Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

oho g.gif , net nepagalvojau, voveruskos kist i taesla is kart blush2.gif , gelyte tai tikrai taip dariau. Reiks savaitgaly vel virt bigsmile.gif tik as viriau ne aliejuj,o taukuose, kazkaip ne taip riebiai iseina ir aisku meciau bulve zalia i taukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 22, 12:05)
oho g.gif , net nepagalvojau, voveruskos kist i taesla is kart blush2.gif , gelyte tai tikrai taip dariau. Reiks savaitgaly vel virt bigsmile.gif tik as viriau ne aliejuj,o taukuose, kazkaip ne taip riebiai iseina ir aisku meciau bulve zalia i taukus lotuliukas.gif

eee, o kam bulvę...? ax.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
bulve neduoda degimo kvapo ir i voveruska neleidzia prisigert daug riebalu, bent man taip pavyko, buvo neriebios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 04 22, 08:59)
O aš kepiau voveruškas ir man nesigavo  verysad.gif  ryt arba šiandien bandysiu grybukus tikiusi su šitais situacija kitokia bus  ax.gif

O kur galima nusipirkti voveruškų formelę?
Atsakyti
Dukra mate kaune pas babulkas, prase 8 lt, o as tai savo mamos stalciukus prakrausciau
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 22, 12:05)
oho g.gif , net nepagalvojau, voveruskos kist i taesla is kart blush2.gif

lotuliukas.gif Jaučiu, kad nusišnekėjau, bo iš tiesų tai nežinau kas ta voverušką ir kaip ji atrodo, tiesiog man atrodė, kad visos kalba apie tas pačias gėlytes lotuliukas.gif Metyt čia skirtingi dalykai biggrin.gif

QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 22, 16:00)
bulve neduoda degimo kvapo ir  neleidzia prisigert daug riebalu

Jap biggrin.gif , bent jau taip sakoma, aš irgi metu bulvės riekelę, kol ji suskrusta, tada metu kitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 21, 15:26)
įdėkit prašau nuotraukų, kaip atrodo riešutėliai, voveraitės ir kiti gardumynai  wub.gif

Kurios nežinot, yra atskira riešutėlių tema ir ten užmeskit akį, kurias jie domina ax.gif ir fotkių jų ten yra mirksiukas.gif

QUOTE(relija @ 2009 04 22, 20:25)
lotuliukas.gif Jaučiu, kad nusišnekėjau, bo iš tiesų tai nežinau kas ta voverušką ir kaip ji atrodo

Čia gali pasižiūrėti kaip atrodo Cipciuko voveruškos o va čia formytė joms kepti
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 22, 19:50)
Dukra mate kaune pas babulkas, prase 8 lt, o as tai savo mamos stalciukus prakrausciau

tokia "ant kotelio" ? yra yra mamos stalčiuje hihihi.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 04 23, 01:48)
Kurios nežinot, yra atskira riešutėlių tema ir ten užmeskit akį, kurias jie domina ax.gif ir fotkių jų ten yra mirksiukas.gif
Čia gali pasižiūrėti kaip atrodo Cipciuko voveruškos o va čia formytė joms kepti

ačiū. wub.gif suku ten

Sierra, o kiek ten tų kiaušinių reikia į grybukus? unsure.gif
Atsakyti
RiMami, ačiū už voveruškų nuorodą blink.gif neįsivaizdavau, nei kaip tas jų įrankis atrodo, nei kaip jos pačios biggrin.gif Mes tokių neturim smile.gif

Tai ką, pradedu kelionę po LT, kurios metu planuoju įsigyti visas įmanomas formas, formeles, formeliukštes, teks pačiai imtis ir išmokti viską puikiai pagaminti, nes mano ta močiutė visai sode užsikasė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2009 04 21, 12:56)
sveikutes,skaiciau visa foruma ir dabar ryzaus ir as isiterpti.ziuriu yra problema dazniausia su glaistu grybuku kotam,tai vat pasidalinsiu savo patirtim.
glajus 1 baltymui reikia  apie 1 stiklines cukraus pudros.baltyma plakti iki standumo,berti truputi rugsteles ir cukraus pudra.
as darau tirsta tai esu garantuota kad stinds.
o galvas dazaus konditeriniu sokoladu,tada buna skanios ir tikros. 4u.gif

As irgi prisidursiu prie glajaus darymo, čia tikrai nenoriu reaklamos, bet esu ne karta dariusi su lenkiska cukraus pudra ir su vokiska, tai man su lenkiska visad buvo problemų, kaip ir jums, o su vokiška Dan suker regis ji vadinas - visada labai geras glajus iseidavo smile.gif
Atsakyti
O Vilniuj niekas nematet tokiu gelyciu formeliu? Idomu kiek kainuoja g.gif Labai noriu nusipirkti 4u.gif
Radau tik internete, bet ne LT, yra gelyte ir krepselis g.gif

Krepselio forma
user posted image
Iskeptas krepselis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urgit@: 23 balandžio 2009 - 12:45
QUOTE(naitas @ 2009 04 23, 08:50)
Sierra, o kiek ten tų kiaušinių reikia į grybukus?  unsure.gif

3 kiaušinių tryniai 4u.gif
Atsakyti