Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

jas atskirsi pagal kaina. Natūralaus pluošto blakstienas galima naudoti ir kelis kartus, nes jos yra kokybiškos. Šios labai geros Perfect Silk Lashes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pimcute: 02 rugpjūčio 2010 - 09:09
Gal kas galetu pakomentuoti blakstienas is Nagavitos? http://www.manikiura...c9d583.28779636
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 02, 11:45)
Gal kas galetu pakomentuoti blakstienas is Nagavitos? http://www.manikiura...c9d583.28779636

Youtubej daugelis merginu jas naudoja 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau savaitgali tuos Wimpr's klijus...nusivylus likau.. dry.gif buvau svecuose su koksteliais,nelietus akiu jie man issilaike pora valandu..paziurejus i veidrodeli,pamaciau kad kokstelis sonu "guli" o ne staciai,kaip buvau priklijavus,nusprendiziau visus nuiimti(buvau po 3 ant kiekvienos akies priklijavus),tai lengviausiai nusieme,vos prisilieciau.. unsure.gif per mano vestuves tai taip laike klijai,kad kita diena vos nuemiau kokstelius su aliejum...ir tai skaudejo,o sie net nezinau,labai prasti pasirode! Gal jie geri visai blakstienu linijai klijuoti,nezinau...bet kokstelius nelaiko man bebe.gif

o kas ju iesko Vilniuje Cup'e Eurokos ju pilna...
Atsakyti
O sakykit ar buna pusiniu blakstienu? jei ne, kazin kaip atrodytu, jei as vientisas perkirpciau ir paklijuociau nuo puses? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 06, 22:58)
O sakykit ar buna pusiniu blakstienu? jei ne, kazin kaip atrodytu, jei as vientisas perkirpciau ir paklijuociau nuo puses? g.gif  bigsmile.gif

Rodos nebūna... Įdomiai turbūt atrodytų unsure.gif biggrin.gif Geriau kuokštelius pirk tada wink.gif
Atsakyti
Eurokos maciau yra tokia iiiiiilga vientisa linija tu blakstienu, tai ja galima kaip nori, taip ir karpyti. As esu dejus ir galams tokia apkarpyta, tai nei vienas asmuo net neitare kad cia nenaturalios biggrin.gif labai graziai atrode, tik reikia ilgi paciu blakstienu pakarpyti ax.gif
Atsakyti
O sakykit ar buna pusiniu blakstienu? jei ne, kazin kaip atrodytu, jei as vientisas perkirpciau ir paklijuociau nuo puses? g.gif  bigsmile.gif

Tai daugkas taip ir daro, kad nuo normaliu kerpa. Net labai daznai ir tos vientisos buna daugeliu per ilgos, tai pakerpa po kuoksteli iki tinkamo ilgio. tik kirpt reiketu nuo ilgosios puses.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 06, 23:41)
Rodos nebūna... Įdomiai turbūt atrodytų unsure.gif  biggrin.gif  Geriau kuokštelius pirk tada wink.gif

Nu zinok zinau kas klijuoja ir labai graziai atrodo smile.gif kuoksteliu tai pati neprisiklijuosiu schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 11:44)
kuoksteliu tai pati neprisiklijuosiu schmoll.gif  4u.gif

Tikrai galima pačiai prisiklijuoti wink.gif Kodėl taip negatyviai? smile.gif
Tik pasibandyti reikia bent kartelį prieš pirmą kartą darant - ir pasitreniruoti, ir klijukus išbandyti smile.gif
Aš savaitgalį buvau vestuvėse, tai Artdeco klijai man kuokštelius tikrai puikiai atlaikė, o nusiėmė irgi be problemų vakare, tiesiog lengvai peštelėjus už jų smile.gif
Atsakyti
O sakykit ar buna pusiniu blakstienu?

bent jau MAC tai tikrai yra pusiniu blakstienu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bandete Kiss blakstienas? Maciau Eurokose, tai tokios grazios pasirode wub.gif Tie plaukeliai patys tokie plonyciai biggrin.gif Kartu yra ir klijukai, bet kazin ar jie klijuos? kaip manot? blush2.gif
Atsakyti