Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(naitas @ 2009 04 27, 12:02)
parašiau, o po to pagalvojau, kad gi Tu rekomendavai, tai biškį "apnepatoginau", atsiprašau.. Betgi kam reikia, tas išsišveis.. o aš tai nešveisiu  rolleyes.gif  palauksiu arba tvarkingesnių, arba kitur gausiu.
gal turėjo normalių, gal išpirko.. bet diedas biškį "pagadintas", nes pamatęs, kad neperku, pradėjo man pasakoti, kad kai jos kainavo po 60, tai pas jį eilė stovėjo prie tų keptuvių.. o aš vistiek nepirkau.

Nieko viskas gerai. rolleyes.gif Dar gal net geriau, tai kitos be reikalo nevažiuos. Nes įsivaizduok jei iš kito miesto atvarytų. blink.gif Tai dar ir kelionė juk kainuotų.

Aš dažnai bazėse būnu reiks kada dar kur pažiūrėti. nemanau, kad jis vienintelis jas ten pardavinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 04 26, 21:40)
Šaunuolė  thumbup.gif  gražūs riešutukai  thumbup.gif  bet vargelio tikiu buvo nemažai tokį kašikėlį prigaminti  doh.gif

cia tik puse, kita puse pas kitus svecius veziausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2009 04 27, 15:09)
cia tik puse, kita puse pas kitus svecius veziausi  biggrin.gif

Tai jei ne paslaptis kiek iš viso laiko sugaišai? rolleyes.gif Aš pirmą kartą grybukus kai kepiau, tai 2 valandas žaidžiau ir tai dar be spalvinimo kotų ir galvučių ax.gif
Atsakyti
LIALIA:),gal receptuka parasyt galetum,...ar nuorodele is kur emei 4u.gif
Atsakyti
Sierra, gavau keptuvę yahoo.gif
dabar užmerkta stovi, tai kai išsivalysiu, ir iškepsiu ką nors, tada įmesiu foto.

o keptuvė tai faina (nugis kaip čia nepasigyrus lotuliukas.gif ). Formoje yra du voverukai ir trys baravykai. Tikra, tarybinių laikų, 5 rubliai 30 kapeikų rolleyes.gif rankenos gražiai susiveria, viduje formelės glotnios, sakė, kad špižinė. Žodžiu, graži tvarkinga.
Radau ją ex 25-mečio turguje. Ėjau pas diedus, kur iš kitos pusės, jau už skudurų turgaus, ir beveik už daržovių, prekiauja visokiais gelžgaliais. Nuėjau ir garsiai pareiškiau pačiam gražiausiam vyrui hihihi.gif , kad ieškau grybukų keptuvės. Tai jis tik pasakė - palauk, po 10 minučių ateisiu bigsmile.gif . Ir atneša man netrukus net dvi - vieną kaip jau aprašiau, o kita buvo su gaidelių formelėm. Ir visai nedrąsiai 50 litų paprašė.

Žaliakalnio turguje tai niekas neturėjo. Sakė, pasitaiko.. o pasirodo, "pasitaiko", tai žmonės kai savo senus namus tvarkosi iš pagrindų, jaunimas kai randa sovietines "nesąmones", tai ir neša šitiem prekiautojams. Arba iš Rusijos atveža.

Tai va, Sierra, ačiū už pono Romo kontaktus bazėje (pamačiau, kaip visgi iš principo atrodo tas daiktas), ačiū už receptuką, išbandysiu po valandos kitos. Dabar baiginėju žele tortą, žinai, tam atvejui, jeigu grybukai su voverukais nepavyktų.. kad prieš savo vyrus reabilituočiaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 04 27, 15:26)
Tai jei ne paslaptis kiek iš viso laiko sugaišai?  rolleyes.gif  Aš pirmą kartą grybukus kai kepiau, tai 2 valandas žaidžiau ir tai dar be spalvinimo kotų ir galvučių  ax.gif

as uztrukau kazkur valanda su teslos issimaisymu ir kepimu, gal biskuti ilgiau. Aisku sulipdymo neskaiciavau, bet atsisedau pries telika ir suklijavau atsileidus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ricicinuke @ 2009 04 27, 17:22)
LIALIA:),gal receptuka parasyt galetum,...ar nuorodele is kur emei  4u.gif

radau senoje temoje, bet as parasysiu bu greiciau. ( Tuckos receptas)

3 valgomi saukstai majonezo.
2 kiausiniai
6 stiklines miltu ( as juos dar issijoju)
1,5 stiklines cukraus
400gr. margarino
0,5 arb. saukstelis sodos nugesintos actu 1arb. saukst.
0,5 arb. sauktelio druskos.
2 bonkutes kondencuoto pieno.

