Ieškok atskiros temos, man regis tokių tikrai yra
Na, o aš šiandien kepiau riešutukus
Oho, tai jau tikrai nuo vaikystės tie įgūdžiai išnykę
Turiu kelis klausimus toms, kurios kepė riešutus.
1. Kokia jums tešla labiausiai patinka? Nurodykite receptą.
Man tas, kurį išbandžiau nepatiko, nes riešutai nors ir netrupėjo, tačiau pagal mane buvo per trapūs, nes nuimant kraštelius jau iškepusiam riešutui, man negražiai nulūžinėjo...
2. Kokį įdarą dar be ru du du dedate? Gal kuri nors pamenate ką dėdavo toje mūsų vaikystėje?
Aš niekaip nesugebu atgaminti
3. Jei teisingai pamenu, reikia riešuto dalis suklijuoti su baltymų ir cukraus pudros glajumi? O kuo jūs klijuojate?
4. Pasidariau per daug tešlos ir pradėjau per vėlai kepti, jau per daug pavargusi buvau, plius aplink vis kažkas sukosi ir varvino seilę
Kitą kartą kepsiu kai busiu vienui viena
O dabar iš likusios tešlos kepa greitos improvizacijos pyragas
Riešutukų deja neparodysiu, nes kol aš ilsėjausi ir žymėjausi kas man nepatiko ir ką pakeisiu - MB sušlavė visus
Tai tik pyragą pamėginsiu įamžinti...
Na, atrodo viskas
:lotuliukas: