Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

laba diena..atsiprasau jei as ne itema..bet galbut atsirastu mamyte kuri galetu iskepti grybuku, konkoreziuku ar kastonu..dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristila @ 2009 05 06, 17:32)
laba diena..atsiprasau jei as ne itema..bet galbut atsirastu mamyte kuri galetu iskepti grybuku, konkoreziuku ar kastonu..dekoju 4u.gif

kodėl, į temą ax.gif mielai pagelbėčiau tokiu svarbiu reikalu, bet aš tik du kartus kepiau...
ir jei ne rikke nuotrauka, tai būčiau net nepuošus bigsmile.gif o kai papuošiau, tai skanūs gavosi... ups, pasigyriau blush2.gif (bet tikrai skanūs topsecret.gif )
Atsakyti
sakiau kad skaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, išmaliau didelę maxima, Rimi.. nu nerandu konditerinio šokolado. Patarkit prašau kur ieškot ir kaip atrodo tas įpakavimas.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 06, 21:39)
Tai va, išmaliau didelę maxima, Rimi.. nu nerandu konditerinio šokolado. Patarkit prašau kur ieškot ir kaip atrodo tas įpakavimas.

As radau maximoj prie vanilinio cukraus, kvapų ir tų greitai kepamų pyragų iš pokelių. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tikrai dar negaliu pagelbėt, bo grybukų visai nekepiau, o riešutėlius dar tobulinu biggrin.gif

Klausimas: kur galima gauti valgomų dažų??? Gal kuri kur nors matėte, nes niekur nerandu, ir nieks nežino kur ieškot.... Bet jau tie, ko klausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 05 06, 22:17)
Aš tai tikrai dar negaliu pagelbėt, bo grybukų visai nekepiau, o riešutėlius dar tobulinu  biggrin.gif

Klausimas: kur galima gauti valgomų dažų??? Gal kuri kur nors matėte, nes niekur nerandu, ir nieks nežino kur ieškot.... Bet jau tie, ko klausiau  biggrin.gif

Maximoje tai tikrai yra, dezutese, kelios spalvos pagrindines, o sudeta buna prie visu papuosimu mirksiukas.gif
va tokie
user posted image

cia lietuves internetine parduotuve cia
Atsakyti
Po galais, tai arba nebuvo kai ieškojau arba kur užkritę buvo, nes jau ieškojau tai kaip duonos, kaip sakoma biggrin.gif
Dar reiks paieškoti gal prieskonių pardėse, gal kokių dar rimtesnių bus...
Ačiū, diora 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 05 06, 22:42)
As radau maximoj prie vanilinio cukraus, kvapų ir tų greitai kepamų pyragų iš pokelių.  4u.gif

aha, taigi vakar čiupinėjau kažkokį dalyką - buvo parašyta, kad tai kekso glajus, pieniškas. Tipo visą tą folgos pakelį dedi į mikrobangę, šildai, prakerpi skylutę ir lieji ant kekso.
Apie šitą kalba eina? Jei apie šitą, tai kiek grybukų galvų galima juo aplieti?
o aš galvojau, kad taip ir bus parašyta - "konditerinis šokoladas" doh.gif

QUOTE(relija @ 2009 05 06, 23:17)
Klausimas: kur galima gauti valgomų dažų??? Gal kuri kur nors matėte, nes niekur nerandu, ir nieks nežino kur ieškot.... Bet jau tie, ko klausiau  biggrin.gif

vakar maklinėjau po saldumynų temas, tai radau, kad Inočka ir cipciukas žino kur gauti Kaune. Tai Urmo bazėj, kažkur už/prie daržovių turgaus.. ieškojau dabar nuorodos, nu nerandu, dovanok.. tai tipo ten prekiauja lyg prieskoniais, lyg buitine technika, o interesantas turi tyliai paprašyt tų dažų, bo kitaip "neturi"....

diora ačiū už fotografiją tų dažų. Taip tikrai lengviau ieškoti reikalingo daikto lentynoj.. notworthy.gif
Papildyta:
štai postas iš dažų temos

QUOTE(Pigalica @ 2009 05 03, 17:31)
Taip, tikrai maistiniai wink.gif kitaip neparduotų jų parduotuvėse...
Turiu nuo Velykų užsilikusius dažus

user posted image

Ten aiškiai parašyta, kas dažai maistiniai. O be to dėl įdomumo išstudijavau spalvotų maistinių flomasterių etiketę
user posted image
ir ką.... kai kurie skaičiukai "E" sutampa unsure.gif
Ieškodama detalesnės informacijos, radau įdomų puslapiuką kur surašyti maistinių dažų kodai, pavadinimai ir aprašymai, paspaudus ant numerio galima paskaityti detalesnę informaciją

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 07, 13:47)
aha, taigi vakar čiupinėjau kažkokį dalyką - buvo parašyta, kad tai kekso glajus, pieniškas. Tipo visą tą folgos pakelį dedi į mikrobangę, šildai, prakerpi skylutę ir lieji ant kekso.
Apie šitą kalba eina? Jei apie šitą, tai kiek grybukų galvų galima juo aplieti?
o aš galvojau, kad taip ir bus parašyta - "konditerinis šokoladas"  doh.gif

Jo aš tai šitu galvutes nutepliojau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, as pasiteiravau Panevezy toj firmos kur pardavineja maistinius dazus, tai keturiu spalvu dveji po 55 lt uz kg o dveji po36lt uz kg susikooperuokit visos, nes kg juk beprotiskai daug, atsiusiu elektronini pasta ir susisieksit.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 05 08, 08:52)
Sveikutes, as pasiteiravau Panevezy toj firmos kur pardavineja maistinius dazus, tai keturiu spalvu dveji po 55 lt uz kg o dveji po36lt uz kg susikooperuokit visos, nes kg juk beprotiskai daug, atsiusiu elektronini pasta ir susisieksit.

kur čia yra bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti