Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(SonataB @ 2009 11 15, 10:43)
as ir pagal sita kepiau. Tik kazko graziai nesigavo aptept kotelius. Glaju dariau taip : 1 kiausinio baltymas, citrinos rugsteles ir kazkur 200 g cukraus pudros, bet jis toks birus gavosi. Gal perdaug pudros? nors recepta radau kad reik nuo 250g iki 280 g pudros  g.gif

tikriausiai per daug pudros, be to sako, kad jei per daug citrinos rugsteles ir trupa. as glaju darau is akies, cukraus pudros vis dadedu , nes kiausinio baltymas, baltymui nelygus wink.gif

Papildyta:
QUOTE(meduolytee @ 2009 11 15, 10:55)
Sveikutes.
Man dabar iskilo toks klausimelis. Kiek laikosi mazdaug iskepti grybai ( iki  siol pas mane "sprogdavo" per 2-3 dienas)  lotuliukas.gif

Bet dabar draugai praso iskepti Kaledoms grybu ir riesutuku. Kazin pries kiek dienu geriausia juos butu kepti, kad paskui nesusentu? Pries kokia savaite gal?  g.gif

g.gif man ir ydomu kiek jie laikosi...bet manau pakankamai ilgai, nes tesla gi meduoline, o ji tikrai ilgai laikosi. pabandymui laikysiu kokias 3 savaites gryba pasislepus, ziuresiu kaip jis laikysis...as sukietes labai...
Atsakyti
o kokios tirstumo jis turi buti? pas mane recepte raso kad tysti turi, o kai dariau pagal recepta tai nuo tos pudros jis daugiau tok kietesnis gavosi, sunku tepliot buvo. kitu syk gal gausis geriau
Atsakyti
Cia maniskiai keli belike grybukai. Tik kazkaip realiai atrodo ne tokie pliurzos g.gif

user posted image
Atsakyti
as galiu pasisakyti apie grybuku laikyma. gavosi taip kad uzsiprase iskepti ,bet nebepaeme. tai islaikiau apie pusantro menesio sandariai uzdarytoje dezuteje. kas valge visi gyre kad skanus, nors pati kritikos turejau smile.gif ,nes koteliu glaistas, valgant turputi trupejo. tai manau kad tris savaites tikrai islaikysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 15, 12:39)
Cia maniskiai keli belike grybukai. Tik kazkaip realiai atrodo ne tokie pliurzos  g.gif

grazus labai smile.gif 4u.gif
cia panasu kad kotukai tik imerkti i balta glaista,todel graziai lygiai ir pasidenge...
as turbut nutirstinau,tai tepliojau teptuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 11 15, 09:55)
Sveikutes.
Man dabar iskilo toks klausimelis. Kiek laikosi mazdaug iskepti grybai ( iki  siol pas mane "sprogdavo" per 2-3 dienas)   lotuliukas.gif

Bet dabar draugai praso iskepti Kaledoms grybu ir riesutuku. Kazin pries kiek dienu geriausia juos butu kepti, kad paskui nesusentu? Pries kokia savaite gal?  g.gif

darasiai galite laikyti iskeptus grybukus is meduolines teslos iki triju menesiu, tik juos rerikia laikyti sausai ir gerai vedinant, na kad nesudregtu ir negautu garu ar ko panasaus. Ilgai galima laikyti iskeptus ir is kaledines egles recepto, pagal si recepta kepiau ir eziukus ir gelytes ir grybukus be keptuves.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 lapkričio 2009 - 15:47
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 15, 14:31)
grazus labai smile.gif  4u.gif
cia panasu kad kotukai tik imerkti i balta glaista,todel graziai lygiai ir pasidenge...
as turbut nutirstinau,tai tepliojau teptuku doh.gif

Ne, kotukus su teptuku tepliojau smile.gif o galvos merktos i sokolada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 15, 17:35)
Ne, kotukus su teptuku tepliojau smile.gif o galvos merktos i sokolada smile.gif

tada labai jau dailiai aptepliota 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 15, 16:46)

va cia tai geris thumbup.gif ir kokie kiekiai produktu blink.gif realiai turbut gigante gautusi thumbup.gif
Atsakyti
as ir kada noresiu grybuku issikept tai reiks pas jus uzlekti smile.gif
siandien dariau riesutelius smile.gif
user posted image
visai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 15, 11:39)
Cia maniskiai keli belike grybukai. Tik kazkaip realiai atrodo ne tokie pliurzos  g.gif

thumbup.gif o kaip galaju kotukam darei? kiek ko det smile.gif nu man taip graziai nejo padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 15, 17:56)
tada labai jau dailiai aptepliota 4u.gif
Papildyta:

va cia tai geris thumbup.gif ir kokie kiekiai produktu blink.gif realiai turbut gigante gautusi thumbup.gif

egle gaunasi didele apie 7 kg.
As kai kepiau eziukus ir grybukus tai kepiau is penktadalio, visus produktus dalinau is 5, tai tikrai gavosi nemazai: 50 eziuku, pora grybuku pabandymui ir sausainiu gelyciu koks 20.

Beje norejau paskyti, kad tam recepte, egles recepte, tas baltas glajus kur puosti eglei, tinka ir grybuku koteliams tepti. ten viskas aiskiai parasyta su tiksliais gramais.

Papildyta:
QUOTE(zuliaska @ 2009 11 15, 18:02)
as ir kada noresiu grybuku issikept tai reiks pas jus uzlekti smile.gif
siandien dariau riesutelius smile.gif

Kai pamatau riesuytelius tai kaukti norisi, kaip as noriu riesuteliu keptuves doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 lapkričio 2009 - 19:45
pasiemiau sena sena kgnyga 1981 metu ir pavarciau radau grybuku recepta, jei kam idomu galesiu parasyti. tokie idomus, visai nesideda nei degintas cukrus nei medus, o nuotraukoj vistiek atrodo kaip meduoliniai.
Atsakyti