QUOTE(mamkaa @ 2009 11 19, 15:33)
grybukai tai superiniai, tai pgraziai pateikti, ta pintine kazkoki cinkeli suduoda.
Pagal koki recepta kepete ir kiek ju gavosi?
O galvutes visda merkiu i gryna tirpyta sokolada ir niekada niekas nenuvarva
"GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"
stai tas receptukas
antra kart kepu ir tikrai nenuvyle,labai skanus ir minksti
o man gavosi kazkur apie 40 vnt
as tirpdziau pirktine sokoladine glazura,tai turbut todel taip ir vargau
sekanti karta bandysiu tirpdyt sokolada