Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(Sierra @ 2009 04 23, 20:18)
3 kiaušinių tryniai  4u.gif

širdingai dėkavoju. rolleyes.gif
Atsakyti
o kur internete toki geri galima rasti?
Atsakyti
eBay yra 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, paaiskinkit, kaip galima uzsisakyti is eBay?
Atsakyti
Ieškok atskiros temos, man regis tokių tikrai yra biggrin.gif

Na, o aš šiandien kepiau riešutukus blink.gif Oho, tai jau tikrai nuo vaikystės tie įgūdžiai išnykę lotuliukas.gif
Turiu kelis klausimus toms, kurios kepė riešutus.
1. Kokia jums tešla labiausiai patinka? Nurodykite receptą.
Man tas, kurį išbandžiau nepatiko, nes riešutai nors ir netrupėjo, tačiau pagal mane buvo per trapūs, nes nuimant kraštelius jau iškepusiam riešutui, man negražiai nulūžinėjo...
2. Kokį įdarą dar be ru du du dedate? Gal kuri nors pamenate ką dėdavo toje mūsų vaikystėje? lotuliukas.gif Aš niekaip nesugebu atgaminti g.gif
3. Jei teisingai pamenu, reikia riešuto dalis suklijuoti su baltymų ir cukraus pudros glajumi? O kuo jūs klijuojate?
4. Pasidariau per daug tešlos ir pradėjau per vėlai kepti, jau per daug pavargusi buvau, plius aplink vis kažkas sukosi ir varvino seilę doh.gif Kitą kartą kepsiu kai busiu vienui viena biggrin.gif O dabar iš likusios tešlos kepa greitos improvizacijos pyragas lotuliukas.gif

Riešutukų deja neparodysiu, nes kol aš ilsėjausi ir žymėjausi kas man nepatiko ir ką pakeisiu - MB sušlavė visus lotuliukas.gif Tai tik pyragą pamėginsiu įamžinti...

Na, atrodo viskas
Atsakyti
Sveikutes,

Pagaliau ir man isejo suklijuot ir sustingo riesutukai. Dariau savo gimtadieniui tai kur veziausia tai visi laaabai gyre. va pasirodau blush2.gif

user posted image

o idarus dariau is rududu ir kondencuota piena virinau. bet su abiejais idarais laaaabai skaniai gavosi.
Atsakyti
oi ,kokie faini riesutai thumbup.gif ,mielai pasivaisinciau.
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2009 04 26, 19:59)
Sveikutes,

Pagaliau ir man isejo suklijuot ir sustingo riesutukai. Dariau savo gimtadieniui tai kur veziausia tai visi laaabai gyre. va pasirodau  blush2.gif

user posted image

o idarus dariau is rududu ir kondencuota piena virinau. bet su abiejais idarais laaaabai skaniai gavosi.

Šaunuolė thumbup.gif gražūs riešutukai thumbup.gif bet vargelio tikiu buvo nemažai tokį kašikėlį prigaminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2009 04 26, 20:59)
Sveikutes,

Pagaliau ir man isejo suklijuot ir sustingo riesutukai.

labai gražūs riešutėliai. Tikrai negėda tokiais ir svečią pavaišinti.

O aš šiandien aplankiau tą poną Romą bazėj.. nu ką aš žinau.. turi keptuvių, bet taip ir nenupirkau. Baisios jos man tokios doh.gif Grybukų turėjo dvi keptuves, viena trenkta žemėn, tai nebesivarsto, o tik užsidengia. Jis man pasiūlė ją nusivežti ten, kur "variklių galvutes virina". doh.gif Bet prieš tai reikia jam sumokėti 55 litus hihihi.gif Vienžo, lai suvirina, tada pažiūrėsim. Ta keptuvė tai gražiausiai ir atrodė - viduje tokios lygios formelės, glotnus paviršius.
Parodė kitą grybukų formą doh.gif rankenos - viena į vieną pusę "žiūri", kita - į kitą. Mane vyras iš namų išvarytų, pamatęs, kokį "grožį" nusipirkau. Ir viduje grybukų formelės tokios iškoriję, nelygios. Nežinau, kaip ten tas kepinys išsiimtų iš vidaus.

Voveraičių keptuvė irgi nuskretus tokia. Pasiūlė išsišveisti, ir viskas gerai. Tipo, konditeriniai cechai iš jo perka, o aš čia tokia kepėja, į vaizdą žiūriu... rolleyes.gif

Rimtai reikės kada prie progos Vilniuj ar Panevėžy pasidairyt.
Atsakyti
Vilniuj yra Kalvariju turguj, apie 70 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 27, 11:47)
labai gražūs riešutėliai. Tikrai negėda tokiais ir svečią pavaišinti.

O aš šiandien aplankiau tą poną Romą bazėj.. nu ką aš žinau.. turi keptuvių, bet taip ir nenupirkau. Baisios jos man tokios  doh.gif Grybukų turėjo dvi keptuves, viena trenkta žemėn, tai nebesivarsto, o tik užsidengia. Jis man pasiūlė ją nusivežti ten, kur "variklių galvutes virina".  doh.gif Bet prieš tai reikia jam sumokėti 55 litus hihihi.gif Vienžo, lai suvirina, tada pažiūrėsim. Ta keptuvė tai gražiausiai ir atrodė - viduje tokios lygios formelės, glotnus paviršius.
Parodė kitą grybukų formą  doh.gif  rankenos - viena į vieną pusę "žiūri", kita - į kitą. Mane vyras iš namų išvarytų, pamatęs, kokį "grožį" nusipirkau. Ir viduje grybukų formelės tokios iškoriję, nelygios. Nežinau, kaip ten tas kepinys išsiimtų iš vidaus.

Voveraičių keptuvė irgi nuskretus tokia. Pasiūlė išsišveisti, ir viskas gerai. Tipo, konditeriniai cechai iš jo perka, o aš čia tokia kepėja,  į vaizdą žiūriu...  rolleyes.gif

Rimtai reikės kada prie progos Vilniuj ar Panevėžy pasidairyt.

Matai, o aš net nežiūrėjau, kaip tos keptuvėlės atrodo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 04 27, 12:57)
Matai, o aš net nežiūrėjau, kaip tos keptuvėlės atrodo.  doh.gif

parašiau, o po to pagalvojau, kad gi Tu rekomendavai, tai biškį "apnepatoginau", atsiprašau.. Betgi kam reikia, tas išsišveis.. o aš tai nešveisiu rolleyes.gif palauksiu arba tvarkingesnių, arba kitur gausiu.
gal turėjo normalių, gal išpirko.. bet diedas biškį "pagadintas", nes pamatęs, kad neperku, pradėjo man pasakoti, kad kai jos kainavo po 60, tai pas jį eilė stovėjo prie tų keptuvių.. o aš vistiek nepirkau.
Atsakyti