noriu pasisakyti . vakar kepiau tokius "krakamulius", liko teslos, tai paemiau ir pabandziau iskepti pora grybuku, na be keptuves , ir be jokiu formeliu, ir ka rezultatas , nu gal cia tik man taip atrodo , bet ka as cia norejau pasakyti? aaaaaa, tai va, patiko labai labai taip kepti grybukus, zymiai grazesni ir fainesni, didesni ir tokie labiau grybiski gaunasi negu keptuveje kepant. Nieko blogo neturiu pries keptuves, bet dabar kol nenusibos kepsiu ne keptuveje grybukus.
Merginos o i tesla nededat baltymu
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 11, 08:30)
noriu pasisakyti . vakar kepiau tokius "krakamulius", liko teslos, tai paemiau ir pabandziau iskepti pora grybuku, na be keptuves , ir be jokiu formeliu, ir ka rezultatas , nu gal cia tik man taip atrodo , bet ka as cia norejau pasakyti? aaaaaa, tai va, patiko labai labai taip kepti grybukus, zymiai grazesni ir fainesni, didesni ir tokie labiau grybiski gaunasi negu keptuveje kepant. Nieko blogo neturiu pries keptuves, bet dabar kol nenusibos kepsiu ne keptuveje grybukus.
o kur foto?
ir as zadu taip kept, noriu pamatyt kaip Tau gavosi
QUOTE(urgit@ @ 2009 11 10, 18:40)
Kokias formeles? Jei geliu tai pilk degtines arba spirito skiesto ir i alieju dek zalia bulve
aga gelyte,ten dar ir drugelis yra.kita syk pabandysiu su degtine. aciu uz atsakyma
O grybukus turbut ir man reiks be keptuves bandyti,nes jau taip noooriu
QUOTE(Arrivederici @ 2009 11 11, 08:56)
prasom foto, forma gavosi faina paciu grybu, tik su ju dazymu sokoladu ir baltu glajumi ne kas, nu bet manau, kad ateity kada nors tikrai gausis graziai papuosti grybus.
O cia tike "krakamuliai" tipo gelytes su eziukais. Kai vyras pamate kuom uzsiimu, tai sako, kai suo neturi ka veikti, tai kiausus sau laizo, o tu nesamonem uzsiemineji. Bet kai pamate kad vis del to kazkas grazaus ir skanaus gavosi, tai apsirijo mano "krakamuliais"
QUOTE(Renita456 @ 2009 11 11, 09:22)
Merginos o i tesla ar nededat baltymu
prasau atsakyti kas galit
apie kokia tesla klausiate ?
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 11, 14:39)
prasom foto, forma gavosi faina paciu grybu, tik su ju dazymu sokoladu ir baltu glajumi ne kas, nu bet manau, kad ateity kada nors tikrai gausis graziai papuosti grybus.
kokie gražučiai o pagal kokį receptuką jie kepti?
QUOTE(Renita456 @ 2009 11 11, 17:25)
Grybuku
Ziurint koks receptas, matau kad i viena deda visa kiausa, o i kitus grybukus tik tryniu, jei jau taip mamos raso recepte tai reiskias taip yra, bet reikia klausti, pas ta kas konkreciai kepe.
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2009 11 11, 14:17)
kokie gražučiai o pagal kokį receptuką jie kepti?
viskas kepta pagal Kaledines egles recepta