pirkau siandien riesutuku keptuve laimes kai pvaikui saldaine gavus.
Eisiu kepti riuesuteliu, vakare idesiu foto kas gavosi is to didelio mano noro tureti ta keptuve
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 17, 15:33)
Eisiu kepti riuesuteliu, vakare idesiu foto kas gavosi is to didelio mano noro tureti ta keptuve
Kur pirkai...? nu kaip pavydziu...kaip atrodo, kiek kainavo...? nu gyva lekt i vilniu nors ryt
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 17, 15:33)
Kepa ji dabar riesutukus be sazines grauzimo, net cia nesirodo
Zuliaska, is kur gavote tokiu riesuteliu formeliu? Oi kaip man ju reiktu.................
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 17, 17:12)
Kepa ji dabar riesutukus be sazines grauzimo, net cia nesirodo
rugiagele26, gelele tu musu tu visisakai teisi, kepiau riesutelius, ir negaliu tasidziaugti pirkiniu. Pirkau Kaune silainiu turguje, prase 60 lt, bet atiadve uz 57 lt, na sutaupiau tris litus ir nusipirkau zurnala "kaledu patiekalai"
Riesuteliu gavosi nemazai 90 vnt. Apsiedem. Tik va man kazkaip norejosi juos papuosti, tai pabandziau su aisingu, bet ne kas gavosi, tai norejau paklausti, gal kas turite minciu kai pgraziai ir paprastai papuosti riesutelius.
mano 2 valandu darbas
na bandymas papuosti
visu nesulipdziau, nes neuzteko rududu, vienos skardines mazai buvo
o cia nusibodo tuos lepelius daryt, tai tokius tik uzspaudziau dzibukus ir viskas
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 17, 14:39)
Kur pirkai...? nu kaip pavydziu...kaip atrodo, kiek kainavo...? nu gyva lekt i vilniu nors ryt
atrodo stai taip
oi,mamkaa, na ir vaizdu cia atnesiai kaip skaniai atrodo
tokios keptuves ir as noreciau,juk su ja lengva kepti
tokios keptuves ir as noreciau,juk su ja lengva kepti
kas iprtate kepa ir su formelem, ir sako kad nesunku ir paprasta, bet man su formelem nesiseke susidraugauti. O va su keptuve viskas iskart gavosi gerai.
o gal kuri zinot kokios vaizdines medziagos ar foto kaip kastonai padaromi
idomu ir man butu pamatyti vaizdine medziaga
Jo kpetuvė gera bet matau, kad čia senovinė ane? O dar turėjo, ar tik vieną?
QUOTE(shrekiuke @ 2009 11 18, 08:47)
Jo kpetuvė gera bet matau, kad čia senovinė ane? O dar turėjo, ar tik vieną?
nezinau ra dar turejo, nes padave nuo prekystalio, tai nemaciau padejo kita ant prekystalio ar ne. nezinau kiek joje senoviskumo, bet ant etiketes buvo parasyta, kad ji baltarusiska, tokia sunki sunki, spizine.