Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(GITALE @ 2010 07 20, 21:23)
man tai ir is eurokos klijai pirkti islaiko visa diena, vakare vos nulupt eina

Kokie, kaip vadinasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 20, 17:32)
Bet naturaliau su kuoksteliais atrodo.. nenoriu kaip Malvina atrodyt  4u.gif

Tai visokiu gi buna tu blakstienu smile.gif nebutinai su vientisom blakstienom atrodysi kaip Malvina biggrin.gif galima naturalaus ilgio nusipirkt ir thumbup.gif o kartais ir su kuoksteliais galima kaip Malvina atrodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinoolis @ 2010 05 22, 11:55)
Na, kiek žinau, klijai, kurie būna prie blakstienų dažnai yra prastoki. Aš tai klijuojuos pusinukes blakstienas už 7 litus (tik klijus, žinoma, naudoju kitus, nes tie, kurie prie tų blakstienų iš viso nieko neklijuoja), ir atrodo puikiai. Nežinau, kodėl kiti bijo priklijuojamų blakstienų - šiek tiek praktikos ir priklijuosit be problemų. Pirmą kartą retai kam pavyksta gerai smile.gif.

Va va, aš nusipirkau pirmą kartą kuokštelius, bandžiau klijuoti - neklijuoja tikrai nieko tie pridėti klijai... doh.gif Galvoju, ar čia aš nesugebu, ar kaip... unsure.gif
Kokius gerus klijukus parekomenduotumėt kuokšteliams nusipirkti? smile.gif
Atsakyti
Makiažų temoje rekomendavo Wimpr's adhesive eyelash glue by fingrs , sakė Eurokoje buna pirkti, bet aš niekaip nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 07 22, 13:21)
Makiažų temoje rekomendavo  Wimpr's adhesive eyelash glue by fingrs , sakė Eurokoje buna pirkti, bet aš niekaip nerandu  g.gif

Ačiū už pasiūlymą, bandysiu pasidairyti smile.gif

Šiandien bandžiau klijukus, kur prie kuoštelių pridėta - nelipo pradžioj visai doh.gif Paskui nutariau jau ant padažytų blakstienų klijuoti - išėjo thumbup.gif Bet... laikosi vis tiek silpnokai. Pusę dienos prabuvau, kol užsimiršusi, "nepakasiau" blakstienų - nulėkė... biggrin.gif Kai man per vestuves visažistė priklijavusi buvo, tai tikrai rimčiau laikėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 07 22, 14:21)
Makiažų temoje rekomendavo  Wimpr's adhesive eyelash glue by fingrs , sakė Eurokoje buna pirkti, bet aš niekaip nerandu  g.gif

As irgi tokius naudoju, pirkau eurokose smile.gif sake konsultante, kad tu kliju deficitas yra, paskutinius paemiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 23, 00:01)
As irgi tokius naudoju, pirkau eurokose smile.gif sake konsultante, kad tu kliju deficitas yra, paskutinius paemiau smile.gif

jo,ir as pagaiau uztaikiau ant ju thumbup.gif nusipirkau.

treniravausi klijuoti kokstelius.... doh.gif dieve kaip sunku,jie prilimpa prie pinceto,nenori klijuotis normaliai prie voko doh.gif turbut teks pirkti visa juostele blakstienu ir nesukti sau galvos..

kas klijuoja tuos kokstelius,kaip jus juos paimat pincetu (kaip laikot ir kaip klijuojat) jei tai imanoma,paaiskinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 19, 01:57)
Cia mergaitei kuokstelius dejom  wub.gif

user posted image

user posted image

Labai gražus makijažas thumbup.gif norėčiau sužinoti, kur ir kas jį darė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2010 07 23, 11:42)
Labai gražus makijažas  thumbup.gif  norėčiau sužinoti, kur ir kas jį darė  smile.gif

Pritariu, kad labai labai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2010 07 23, 10:42)
Labai gražus makijažas  thumbup.gif  norėčiau sužinoti, kur ir kas jį darė  smile.gif

Rykute ir daze
Atsakyti
Na va, aš ir radau tų klijų 4u.gif jei kam įdomu dar viena pakuotė liko Kaune, Mole 4u.gif prisiklijavau kuokštelius ant jau padaryto makiažo..kolkas laikosi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 07 23, 16:01)
Na va, aš ir radau tų klijų  4u.gif  jei kam įdomu dar viena pakuotė liko Kaune, Mole  4u.gif  prisiklijavau kuokštelius ant jau padaryto makiažo..kolkas laikosi gerai  smile.gif

O kas žino, kur Vilniuj likę...? KAd neieškot visur doh.gif biggrin.gif
Atsakyti