o koki sokolada reikia tirpdyt kad jis skystas gautusi?
nes is Karunos juodo nieko neisejo...
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 14, 16:19)
o koki sokolada reikia tirpdyt kad jis skystas gautusi?
nes is Karunos juodo nieko neisejo...
nes is Karunos juodo nieko neisejo...
i karunos sokolada reikejo ideti sauksta sviesto,2-3 saukstus grietineles arba pieno,viska istirpini ant garu voneles,ir turi puikiausiai tinkama sokolada,galvom nudazyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 14, 17:19)
o koki sokolada reikia tirpdyt kad jis skystas gautusi?
nes is Karunos juodo nieko neisejo...
nes is Karunos juodo nieko neisejo...
as pyliau pieno, kad skystas butu ir arbatini sauksteli aliejaus, kad isdziuves neturpetu. galvos dziuvo man ilgiau nei koteliai, bet dabar liuks. as galvas tiesiog mirkiau sokolade.sokolada pastoviai laikiau silta ir jei sutirstedavo, dar ipildavau pieno
Sveikos mergaites. grybukai tai reikes ir man ismegint Kaledom.
saunus grybukai,o galvos kaip graziai blizga
truputi kotai kazko ilgai dziusta, bet gal isdzius, ir kitu syk gal graziau apsiteps. o kepurem tai pirkau gatava glaista
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 14, 20:06)
i karunos sokolada reikejo ideti sauksta sviesto,2-3 saukstus grietineles arba pieno,viska istirpini ant garu voneles,ir turi puikiausiai tinkama sokolada,galvom nudazyti
vat nepagalvojau apie tai
QUOTE(ziwiliute @ 2009 11 14, 20:08)
as pyliau pieno, kad skystas butu ir arbatini sauksteli aliejaus, kad isdziuves neturpetu. galvos dziuvo man ilgiau nei koteliai, bet dabar liuks. as galvas tiesiog mirkiau sokolade.sokolada pastoviai laikiau silta ir jei sutirstedavo, dar ipildavau pieno
zinosiu kita kart
nors turbut geriausiai pirkti gatava glaista,be vargo mikrobangej atsildai ir tiek
QUOTE(SonataB @ 2009 11 14, 21:50)
mano pimas blynas
grazus
gal as jau savojo pirmo blyno neberodysiu,geda kazkaip,pries tokius pirmuosius blynus
bet idesiu antraji blyna,nes tikrai dar kepsiu,labai jau skanus
merginos sorry, per savo išsiblaškymą ir neatidumą, nebeatrenku kurį receptą Jūs čia taip giriat??? paskutinį kur įdėjo??
"GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"
va apie sita
beje dar pagalvojau,buna pirkti tokiu apvaliu mazu spalvotu zirniuku papuosimams ant tortu,kazi juos imanoma istirpdyt
jeei kiausinio baltyme istirpdzius,labai puikiai butu galima padaryt tuos dzibukus eziukams nes cia su tais maistiniais dazais uzsiknisimas
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"
va apie sita
beje dar pagalvojau,buna pirkti tokiu apvaliu mazu spalvotu zirniuku papuosimams ant tortu,kazi juos imanoma istirpdyt
jeei kiausinio baltyme istirpdzius,labai puikiai butu galima padaryt tuos dzibukus eziukams nes cia su tais maistiniais dazais uzsiknisimas
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 15, 10:17)
"GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute"
as ir pagal sita kepiau. Tik kazko graziai nesigavo aptept kotelius. Glaju dariau taip : 1 kiausinio baltymas, citrinos rugsteles ir kazkur 200 g cukraus pudros, bet jis toks birus gavosi. Gal perdaug pudros? nors recepta radau kad reik nuo 250g iki 280 g pudros
Sveikutes.
Man dabar iskilo toks klausimelis. Kiek laikosi mazdaug iskepti grybai ( iki siol pas mane "sprogdavo" per 2-3 dienas)
Bet dabar draugai praso iskepti Kaledoms grybu ir riesutuku. Kazin pries kiek dienu geriausia juos butu kepti, kad paskui nesusentu? Pries kokia savaite gal?
Man dabar iskilo toks klausimelis. Kiek laikosi mazdaug iskepti grybai ( iki siol pas mane "sprogdavo" per 2-3 dienas)
Bet dabar draugai praso iskepti Kaledoms grybu ir riesutuku. Kazin pries kiek dienu geriausia juos butu kepti, kad paskui nesusentu? Pries kokia savaite gal?