as eziukus kepiau is Kaledines egles recepto, bet galima kepti ir is meduolines teslos, ir tuo ir tuo atveju iskepti ir papuosti gali ilgai stoveti, nesensta.
voveraiciu receptas
0,5l.vandens
3st.cukraus
3kiausiniai ir dar 1 kiausinio trynys
miltai(tesla kaip blynams tirstumo)
kiausiniai ismaisyti su cukrumi,tada pilamas vanduo,miltai.Virti aliejuje.
O eziukus,kastonus,kukuruzu burbuoles,lazdyno riesutus galima kepti is grybuku mases,tik tada reikia deti daugiau miltu.
0,5l.vandens
3st.cukraus
O eziukus,kastonus,kukuruzu burbuoles,lazdyno riesutus galima kepti is grybuku mases,tik tada reikia deti daugiau miltu.
QUOTE(Irena:) @ 2009 11 26, 11:54)
voveraiciu receptas
0,5l.vandens
3st.cukraus
0,5l.vandens
3st.cukraus
patikslinu receptas voverusku ,pamaniau galit susipainiot ir pagalvoti jog tai graziauodegiu voveraiciu receptas
QUOTE(Irena:) @ 2009 11 26, 11:14)
patikslinu receptas voverusku ,pamaniau galit susipainiot ir pagalvoti jog tai graziauodegiu voveraiciu receptas
Jus kepat siuos skanumynus? Gal turit nuotrauku kaip padaryti/papuosti kukuruzu burbuoles, lazdyno riesutukus? O kokios cia graziauodeges voveraites?
siandien kaip tik prisikepiau grybukų,rytoj jei viskas man pavyks bandysiu virti cukru ir padazyti kotelius.Paskaiciavau is mano recepto isejo 120 grybuku.
Voveraites kepasi panasioje keptuveje,kai grybukai.
Kadangi pati esu dar sviezia forume,nelabai moku ikelti nuotrauka.
Kukuruzu burbuoliu pati nedariau,bet maciau kaip darydavo mociutes sese.
Visus kitus saldumynus kepeme su sese jos vestuvems.
Voveraites kepasi panasioje keptuveje,kai grybukai.
Kadangi pati esu dar sviezia forume,nelabai moku ikelti nuotrauka.
Kukuruzu burbuoliu pati nedariau,bet maciau kaip darydavo mociutes sese.
Visus kitus saldumynus kepeme su sese jos vestuvems.
QUOTE(Požiūris @ 2009 11 25, 22:34)
Mano giliu isitikinimu tai ta pati tesla, kaip ir grybukams. Juk buna keptuviu kur ir grybukai ir voveruskos vienoj keptuvej, tai nemanau, kad skirtinga tesla deda i skirtingus skyrius
nea
voverusku forma yra merkiama i alieju
As maciau sios temos 3psl. relija idejusi aprasyma voverusku virimo.
Nugriebiau siandien kalvariju turguj riesuteliu paskutine keptuve ale brangi rupuze bet kad jau sikna dege, tai nusipirkau. Dar vafline rusiska maciau pirkt, kurios man reikia bet ten dar kosmiskesne kaina grysiu is daktaru, ir uzsiimsiu kepimu
QUOTE(Mayfly @ 2009 11 25, 21:13)
Reikia iškaitinti orkaitėje
Ačiū Nebūčiau sugalvojus
QUOTE(lotute @ 2009 11 26, 18:52)
Nieko as cia nebesuprantu Pas mane atkeliauja grybuku ir gaideliu keptuve. Tai negi gaideliams tures but kitokia tesla, nei grybukams? Ir kas cia per voveruskos, kad i alieju merkiamos? Tai ne tokioje keptuveje, kaip grybukus jas kepat?
Papildyta:
Nu ir tundra as. Kitoj temoj jau pamaciau, kaip atrodo voveruskos, apie kurias jus cia kalbat. Bet tai pirma karta apie tokias suzinojau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 26, 18:26)
Nugriebiau siandien kalvariju turguj riesuteliu paskutine keptuve ale brangi rupuze bet kad jau sikna dege, tai nusipirkau. Dar vafline rusiska maciau pirkt, kurios man reikia bet ten dar kosmiskesne kaina grysiu is daktaru, ir uzsiimsiu kepimu
Niu va matai ne kaledos dar o norai pildosi jau , turi keptuve. Nu uzmusk bobiska smalsuma, kiek mokejai? O vaflines kokia kaina?
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2009 11 26, 20:10)
Nieko as cia nebesuprantu Pas mane atkeliauja grybuku ir gaideliu keptuve. Tai negi gaideliams tures but kitokia tesla, nei grybukams? Ir kas cia per voveruskos, kad i alieju merkiamos? Tai ne tokioje keptuveje, kaip grybukus jas kepat?
ta pati tesla ir gaideliams ir grybukams ir voveraitems. tik as kepu ir biskvitinius ir meduolinius, nuo nuotaikos priklauso.
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 26, 22:40)
ta pati tesla ir gaideliams ir grybukams ir voveraitems. tik as kepu ir biskvitinius ir meduolinius, nuo nuotaikos priklauso.
Jau supratau
Ir man idomu, kiek uz keptuve mokejo. As uz tas senovine (padevetas) mokejau po 45lt.(su siuntimu cia). Naujos, kiek domejaus, bent jau Kaune tai po 60lt kainuoja, bet kainos svyruoja mazdaug po 10lt tai i viena, tai i kita puse.