O as norejau paklausti ar kas nors dazot grybuku kotelius be kiausinio baltymo? Ir su kuo tuomet dazot? Nes nestukems, kaip ir negalima vartoti neapdoroto kiausinio
Požiūri, kazkur zurnale maciau balta glazura tinkancia ir koteliams dazyti ir meduolius puosti ir t.t is cukraus pudros ir citrinos sulciu , jei labai reikia ryt paieskosiu ir idesiu
uogyte777, as kai dazau grybukams galvutes tai nezaidziu su rudos mases darymu, nes niekada nesigauna, visada tirbdau sokolada ant garu voneles ir tada merkiu grybuku galkvutes, o sokolada naudoju ta konditerini, kur sveriamas parsiduoda.
Bet ryt galesiu parasyti recepta mases grybuku galvoms dazyti, tos moterytes, kuri man ir grybuku recepta dave, daug kas isbande ir labai patiko tie grybukai.
uogyte777, as kai dazau grybukams galvutes tai nezaidziu su rudos mases darymu, nes niekada nesigauna, visada tirbdau sokolada ant garu voneles ir tada merkiu grybuku galkvutes, o sokolada naudoju ta konditerini, kur sveriamas parsiduoda.
Bet ryt galesiu parasyti recepta mases grybuku galvoms dazyti, tos moterytes, kuri man ir grybuku recepta dave, daug kas isbande ir labai patiko tie grybukai.
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 29, 22:49)
Požiūri, kazkur zurnale maciau balta glazura tinkancia ir koteliams dazyti ir meduolius puosti ir t.t is cukraus pudros ir citrinos sulciu , jei labai reikia ryt paieskosiu ir idesiu
uogyte777, as kai dazau grybukams galvutes tai nezaidziu su rudos mases darymu, nes niekada nesigauna, visada tirbdau sokolada ant garu voneles ir tada merkiu grybuku galkvutes, o sokolada naudoju ta konditerini, kur sveriamas parsiduoda.
Bet ryt galesiu parasyti recepta mases grybuku galvoms dazyti, tos moterytes, kuri man ir grybuku recepta dave, daug kas isbande ir labai patiko tie grybukai.
uogyte777, as kai dazau grybukams galvutes tai nezaidziu su rudos mases darymu, nes niekada nesigauna, visada tirbdau sokolada ant garu voneles ir tada merkiu grybuku galkvutes, o sokolada naudoju ta konditerini, kur sveriamas parsiduoda.
Bet ryt galesiu parasyti recepta mases grybuku galvoms dazyti, tos moterytes, kuri man ir grybuku recepta dave, daug kas isbande ir labai patiko tie grybukai.
Jei pasitaikys po ranka, tai gali imest, jei ne, tai spec nesivargink
Man asmeniskai tos visos glazuros tik akiai grazu, o valgyt labiau patinka gryna, minksta, ka tik iskepta grybuka, be jokiu glaju. Jei uzteks optimizmo, tai nudazysiu tik del SB ir kaledoms, kai kepsiu
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 29, 22:49)
uogyte777, as kai dazau grybukams galvutes tai nezaidziu su rudos mases darymu, nes niekada nesigauna, visada tirbdau sokolada ant garu voneles ir tada merkiu grybuku galkvutes, o sokolada naudoju ta konditerini, kur sveriamas parsiduoda.
Bet ryt galesiu parasyti recepta mases grybuku galvoms dazyti, tos moterytes, kuri man ir grybuku recepta dave, daug kas isbande ir labai patiko tie grybukai.
Bet ryt galesiu parasyti recepta mases grybuku galvoms dazyti, tos moterytes, kuri man ir grybuku recepta dave, daug kas isbande ir labai patiko tie grybukai.
kazin o paprastas sokoladas tiks
Butu labai malonu jei parasytum ta receptuka. Dekui labai
QUOTE(uogyte777 @ 2009 11 29, 23:46)
kazin o paprastas sokoladas tiks
Aš tai naudojau paprastą "Karūnos" , tik kai ištirpdžiau, dar įpyliau truputį pieno, nes man per tirštas pasirodė . Ir tada gavosi .
P.S. Labas rytas
QUOTE(Požiūris @ 2009 11 29, 22:17)
Jei pasitaikys po ranka, tai gali imest, jei ne, tai spec nesivargink
Man asmeniskai tos visos glazuros tik akiai grazu, o valgyt labiau patinka gryna, minksta, ka tik iskepta grybuka, be jokiu glaju. Jei uzteks optimizmo, tai nudazysiu tik del SB ir kaledoms, kai kepsiu
Man asmeniskai tos visos glazuros tik akiai grazu, o valgyt labiau patinka gryna, minksta, ka tik iskepta grybuka, be jokiu glaju. Jei uzteks optimizmo, tai nudazysiu tik del SB ir kaledoms, kai kepsiu
Glajus be baltymo. Cukraus pudra ir citrinu sultys.
Paruoškite glajų: sumaišykite cukraus pudrą su truputėliu citrinos sulčių, kol susidarys dantų pastos tirštumo masė. Sudėkite glajų į konditerinį maišelį ir papuoškite sausainius. Skanaus!
Pati nebandziau, bet sake kad tikrai viskas gerai gaunasi. jei tinka meduoliams puosti, tai tiks ir grybuku kotams dazyti.
