QUOTE(naitas @ 2009 11 15, 20:25)
Neabejoju, kad jau diskutuota ir perdiskutuota. Bet va svarbus klausimas - grybukams naudoti kokius miltus - karališkus? paprastus eilinius ar extra?
va taip va.. noriu geriausio rezultato.
As naudoju paprastus eilinius miltus.
Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 15, 20:25)
cia ne keptuve o paprastos formeles atskiros. as ryt nufitkinsiu ir paaiskinsiu kaip darau, viskas labai paprasta. o receptas teslos tai tas kur kartu su formelem buvo
dar rusiskas buvo
) tai viskas kaip pries kokiu tikrai20metu
)
ryt kai turesiu laiko parasysiu ir nufotkinsiu
nu labai laukiam paaiskinimo, nes as kazkada bandziau kepti tai nieko nesigavo, na beveik pilnaviduriai gavosi, o kur idara deti tada
Nu laukiam laukias smulkaus ir isamaus paaiskunimo.
Kiap gerai kad yra zmoniu kazka ismananciu