Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(mamkaa @ 2009 11 17, 22:40)

Įdomu tik, ar tinka su ja kepti su elektrine kaitlente, įtariu, tik su dujomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 11 18, 11:04)
Įdomu tik, ar tinka su ja kepti su elektrine kaitlente, įtariu, tik su dujomis g.gif


Man atrodo imanoma iskepti ir ant elektrines, bet man pvz.grybukai ant elektrines be galo ilgai kepa, tai jauciu ir cia tas pats...

Noriu as tos keptuves unsure.gif noriu noriu noriu...

As tai isivaizduoju, kad juos galima papuosti aisingu kaip kastonus su mazais dzibukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 18, 00:40)
Tik va man kazkaip norejosi juos papuosti, tai pabandziau su aisingu, bet ne kas gavosi, tai norejau paklausti, gal kas turite minciu kai pgraziai ir paprastai papuosti riesutelius.

pritariu minčiai, kad nekaip atrodo su aisingu..
aš tai manau, kad nereikia jų visai puošti. Čia gi graikiški riešutai, ne lazdyno ar dar kokie. O graikiški riešutai tokie ir būna - be jokių papildomų detalių. Gal patį sujungimą galima būtų paryškint kokią nors spalva, dedant rududu, ir po to kraščiukus apvedant spalvotu aisingu.. bet gal nebūtina..

QUOTE(neli @ 2009 11 18, 13:04)
Įdomu tik, ar tinka su ja kepti su elektrine kaitlente, įtariu, tik su dujomis g.gif

kas turi grybukų keptuvę, o forma jos ta pati, tai skundėsi, kad visgi subraižė bekepdamos tą nesubraižomą kaitlentės paviršių.

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 18, 13:43)
As tai isivaizduoju, kad juos galima papuosti aisingu kaip kastonus su mazais dzibukais smile.gif

ko gero.. tada darai tokį "pražiodintą" kaštoną ir dzibuoji žaliai...
Atsakyti
Jolka999 norejau paklausti pagal koki recepta paskutini karta kepei grybukus nes zinau kad su keptuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2009 11 18, 14:45)
Jolka999 norejau paklausti pagal koki recepta paskutini karta kepei grybukus nes zinau kad su keptuve  ax.gif

Prašom (jau esu įdėjus anksčiau, bet pasikartosiu mirksiukas.gif )

Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :

200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės

Gerai išplakti cukrų su kaiušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.

Skanaus
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 18, 14:42)
kas turi grybukų keptuvę, o forma jos ta pati, tai skundėsi, kad visgi subraižė bekepdamos tą nesubraižomą kaitlentės paviršių.

Et, tai kad ji subraižoma tikrai unsure.gif O grybukų formą aš turiu senovinę, tai jos dugnas nelygus, nesigavo man ant kaitlentės kepti, teko pas draugę važiuoti, su dujomis draugauti. Bet va pažiūrėjau, kad šitos riešutukų lyg lygus paviršius g.gif
Atsakyti
Jolka999 labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 11 17, 21:00)
Zuliaska, is kur gavote tokiu riesuteliu formeliu? Oi kaip man ju reiktu.................



man tai tu formeliu vyras parnese, nuejo pas drauga, o jis i aliumini norejo priduoti smile.gif tai jis man partempe smile.gif)
siaip su keptuve graziau gaunasi tai tikrai ir skylutes geresnes padaro. bet is bedos ir su tom gerai. as siandien vel pasidariau riesutu, tai gal ir 70vnt gavos smile.gif as ir rududu visa sunaudojau smile.gif

savaitgali reiks paprasyt is vyro mamos senovine grybuku keptuve, tai reiks grybuku prisidaryt smile.gif

as ir pritariu minciai kad puost net nereikia, nebent tam sujungime graziai, cia paprasti riesuteliai nera ka smile.gif
Atsakyti

mano grybukai...visdar nelabi iseina grazius padaryt,bet stengiuosi... 4u.gif
tik su ruda glazura tai vargas,nes kai imerki galvyte ir statai ant kotelio,apvarva kotelis...turbut geriausias variantas vis del to besti i galvyte dantu krapstuka ir dziovint aukstyn galva ax.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 19 lapkričio 2009 - 13:51
grybukai tai superiniai, tai pgraziai pateikti, ta pintine kazkoki cinkeli suduoda.
Pagal koki recepta kepete ir kiek ju gavosi?
O galvutes visda merkiu i gryna tirpyta sokolada ir niekada niekas nenuvarva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 19, 15:33)
grybukai tai superiniai, tai pgraziai pateikti, ta pintine kazkoki cinkeli suduoda.
Pagal koki recepta kepete ir kiek ju gavosi?
O galvutes visda merkiu i gryna tirpyta sokolada ir niekada niekas nenuvarva  ax.gif

"GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"

stai tas receptukas 4u.gif antra kart kepu ir tikrai nenuvyle,labai skanus ir minksti thumbup.gif o man gavosi kazkur apie 40 vnt smile.gif
as tirpdziau pirktine sokoladine glazura,tai turbut todel taip ir vargau doh.gif sekanti karta bandysiu tirpdyt sokolada smile.gif
Atsakyti
As tai sumasciau cia kuria diena, kad jei rasiu nedideliu pintineliu pirkt, tai kiekvienai seimai, kuriai ruosiuosi dovanele daryti, tai prikepsiu skanestu ir pridesiu i pintinele ir supakuosiu. Aisku, jei jegu bus..
Atsakyti