Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

Gal rekomenduotumete kokias nors naturalias priklijuojamas blakstienas prieinamas musu parduotuvese? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 14 rugpjūčio 2010 - 20:22
Atkeliavo MAC blakstienytės ir kijai, nu thumbup.gif visada sakiau, kad kad ir pabandymui reikia rinktis kokybišką daiktą drinks_cheers.gif pačios blakstienyčių 'šaknytės' truputį limpa, taip, kad be problemų gali prisidėti ir matosi, kaip atrodysi thumbup.gif truputį jos man ilgokos pasirodė, ne dydžiu, bet ilgiu, tikrai kaip Malvina atrodyčiau bigsmile.gif tai atsikirpau kuostelius kelis ir be jokiu problemu prsiklijavau iš pirmo karto thumbup.gif ypatingu kruopštumu nepasižymiu, todėl bijojau aš tų kuokštelių blush2.gif bet dabar dąsiai užsisakysiu kuokštelius thumbup.gif o klijų, tai iki gyvenimo galo pakaks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 08 17, 14:38)
Atkeliavo MAC blakstienytės ir kijai, nu  thumbup.gif visada sakiau, kad kad ir pabandymui reikia rinktis kokybišką daiktą  drinks_cheers.gif pačios blakstienyčių 'šaknytės' truputį limpa, taip, kad be problemų gali prisidėti ir matosi, kaip atrodysi  thumbup.gif truputį jos man ilgokos pasirodė, ne dydžiu, bet ilgiu, tikrai kaip Malvina atrodyčiau  bigsmile.gif tai atsikirpau kuostelius kelis ir be jokiu problemu prsiklijavau iš pirmo karto  thumbup.gif ypatingu kruopštumu nepasižymiu, todėl bijojau aš tų kuokštelių blush2.gif bet dabar dąsiai užsisakysiu kuokštelius  thumbup.gif o klijų, tai iki gyvenimo galo pakaks biggrin.gif

O ar klijai tikrai gerai laiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 17, 21:49)
O ar klijai tikrai gerai laiko?  smile.gif

Išvaičiojau visa dieną, vakare nusiėmiau, nusiėmė tai pakankamai lengvai, tai naktį kažin ar būtų atlaikę g.gif bet gal dėl to, kad jau lb klijų vos vos patepiau, reiktų pabandyti daugiau truputį užtepti, nes vienas kuokštelis pakankamai sunkiai nusiėmė ax.gif ryt laisvesnė diena, tai paekspirementuosiu ir brūkštelsiu, kas gavosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
nezinau kaip jums bet man antra kart nepavyksta blakstienu panaudot, nuo kliju susidaro toks kietas spurgelis ir norint ji nukrapstyt blakstienos tiesiog issiskiria, o va su tuo spurgeliu bandziau tept klijais ir klijuot tai nelaiko atsoka, taip kad man jas pavyksta panaudot tik viena kart, o kaip kitom kazi?
galvoju gal tuos klijus acetonu kokiu nuvalyt?
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 08 18, 15:10)
Išvaičiojau visa dieną, vakare nusiėmiau, nusiėmė tai pakankamai lengvai, tai naktį kažin ar būtų atlaikę  g.gif bet gal dėl to, kad jau lb klijų vos vos patepiau, reiktų pabandyti daugiau truputį užtepti, nes vienas kuokštelis pakankamai sunkiai nusiėmė ax.gif ryt laisvesnė diena, tai paekspirementuosiu ir brūkštelsiu, kas gavosi  drinks_cheers.gif

Nu va, o man reik, kad dar ilgiau išsilaikytų (nuotakai klijuosiu). Šiaip MAC klijai turėtų gerai laikyti manau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 08 18, 16:02)
nezinau kaip jums bet man antra kart nepavyksta blakstienu panaudot, nuo kliju susidaro toks kietas spurgelis ir norint ji nukrapstyt blakstienos tiesiog issiskiria, o va su tuo spurgeliu bandziau tept klijais ir klijuot tai nelaiko atsoka, taip kad man jas pavyksta panaudot tik viena kart, o kaip kitom kazi?
galvoju gal tuos klijus acetonu kokiu nuvalyt?

Man Artdeco klijai iš esmės nusivalo nuo kuokštelio, nes tąsūs yra. Bet antrą kartą nenorėčiau to paties kuokštelio naudoti - juk ir dažytas tušu jau būna, ir nesaugau labai, tai nuimdama "paglamžau" biggrin.gif Bet šiaip įmanomas dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 18, 18:13)
Man Artdeco klijai iš esmės nusivalo nuo kuokštelio, nes tąsūs yra. Bet antrą kartą nenorėčiau to paties kuokštelio naudoti - juk ir dažytas tušu jau būna, ir nesaugau labai, tai nuimdama "paglamžau"  biggrin.gif Bet šiaip įmanomas dalykas smile.gif

nuo nuimtu blakstienu atsargiai su vandeniu nuplaunu tusa ir vel tokios pacios lieka kaip nedazytos
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 08 19, 08:05)
nuo nuimtu blakstienu atsargiai su vandeniu nuplaunu tusa ir vel tokios pacios lieka kaip nedazytos

Tai taip, bet retai gi aš tas blakstienas klijuoju, tik kokia proga - tai neverta vargti, nedaug kainuoja... smile.gif
Atsakyti
Eksperimentas įvykdytas biggrin.gif blakstienos atlaikė parą laiko, nusiėmiau, bet tikrai būtų dar kuo puikiausiai išbuvę ir visą šią dieną thumbup.gif taip, kad klijai čiki piki thumbup.gif būčiau buvusi dar su jomis, bet kad jau nepasitrumpinau aš jų prieš užsiklijuodama, tai užsiklijavus bijojau, kad su savom nenutrumpinčiau bigsmile.gif kaip kasdienai per ilgos šios man ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau šiandien klijus iš Eurokos. EYLURE Superfix smile.gif Tiesiog nerealūs klijai! Tokiam stikliniam buteliuke, kaip nagų lakas, su aplikatoriumi. Patepi blakstienas, palauki max 10s (instrukcijoje parašyta palaukti 30s, betkol tiek palaukiau tai ir klijai sustingo lotuliukas.gif ) ir jau klijuok. Kuo puikiausiai prilimpa. Pamenu kai su kitais klijai vargau: lauki lauki vos ne 10min, kaip nelimpa taip nelimpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 28, 14:19)
Išbandžiau šiandien klijus iš Eurokos. EYLURE Superfix smile.gif  Tiesiog nerealūs klijai! Tokiam stikliniam buteliuke, kaip nagų lakas, su aplikatoriumi. Patepi blakstienas, palauki max 10s (instrukcijoje parašyta palaukti 30s, betkol tiek palaukiau tai ir klijai sustingo lotuliukas.gif ) ir jau klijuok. Kuo puikiausiai prilimpa. Pamenu kai su kitais klijai vargau: lauki lauki vos ne 10min, kaip nelimpa taip nelimpa doh.gif

Man tai ir Inglot visai nieko, tasus, kaina juokinga bigsmile.gif ar 3 litai g.gif
Atsakyti