Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 13, 12:20)
Jei neiseina prisiklijuot vientysu blakstienu, tai su kuoksteliais dar daugiau sansu, kad nieko neiseis.  unsure.gif

sakyciau, kd kuoksteliais tikrai lengviau. turbut kiekvienai individualiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2010 10 14, 14:34)
sakyciau, kd kuoksteliais tikrai lengviau. turbut kiekvienai individualiai smile.gif

Sveikutes, man irgi kuokstelius lengviau klijuoti, vien tik del to, kad juos po viena pincetu gali atitaikyti i tarpelius tarp nuosavu blakstienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2010 10 14, 15:02)
Sveikutes, man irgi kuokstelius lengviau klijuoti, vien tik del to, kad juos po viena pincetu gali atitaikyti i tarpelius tarp nuosavu blakstienu smile.gif

drinks_cheers.gif as taip irgi galvoju, pirksiu dabar kuokstelius.
Atsakyti
Kur galima isigyti atskirai kliju tubele blakstienoms? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebeld @ 2010 10 19, 21:50)
Kur galima isigyti atskirai kliju tubele blakstienoms? blush2.gif  smile.gif

Jei Vilniuje, galiu pasakyt kur yra geri mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip Vilniuje;) ir kaina domintu mazdaug;D
Atsakyti
QUOTE(Rebeld @ 2010 10 19, 21:56)
Taip Vilniuje;) ir kaina domintu mazdaug;D

Oze 2 aukste Inglot parduotuveje, apie 26 lt, va tokie (jie mac psl. kainuoja 8$)
http://www_inglotcos...roducts/147/255
labai geri, kas turi, tai patvirtins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 19 spalio 2010 - 20:59
Dekui labai, tai ju turetu ir ilgam pakakti?;D
Atsakyti
QUOTE(Rebeld @ 2010 10 19, 21:59)
Dekui labai, tai ju turetu ir ilgam pakakti?;D

turbut jei tik sau, tai visam gyvenimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 19, 21:59)
Oze 2 aukste Inglot parduotuveje, apie 26 lt, va tokie (jie mac psl. kainuoja 8$)
http://www_inglotcos...roducts/147/255
labai geri, kas turi, tai patvirtins smile.gif

Pritariu, patys geriausi!!! smile.gif
Atsakyti
Vakar bandziau prisiklijuot vientisas blakstienas. Man, kaip ir veteranei, nieko neisejo, nes neprilimpa niekaip vidiniame akies kamputyje. Ir dar pateko kliju ant paciu dirbtiniu blakstienu, tai is ju jau nieko gero doh.gif Su kuoksteliais man lengviau, bet vientisos dailiau atrodo, o kuoksteliu nemoku lygiai lygiai augimo linijoj priklijuot, todel is arti matosi kad klijuotos doh.gif
Kaip nuvalyt nuo dirbtiniu blakstienu klijus ir tusa?
Atsakyti
as savo vientisas ismeciau, dabar bandysiu pirktis kuokstelius ir meginsiu, man su istisinem per sudetinga uzdet ant viso voko doh.gif
Atsakyti