1) 2 trynius suplakti su cukrumi, o baltimus su druska.
2) margarina sumaisyti su miltais ir majonezu ( margarina as sutarkuoju, kad lengviau butu maisyti)
3) ideti i tesla trynius, o poto atsargiai ir baltymus supilti.
4) uzgesinti soda su atstu ir sudeti i tesla.
5) padarau nedinelius rutuliukus ir kepu kol graziai paruduoja.

va toki recepta as turiu ir lygiai taip dariau ir skaniai gavosi.
Atsakyti
kepu grybukus ir voverukus. Na iš pat pradžių tai maniau, šakės, nebus galima parodyt... nes lipo prie sienelių ir degė.. kažko man tešla tirštoka gavos.. dar įdėjau grietinės. Tai dabar vos vos dujos dega, normaliai kepa.. tik soda jaučias. Ar ne per daug 1 a.š. sodos.. ir nugesinau, o vistiek jaučiu "muilą"..
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2009 04 28, 15:56)
as uztrukau kazkur valanda su teslos issimaisymu ir kepimu, gal biskuti ilgiau. Aisku sulipdymo neskaiciavau, bet atsisedau pries telika ir suklijavau atsileidus  blush2.gif
Papildyta:
radau senoje temoje, bet as parasysiu bu greiciau. ( Tuckos receptas)

3 valgomi saukstai majonezo.
2 kiausiniai
6 stiklines miltu ( as juos dar issijoju)
1,5 stiklines cukraus
400gr. margarino
0,5 arb. saukstelis sodos nugesintos actu 1arb. saukst.
0,5 arb. sauktelio druskos.
2 bonkutes kondencuoto pieno.

1) 2 trynius suplakti su cukrumi, o baltimus su druska.
2) margarina sumaisyti su miltais ir majonezu ( margarina as sutarkuoju, kad lengviau butu maisyti)
3) ideti i tesla trynius, o poto atsargiai ir baltymus supilti.
4) uzgesinti soda su atstu ir sudeti i tesla.
5) padarau nedinelius rutuliukus ir kepu kol graziai paruduoja.

va toki recepta as turiu ir lygiai taip dariau ir skaniai gavosi.

kondencuoto pieno du indeliai skirti įdarui?

o gal galima pagal šį receptą ir grybukus kepti?

ir kaip formuojate rutuliukus? Juk limpa ta tešla, kad ją galas. Reikia įdėti tešlos į voverytės formelę, kur riešutėlį laiko doh.gif taikau taikau su grūdo dydžio tešlos lašeliu karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 28 balandžio 2009 - 15:10
voveriu ir grybuka keptuve turiu, jau tasivelgem ir atsikepiau iki soties. Dabar labai labai noriu riesutuku keptuves, gal kuri kur matete?
Atsakyti
nu tai patį pačiausią grybukų receptą išduokit mergaitės ax.gif važiuosiu savaitgalį pas mamuką dukrytės gimtadienio švęsti, smagu būtų jai iškepti, bet toje gausoje jau pasimečiau, kuris čia geriausias - grybukų keptuvė pas mamuką tarybinė suvožiama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 28, 13:00)
Sierra, gavau keptuvę  yahoo.gif
dabar užmerkta stovi, tai kai išsivalysiu, ir iškepsiu ką nors, tada įmesiu foto.

o keptuvė tai faina (nugis kaip čia nepasigyrus  lotuliukas.gif ). Formoje yra du voverukai ir trys baravykai. Tikra, tarybinių laikų, 5 rubliai 30 kapeikų  rolleyes.gif  rankenos gražiai susiveria, viduje formelės glotnios, sakė, kad špižinė. Žodžiu, graži tvarkinga.
Radau ją ex 25-mečio turguje. Ėjau pas diedus, kur iš kitos pusės, jau už skudurų turgaus, ir beveik už daržovių, prekiauja visokiais gelžgaliais. Nuėjau ir garsiai pareiškiau pačiam gražiausiam vyrui hihihi.gif , kad ieškau grybukų keptuvės. Tai jis tik pasakė - palauk, po 10 minučių ateisiu  bigsmile.gif . Ir atneša man netrukus net dvi - vieną kaip jau aprašiau, o kita buvo su gaidelių formelėm. Ir visai nedrąsiai 50 litų paprašė.
o gal ir riešutėlių keptuvių turėjo? bigsmile.gif

QUOTE(naitas @ 2009 04 28, 15:57)
kepu grybukus ir voverukus. Na iš pat pradžių tai maniau, šakės, nebus galima parodyt... nes lipo prie sienelių ir degė.. kažko man tešla tirštoka gavos.. dar įdėjau grietinės. Tai dabar vos vos dujos dega, normaliai kepa.. tik soda jaučias. Ar ne per daug 1 a.š. sodos.. ir nugesinau, o vistiek jaučiu "muilą"..
1 a.š sodos tikrai pats tas nugesinau į 100 gramų grietinės

QUOTE(Olesta @ 2009 04 28, 19:16)
nu tai patį pačiausią grybukų receptą išduokit mergaitės ax.gif važiuosiu savaitgalį pas mamuką dukrytės gimtadienio švęsti, smagu būtų jai iškepti, bet toje gausoje jau pasimečiau, kuris čia geriausias - grybukų keptuvė pas mamuką tarybinė suvožiama ax.gif

Kepiau pagal šį receptą:
250g margarino
3 š. medaus
1/2 stiklinės cukraus
3 trynių
100g grietinės
1 a.š. sodos
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. maltų gvazdikėlių
žiūpsnis maltų kvapniųjų pipirų
~20 š. miltų
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 04 28, 17:36)
o gal ir riešutėlių keptuvių turėjo?  bigsmile.gif

nea neturejo, siandien buvau bazeje ir ziurejau, tikrai neturejau, nes pati uzsiknisdama ieskau riesutuku keptuves.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 04 28, 20:13)
nea neturejo, siandien buvau bazeje ir ziurejau, tikrai neturejau, nes pati uzsiknisdama ieskau riesutuku keptuves.

Cia naito klausiau apie 25 turgų ax.gif
Atsakyti