11 06, 22:35)
Vakar priklijavau Arteco blakstienos. Klijus pirkau Eurocos parduotuveje uz 12 lt. Klijai juodos splavos. Priklijavau labai lengvai, nes turiu permanenta, todel visikaia nesimate tos priklijaimo vietos. Islaike gerai visa vakara, bet vakare, kaip pradejau valyti makijaza visos nukrito. as jas isdziuvinau ir galesiu panaudoti dar karta tikrai, bet man idomu ar kiti klijaia laiko ilgiau.

Klausiate apie DUO klijus ar kažkokius Inglot konkrečius?
Nes Inglot'e parduodami DUO klijai yra plačiausiai naudojami pasaulyje, pripažinti visų profesionalų ir laiko tikrai gerai. Tik ten parduodami yra baltos konsistencijos, o juodų dar neužmačiau Lietuvoje.
O šiaip, jeigu pigesni, tai gerai laiko Cascadoje ir kai kur kitur parduodami, tokie pereinančių spalvų į žalsvumą klijai už 15lt. Jais ir akutės priklijuotos gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
aš tai savo vientisas perkirpau per pusę ir klijuoju tik išoriniam akies kampe.
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 11 06, 21:35)

Inglot kiljai (kuriuos gauni kartu su blakstienomis) laiko viena diena tikrai, taciau jei yra noras, kad laikytu ilgiau tame paciame inglot galima nusipirkti DUO adhesive (ju taip pat galima rasti ir make up store), jie pagaminti naturaliu pagrindu, todel nesukelia alergijos ir kokias 3 dienas tai tikrai laikys blakstienas.
Atsakyti
Gal kas patartų kur Kaune geriausia pirkti blakstienas (kuokšteliais)... ? Nesu jų bandžiusi, nesinori kad kaina labai didelė būtų, bet pačias pigiausias baisu pirkt g.gif
Akį užmečiau tik Eurokos, tai ten nieko gero nemačiau. rolleyes.gif
Atsakyti
taigi yra artdeco ir 1000lashes sarmoj.
Atsakyti
Įsigijau blakstienų kuokštelių Amazing Shine ir klijus tos pačios firmos smile.gif
Labai patenkinta. Tiek kaina tiek kokybe... wub.gif
Atsakyti
Artdeco turiu ir blakstienas kuokšteliais ir klijus-tikrai geras produktas smile.gif Klijuoju tik kampučiuose-išlaiko visą dieną,po to gražiai nusiima,ir vėl į dėželę susidedu ax.gif
Atsakyti
Pirkau siandien artdeco blakstienu kuokstelius ir klijus (tuos nestipriusosius). Cia prisiskaiciau kad bus labai sunku prisiklijuot, tai buvau prisigasdinus, nes lig siol net nemoku padoriai pravedimu pasidaryt, bet buvo zymiai lengviau nei tikejausi ir tikrai uztrukau neilgai, max 15-20 min, gavosi mano akim ziurint kaip pirmam kartui netgi labai gerai.

kas naudojat artdeco silpnesnius klijus? Kaip manot galiu but rami, kad atlaikys visa naujametini vakara ir nepamesiu kokio kuokstelio? Stipriuosius pabijojau pirkt, kad paskui su blakstienom neissirauciau, nes pagailejau pinigu dar ir nuemejui.
Atsakyti
kadangi jau po naujametinio karnavalo, parasysiu savo pastebejimus:uzsideti nera sunku ir vientisas blakstienas, ta dariau beja pirma karta, bet kas sunku pasirode-tai jas nuimti, kada kliju pateko ant paciu blakstienu tai reikejo pavargti kol nuemiau kliju likucius, taip kad cia man pasirode sunkiausiai, ir aliejum valiau ir makijazo valikliu ir pirstukais...tai va ko pritrukau siame forume tai butent tokios info-kaip nuimti ir pasalinti kliju likucius nuo nuosavu blakstienu
Atsakyti