Papildyta:
QUOTE(uogyte777 @ 2009 11 29, 22:46)
kazin o paprastas sokoladas tiks
Butu labai malonu jei parasytum ta receptuka. Dekui labai
Butu labai malonu jei parasytum ta receptuka. Dekui labai
Senos, kaip pasaulis moterytes receptukas glajaus grybuku galvoms dazyti
plytele sokolado, 1 stikline grietineles, 1 stikline cukraus, pusantro sauksto kakavos, is vsiko isvirti tirsta mase ir dazyti grybukus.
pati nebandziau, bet kai pamatau jos grybukus buna labai grazus ir ta mase skani grybuku galvu.
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 30, 14:26)
Senos, kaip pasaulis moterytes receptukas glajaus grybuku galvoms dazyti
plytele sokolado, 1 stikline grietineles, 1 stikline cukraus, pusantro sauksto kakavos, is vsiko isvirti tirsta mase ir dazyti grybukus.
pati nebandziau, bet kai pamatau jos grybukus buna labai grazus ir ta mase skani grybuku galvu.
plytele sokolado, 1 stikline grietineles, 1 stikline cukraus, pusantro sauksto kakavos, is vsiko isvirti tirsta mase ir dazyti grybukus.
pati nebandziau, bet kai pamatau jos grybukus buna labai grazus ir ta mase skani grybuku galvu.
Dekoju
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 30, 14:26)
Glajus be baltymo. Cukraus pudra ir citrinu sultys.
Paruoškite glajų: sumaišykite cukraus pudrą su truputėliu citrinos sulčių, kol susidarys dantų pastos tirštumo masė. Sudėkite glajų į konditerinį maišelį ir papuoškite sausainius. Skanaus!
Pati nebandziau, bet sake kad tikrai viskas gerai gaunasi. jei tinka meduoliams puosti, tai tiks ir grybuku kotams dazyti.
Papildyta:
Senos, kaip pasaulis moterytes receptukas glajaus grybuku galvoms dazyti
plytele sokolado, 1 stikline grietineles, 1 stikline cukraus, pusantro sauksto kakavos, is vsiko isvirti tirsta mase ir dazyti grybukus.
pati nebandziau, bet kai pamatau jos grybukus buna labai grazus ir ta mase skani grybuku galvu.
Paruoškite glajų: sumaišykite cukraus pudrą su truputėliu citrinos sulčių, kol susidarys dantų pastos tirštumo masė. Sudėkite glajų į konditerinį maišelį ir papuoškite sausainius. Skanaus!
Pati nebandziau, bet sake kad tikrai viskas gerai gaunasi. jei tinka meduoliams puosti, tai tiks ir grybuku kotams dazyti.
Papildyta:
Senos, kaip pasaulis moterytes receptukas glajaus grybuku galvoms dazyti
plytele sokolado, 1 stikline grietineles, 1 stikline cukraus, pusantro sauksto kakavos, is vsiko isvirti tirsta mase ir dazyti grybukus.
pati nebandziau, bet kai pamatau jos grybukus buna labai grazus ir ta mase skani grybuku galvu.
Aciu
Siandien susipirkau produktus grybuku kepimui, bet kepti taip ir neprisiruosiau. Vis tas tinginys.
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 30, 14:26)
Senos, kaip pasaulis moterytes receptukas glajaus grybuku galvoms dazyti
plytele sokolado, 1 stikline grietineles, 1 stikline cukraus, pusantro sauksto kakavos, is vsiko isvirti tirsta mase ir dazyti grybukus.
pati nebandziau, bet kai pamatau jos grybukus buna labai grazus ir ta mase skani grybuku galvu.
o tas rudas glajus nebuna lipnus?
nezianu, nes pati nebandziau, o tos moterytes grybuka buvau idejusi jau anksciau, labai graziai nudazytas, galvute tamsiai ruda ir budamas grybukas kambario temeraturoj nei aptirpsta nei lipnus pasidaro.
As tingiu terliotis su tom kitom mases gausis nesigaus, tai visda dazau grybukus su grynu sokoladu, todel ir nebandziau dar moteriskes duotos mases.
As tingiu terliotis su tom kitom mases gausis nesigaus, tai visda dazau grybukus su grynu sokoladu, todel ir nebandziau dar moteriskes duotos mases.
QUOTE(Požiūris @ 2009 11 29, 21:56)
O as norejau paklausti ar kas nors dazot grybuku kotelius be kiausinio baltymo? Ir su kuo tuomet dazot? Nes nestukems, kaip ir negalima vartoti neapdoroto kiausinio
Darau, kaip mamkaa aprašė iš citrinos sulčių ir cukraus pudros Tik ši masė ilgiau džiūsta, kuo bus tirštesnė tuo greičiau išdžius Galima ir su baltu šokoladu, tik, kad jis pretenzingas baisiai, tai sunkiai su tirpinimu
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 29, 22:49)
visada tirbdau sokolada ant garu voneles ir tada merkiu grybuku galkvutes, o sokolada naudoju ta konditerini, kur sveriamas parsiduoda.
Geriausias būdas Aš tai visokį gryną juodą naudoju
QUOTE(uogyte777 @ 2009 11 29, 23:46)
kazin o paprastas sokoladas tiks
Turėtų tikti Naudoju kokį turiu: Karūnos, Pergalės, kur būna po 200 g parduodami spec. kepiniams ar kokį kitą 45-60% kakavos.
Merginos,ne randu receptuka riesutukus kepti, gal galite man i AZ imesti