Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

paciam Panevezy, nes esu paneveziete : 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 05 08, 15:04)
paciam Panevezy, nes esu paneveziete : 4u.gif

nu koniu poniatno, kad panevėžietė, aš irgi 4u.gif 4u.gif 4u.gif ale kur tiksliai prekiauja, yra daugiau panevėžiečių, norinčių maistinių dažų, tai gal mums visai neblogai išeitų susikoperuoti mirksiukas.gif kas per firma prekiauja? ne Tinklų gatvėj kartais, pavadinimą pamiršau, ten visokiais gėriais bet tik dideliais kiekiais prekiauja doh.gif
Atsakyti
ten, bet kazkaip neraiskus tas adresas, jie man atsiunte savo prekiu kataloga, tai daug visokiu drulialia yra
Papildyta:
Tinklu 51,
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 05 09, 17:03)
ten, bet kazkaip neraiskus tas adresas, jie man atsiunte savo prekiu kataloga, tai daug visokiu drulialia yra
Papildyta:
Tinklu 51,

nepamenu kaip vadinas, kažkas buvo užrodęs, bet paskaičiau internete, kad baisiai dideliais kiekiais prekiauja doh.gif
Atsakyti
nebent kelioms pirkt ir tai visam gyvenimui, juk jie nesensta
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 05 10, 05:32)
nebent kelioms pirkt ir tai visam gyvenimui, juk jie nesensta

as ir prisideciau prie pirkimo ax.gif
Atsakyti
Aš irgi kaime netyčia suradau grybukų keptuvę senabenską. Tai žodžiu ji tokia nelabai švari, reikia ją išvalyt. Čia praeitoj temoj rašė kaip reikia valyt, bet kur aš dabar surasiu. Kažkaip ten iškaitint reikia ar kaip.... g.gif
Atsakyti
Kažkaip pasiskaičius tuos visus "E" užsimaniau natūralius dažus pasidaryti... Pabandysiu kokią petražolę išspaust ir taip gal gausis žalias dažas... Gal dar vyšnią raudonai...
Reiks inete pasiieškoti kokie augalai kaip dažo ir aišku, kad nenuodingi būtų g.gif

Dažus kilogramais parduoda? Ten tikrai maistiniai? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
taip maistiniai
Atsakyti
user posted image
pas mane jau uzderejo braskes biggrin.gif ,receptas keli puslapiai atgal.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 09:24)
pas mane jau uzderejo braskes biggrin.gif ,receptas keli puslapiai atgal.

na gardžiai atrodo Tavo braškės? o ar gardžios valgant iš tikro? bigsmile.gif
aš labai noriu savo vaiko krikštynoms padaryt tokių braškių.

Grybukus kepiau, tai namiškiai valgė noriai. Tik vyras mano tai sakė, kad per daug jaučiasi "aštrumas", t.y. gvazdikėliai.. nu nemėgsta jis to skonio. Bet va galvoju, kad jei pasidaryčiau tiek braškių "pasitreniravimui" prieš krikštynas, tai kad tik nereiktų vienai pačiai ir valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 12, 07:39)
na gardžiai atrodo Tavo braškės? o ar gardžios valgant iš tikro?  bigsmile.gif
aš labai noriu savo vaiko krikštynoms padaryt tokių braškių.

Grybukus kepiau, tai namiškiai valgė noriai. Tik vyras mano tai sakė, kad per daug jaučiasi "aštrumas", t.y. gvazdikėliai.. nu nemėgsta jis to skonio. Bet va galvoju, kad jei pasidaryčiau tiek braškių "pasitreniravimui" prieš krikštynas, tai kad tik nereiktų vienai pačiai ir valgyt  doh.gif

kai kepu grybukus niekada nededu gvazdikeliu,tik vaniles arba kokiu kvapu,tas braskes padariau vienos mergytes gimtadieniui,nes i darzeli ir namie liks.
skonis ju saldziarugstis,kokia viena kita suvalgysi.man asmeniskai jos daugiau kaip stalo puosmena,nors vaikai jas mielai valgo,jei darysi,tai daryk is mazesnio kiekio produktu.
Atsakyti