Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 23, 15:08)
O kas žino, kur Vilniuj likę...? KAd neieškot visur  doh.gif  biggrin.gif

As radau panoramos Eurokose,jie buvo paslepti uz blakstienu,ir pardavejo vos atrado,ir berods maciau 2 pakepius ax.gif bet gal paskambink pasiteirauk is pradziu ten,ar tikrai turi,tik tegul patraukia tas dezutes su blakstienom,klijai buvo paciam gale pakabinti ir ju nesimate
Atsakyti
Tai va,vakar atbuvau su tom blakstienytėm 4u.gif klijai tikrai gerai laikosi,net nebuvo kilus abejonė ar atsilaisvino ar panašiai.. kai valiau makiažą , vieną kuokštelį "išroviau", bet skaudėjo g.gif tad nuvaliau su makiažo valikliu ir viskas buvo gerai , lengvai nusivalė, kuokšteliai gal šiek tiek susilankstė.bet buvau daug tušo prisitepusi,tai kol nuvaliau jį taip ir gavosi... Tad klijais esu tikrai patenkinta,o dar kai už tokią kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 07 24, 09:48)
Tad klijais esu tikrai patenkinta,o dar kai už tokią kainą 4u.gif

o kiek kainavo? ax.gif aš pirkau klijus, kuriais MAC prekiauja, tai laukiu, kol atsiųs ir lėksiu bandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 19, 01:57)
Cia mergaitei kuokstelius dejom  wub.gif

user posted image

user posted image

Tikrai labai graziai. wub.gif Ir makiazas ir kuoksteliaia thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 07 24, 10:34)
o kiek kainavo?  ax.gif aš pirkau klijus, kuriais MAC prekiauja, tai laukiu, kol atsiųs ir lėksiu bandyti  drinks_cheers.gif

Kainavo nepilnus 10Lt, ir kiekis tikrai nemažas smile.gif
Tik va,blakstienos pas mane kuokšteliais, norėčiau pabandysi vientisas, kaži kurios geresnės ir pigesnės? g.gif
Atsakyti
Neradau Eurokos tų klijukų išgirtų, vargas... Žodžiu, nusipirkau Douglas'e šią Artdeco tūbelę - bandysiu smile.gif Tikiuosi, su šiais jau lips biggrin.gif (tfu tfu tfu) Tik nepatiko, kad prasukus tūbelę ir tikrai nė kiek jos nepaspaudus, viskas pradėjo lipti lauk doh.gif
user posted image
Atsakyti
gal galit idet foto tu isgirtuWimpr's adhesive eyelash glue by fingrs kliju ?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 25, 21:36)
Neradau Eurokos tų klijukų išgirtų, vargas... Žodžiu, nusipirkau Douglas'e šią Artdeco tūbelę - bandysiu smile.gif Tikiuosi, su šiais jau lips  biggrin.gif (tfu tfu tfu) Tik nepatiko, kad prasukus tūbelę ir tikrai nė kiek jos nepaspaudus, viskas pradėjo lipti lauk  doh.gif

Šiandien išbandyta, nuo pat ryto vaikštau, viskas puikiai thumbup.gif Nors pirmą (na, skaičiuojant aną atvejį su nelimpančiais klijais - antrą) kartą klijuojuosi rolleyes.gif Visą dieną puikiai laiko, žiūrėsim, kaip valysis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 27 liepos 2010 - 19:13
QUOTE(Neila+69 @ 2010 07 27, 20:42)
gal galit idet foto tu isgirtuWimpr's adhesive eyelash glue by fingrs kliju ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 18, 23:57)
Cia mergaitei kuokstelius dejom  wub.gif

user posted image

user posted image

koks tobulas makiažas ir blakstienos wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
rekomenduočiau dirbtinėms blakstienoms nepagailėti pinigų ir pirkti ne GUMINES, o natūralaus plauko. Su tokiomis daug patogiau ir natūraliau atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2010 08 01, 17:09)
rekomenduočiau dirbtinėms blakstienoms nepagailėti pinigų ir pirkti ne GUMINES, o natūralaus plauko. Su tokiomis daug patogiau ir natūraliau atrodo. smile.gif

Aha, o kur tokias gaut ir kaip atskirti? Ismaliau puse interneto su paieska " silk lashes " arba " mink lashes " tai radau keleta, bet kaina tai uz pora 30 zaliu blink.gif
Atsakyti