Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

pasidalinkit kokiu firmu geru d. blakstienu yra 4u.gif pirkau Inglot ir ardeco, bet man noretusi naturalesnio ilgio, maciau tik mac, bet gal kas dar ka gali pasiulyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 21, 20:19)
pasidalinkit kokiu firmu geru d. blakstienu yra  4u.gif pirkau Inglot ir ardeco, bet man noretusi naturalesnio ilgio, maciau tik mac, bet gal kas dar ka gali pasiulyti  bigsmile.gif

make up store ban didelis pasirinkimas thumbup.gif tiek labai išskirtinių (su plunksnomis, spalvotų, super ilgų), tiek ir natūraliai atrodančių. Tačiau kainos deja didesnės nei artdeco doh.gif
o šiaip ir artdeco yra įvairių ilgių ir formų, netiko nei vienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 21, 21:56)
make up store ban didelis pasirinkimas  thumbup.gif  tiek labai išskirtinių (su plunksnomis, spalvotų, super ilgų), tiek ir natūraliai atrodančių. Tačiau kainos deja didesnės nei artdeco  doh.gif
o šiaip ir artdeco yra įvairių ilgių ir formų, netiko nei vienos?  g.gif

vienas paemiau, bet naturaliai atrodanciomis nepavadinciau rolleyes.gif o kur VLN tas make up store? gal Duoglas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 21, 22:06)
vienas paemiau, bet naturaliai atrodanciomis nepavadinciau  rolleyes.gif  o kur VLN tas make up store? gal Duoglas?  g.gif

Vilniuje Vokiečių g. 13. Čia atskira parduotuvė, kuri prekiauja tik make up store produkcija ax.gif
Jų internetinis puslapis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 21, 22:48)
Vilniuje Vokiečių g. 13. Čia atskira parduotuvė, kuri prekiauja tik make up store produkcija  ax.gif 
Jų internetinis puslapis  mirksiukas.gif

aciu, net nezinojau kad atskira parde yra bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
ujujujuj.. nusimato vestuves.. galvoju ar iseitu paciai pasiklijuot kelis kuokstus blakstienu g.gif bigsmile.gif man baisiausia, kad ant savo blakstienu neprilipdyciau.. lotuliukas.gif doh.gif nu bandysiu kazkaip.. biggrin.gif arba gal reiks eit pas kosmetologe.. bet tam mieste as nieko nzn tai neaisku kaip cia gausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 liepos 2010 - 19:19
QUOTE(amber123 @ 2010 07 19, 21:10)
ujujujuj.. nusimato vestuves.. galvoju ar iseitu paciai pasiklijuot kelis kuokstus blakstienu g.gif  bigsmile.gif man baisiausia, kad ant savo blakstienu neprilipdyciau..  lotuliukas.gif  doh.gif nu bandysiu kazkaip..  biggrin.gif arba gal reiks eit pas kosmetologe.. bet tam mieste as nieko nzn tai neaisku kaip cia gausis

iseis iseis, tik pirma namie pasipraktikuokit, blakstienu daug pokiukyj tai ir pabandymui uzteks... man tik neiseina vienodai ant abieju akiu uzklijuot , kaip bebandau vis biski skirias.. bet l.grazu tik buvo keista kai tau i akis ziuri atrodo kad visi tyryneja tave lotuliukas.gif tai net stengdavaus i akis kitiem neziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 07 19, 21:29)
iseis iseis, tik pirma namie pasipraktikuokit, blakstienu daug pokiukyj tai ir pabandymui uzteks... man tik neiseina vienodai ant abieju akiu uzklijuot , kaip bebandau vis biski skirias.. bet l.grazu tik buvo keista kai tau i akis ziuri atrodo kad visi tyryneja tave lotuliukas.gif  tai net stengdavaus i akis kitiem neziuret blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif arba reiks kazko prasyt kad klijuotu.. smile.gif nu pabandysiu gal pati.. per vestuves klijavo, tai is pradziu nlb patiko, kol nepatrumpino.. nes akys mazos, tai man biski jos per ilgos pasirode biggrin.gif bet seip akys tikrai graziau su jom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 19, 21:10)
ujujujuj.. nusimato vestuves.. galvoju ar iseitu paciai pasiklijuot kelis kuokstus blakstienu g.gif  bigsmile.gif man baisiausia, kad ant savo blakstienu neprilipdyciau..  lotuliukas.gif  doh.gif nu bandysiu kazkaip..  biggrin.gif arba gal reiks eit pas kosmetologe.. bet tam mieste as nieko nzn tai neaisku kaip cia gausis

O tai nenori vientisu klijuotis ta prasme ne kuoksteliu? g.gif Daug lengviau vientisas klijuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 20, 11:50)
O tai nenori vientisu klijuotis ta prasme ne kuoksteliu? g.gif Daug lengviau vientisas klijuotis ax.gif

Bet naturaliau su kuoksteliais atrodo.. nenoriu kaip Malvina atrodyt 4u.gif
Atsakyti
As zadu vienai progai pabandyti sias blaktienas biggrin.gif nepirksiu brngiu, jei neiseis tai neiseis, busiu be blakstienu biggrin.gif Galvoju kokius tik klijus pirkt, nenoriu irgi brangiu, bet reikia kad gerai laikytu, ka patartumete? ax.gif
Ziurejau Youtubej, tai ten vos ne visos merginos naudoja Ardell LashGrip klijus. Gal kas matete cia Lt juos?

user posted image
Atsakyti
man tai ir is eurokos klijai pirkti islaiko visa diena, vakare vos nulupt eina
Atsakyti