QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 22, 12:05)
oho , net nepagalvojau, voveruskos kist i taesla is kart , gelyte tai tikrai taip dariau. Reiks savaitgaly vel virt tik as viriau ne aliejuj,o taukuose, kazkaip ne taip riebiai iseina ir aisku meciau bulve zalia i taukus
eee, o kam bulvę...?
QUOTE(witalyli @ 2009 04 22, 08:59)
O aš kepiau voveruškas ir man nesigavo ryt arba šiandien bandysiu grybukus tikiusi su šitais situacija kitokia bus
O kur galima nusipirkti voveruškų formelę?
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 22, 12:05)
oho , net nepagalvojau, voveruskos kist i taesla is kart
Jaučiu, kad nusišnekėjau, bo iš tiesų tai nežinau kas ta voverušką ir kaip ji atrodo, tiesiog man atrodė, kad visos kalba apie tas pačias gėlytes Metyt čia skirtingi dalykai
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 22, 16:00)
bulve neduoda degimo kvapo ir neleidzia prisigert daug riebalu
Jap , bent jau taip sakoma, aš irgi metu bulvės riekelę, kol ji suskrusta, tada metu kitą
QUOTE(naitas @ 2009 04 21, 15:26)
įdėkit prašau nuotraukų, kaip atrodo riešutėliai, voveraitės ir kiti gardumynai
Kurios nežinot, yra atskira riešutėlių tema ir ten užmeskit akį, kurias jie domina ir fotkių jų ten yra
QUOTE(relija @ 2009 04 22, 20:25)
Jaučiu, kad nusišnekėjau, bo iš tiesų tai nežinau kas ta voverušką ir kaip ji atrodo
Čia gali pasižiūrėti kaip atrodo Cipciuko voveruškos o va čia formytė joms kepti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 04 22, 19:50)
Dukra mate kaune pas babulkas, prase 8 lt, o as tai savo mamos stalciukus prakrausciau
tokia "ant kotelio" ? yra yra mamos stalčiuje
QUOTE(RiMami @ 2009 04 23, 01:48)
Kurios nežinot, yra atskira riešutėlių tema ir ten užmeskit akį, kurias jie domina ir fotkių jų ten yra
Čia gali pasižiūrėti kaip atrodo Cipciuko voveruškos o va čia formytė joms kepti
Čia gali pasižiūrėti kaip atrodo Cipciuko voveruškos o va čia formytė joms kepti
ačiū. suku ten
Sierra, o kiek ten tų kiaušinių reikia į grybukus?
RiMami, ačiū už voveruškų nuorodą neįsivaizdavau, nei kaip tas jų įrankis atrodo, nei kaip jos pačios Mes tokių neturim
Tai ką, pradedu kelionę po LT, kurios metu planuoju įsigyti visas įmanomas formas, formeles, formeliukštes, teks pačiai imtis ir išmokti viską puikiai pagaminti, nes mano ta močiutė visai sode užsikasė
Tai ką, pradedu kelionę po LT, kurios metu planuoju įsigyti visas įmanomas formas, formeles, formeliukštes, teks pačiai imtis ir išmokti viską puikiai pagaminti, nes mano ta močiutė visai sode užsikasė
QUOTE(vaidulek @ 2009 04 21, 12:56)
sveikutes,skaiciau visa foruma ir dabar ryzaus ir as isiterpti.ziuriu yra problema dazniausia su glaistu grybuku kotam,tai vat pasidalinsiu savo patirtim.
glajus 1 baltymui reikia apie 1 stiklines cukraus pudros.baltyma plakti iki standumo,berti truputi rugsteles ir cukraus pudra.
as darau tirsta tai esu garantuota kad stinds.
o galvas dazaus konditeriniu sokoladu,tada buna skanios ir tikros.
glajus 1 baltymui reikia apie 1 stiklines cukraus pudros.baltyma plakti iki standumo,berti truputi rugsteles ir cukraus pudra.
as darau tirsta tai esu garantuota kad stinds.
o galvas dazaus konditeriniu sokoladu,tada buna skanios ir tikros.
As irgi prisidursiu prie glajaus darymo, čia tikrai nenoriu reaklamos, bet esu ne karta dariusi su lenkiska cukraus pudra ir su vokiska, tai man su lenkiska visad buvo problemų, kaip ir jums, o su vokiška Dan suker regis ji vadinas - visada labai geras glajus iseidavo
O Vilniuj niekas nematet tokiu gelyciu formeliu? Idomu kiek kainuoja Labai noriu nusipirkti
Radau tik internete, bet ne LT, yra gelyte ir krepselis
Krepselio forma
Iskeptas krepselis
Radau tik internete, bet ne LT, yra gelyte ir krepselis
Krepselio forma
Iskeptas krepselis
QUOTE(naitas @ 2009 04 23, 08:50)
Sierra, o kiek ten tų kiaušinių reikia į grybukus?
3 kiaušinių tryniai