Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(mamkaa @ 2009 11 16, 11:15)
recepte norejai parasyti "nubrauktas saukstelis citrinos rugsteles" ?  lotuliukas.gif
Ne as viena isiblaskius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oij blush-anim-cl.gif atsiprasau, tikrai taip, citrinos rugsteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 16, 10:54)
As dariau glaju taip:

1 baltymas,
stikline cukraus pudros,
nubrauktas saukstelis cukraus pudros.

Ismaisiau mediniu saukstu baltyma su pudra ir rugtsele. Jei matau, kad mase skystoka, tai dar idejau pudros. Man gavosi konsistencija kaip kondensuoto pieno smile.gif

nu man tokio tirtsumo gavosi, ale ot galva as dar dadejau tos pudros doh.gif nu kitus syk gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2009 11 16, 13:46)
nu man tokio tirtsumo gavosi, ale ot galva as dar dadejau tos pudros  doh.gif  nu kitus syk gausis smile.gif

O tu pasidaryk ta glaju, ir pabandyk ant vieno grybuko patepliot, ir palaukt, kaip tau seksis su ja dazyt, ir kaip dzius. As taip pirma isbandziau, o paskui jau visus daziau.

Kaip man sikna dega, kaip as noriu riesuteliu keptuves unsure.gif
Atsakyti
1stikline cukraus pudros
300g istirpinto margarino
3tryniai
1/2 arbatinio saukstelis sodos
1/4 acto
4 1/2 stiklines miltu
druskos pagal skoni

padaryti tesla, ir deti i tas dormeles as kokio puse cm storiu isdejau, tai liko truputis vietos kremui, as uzpildziau rududu. apverti formyte ir iskrenta pats riesutas, nereikia nieko krapstyti. siaip vakar toks trapus riesutas buvo, o siandien toks minkstas skanus tikrai. kepiau 190laipsniu gal apie 10-12min, nu leidau truputi parusti.

formeles negaliu nufotkint, as vienam fotikui laido neturiu, o kitas nefotkina normaliai. nepykit sad.gif
Papildyta:
o kaip ta riesuteliu keptuve atrodo as nzn
pas mane tai aliumines riesutu puseles ir tiek smile.gif
Papildyta:
va nufotkinau:
user posted image

Papildyta:
tikiuosi aisku smile.gif
as ir dariau viska pirma karta, labai gerai gavos smile.gif
Atsakyti
As daraiu taip pat tik receptas kitas buvo is rusu forumo kazkoks. bet man kazkaip nesigavo grazios formos, ir dar pries dedama tesla as pirma karta patepiau sviestu jas, tai graziai iskrito, o natra karta tingejau tepti sviestu tai viskas prilipo ir viska teko iskrapstyti, ir aisku buvo tik idele trupiniu kruva. Formeles lygiai tokios pacios.
Atsakyti
niekuo as netepiau man iskrito idealiai patys
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 17, 12:05)
niekuo as netepiau man iskrito idealiai patys

o kur tokiu galima nusipirkt fomeliu? as macius tik keptuve elektrine, va tokia :
user posted image
Atsakyti
tokios elektrines tai neteko matyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2009 11 17, 13:08)
o kur tokiu galima nusipirkt fomeliu? as macius tik keptuve elektrine, va tokia :
user posted image

Paieskok vokiskas eBay'jui kazkada esu maciusi kazka panasaus.
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 17, 12:55)
Paieskok vokiskas eBay'jui kazkada esu maciusi kazka panasaus.

tai ebay ir yra,ti galvoju kur butu galima gaut tu aliuminiu formeliu. ta keptuve biski brangoka, apie 40 euru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 16, 22:08)
o kaip ta riesuteliu keptuve atrodo as nzn
pas mane tai aliumines riesutu puseles ir tiek smile.gif
Papildyta:
va nufotkinau:

bet kiek darbo jas užpildyt.. doh.gif pagarba, kas mokat kantriai 4u.gif

gal kai tešla stipriai riebi, daug joje sviesto ,tai neprilimpa prie formelių, iškepus iškrenta.. bet jeigu tešla kūdesnė unsure.gif
Atsakyti
net nzn, nu ji rieboka, bet iskepus, pagal ta recepta, ji labai liuksiska, bent man smile.gif o siaip uzlipdyti, tai ka as zinau, greit ten darosi smile.gif)
Atsakyti