Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 08, 12:56)
Na ir kaip gavosi pagal ta recepta? As neissirenku pagal koki man isbandyti... pagal anytos isbandziau, bet man nelabai jie kokie gavosi.. noriu minkstuciuku..  rolleyes.gif

Jezau, nu uzsimaniau kastonu keptuves nors nusauk... kaip man iki tu kalvariju nusigaut mad.gif

visai patiko,jau kotus aptepiau,kai galvas aptepsiu ir paragausiu,tada ir pasakysiu smile.gif
Atsakyti
sveikutes kepejeles.Noriu paklausti kaip ir is ko padarot grybukam glajus?kiek bandau,man nesigauna,aptepus gryba jie nesustingsta,prasau padekit
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 08, 12:56)
Jezau, nu uzsimaniau kastonu keptuves nors nusauk... kaip man iki tu kalvariju nusigaut mad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dziugu kad ne as viena tokia besikankinati del tos keptuves. Ir man kaip tau, nezinau ar kepsiu, bet reikia ir viskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sakiau ieskosiu kokios motereles, kuri gal is Vilniaus kartas nuo karto i Kauna vaziuoja, gal nupirktu ir atveztu g.gif
Nors kakzkada kazkas minejo, kad ju buna silainiuose turguje ir kainuoja 45 lt., bet visa turgu pilvu issliauziojau ir neradau verysad.gif
Atsakyti
mergaites,argi buna kastonu keptuviu,na as tokiu per savo gyvenimeli nemaciau ,zinau kad juos kepa is atskiru daliu ir lipdo.kalvarijuose ju tikrai nera,jau as perziurejau,tik grybuku ir riesutuku.
Atsakyti
Kastonu keptuves specialios nera, kastonus daro is riesutuku. Mes apie tai ir kalbejom, kad tik ivardinom kaip kastonu keptuve smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 08, 13:21)
visai patiko,jau kotus aptepiau,kai galvas aptepsiu ir paragausiu,tada ir pasakysiu smile.gif

prasom foto, nors seile pavarvinsiu, nes man graziai nutepti taip niekada ir nepavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 08, 15:18)
Kastonu keptuves specialios nera, kastonus daro is riesutuku. Mes apie tai ir kalbejom, kad tik ivardinom kaip kastonu keptuve smile.gif
Papildyta:

prasom foto, nors seile pavarvinsiu, nes man graziai nutepti taip niekada ir nepavyko  4u.gif

O tai as is vis buciau subludinus biggrin.gif buciau klausus kastonu keptuves lotuliukas.gif jau is didelio noro, nezinau net ko noriu lotuliukas.gif reiks ko nors paprasyt, kad nulektu paziuret blush2.gif drauges paprasysiu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

na,stai mano baravykai tongue.gif tikrai isejo minkstuciai ir skanus thumbup.gif
Atsakyti
nu tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
iaduok paslapti kaip dar ikoteliu glaju, zinau zinau , daug kartu jau kalbeta rasyta aiskinta, bet...
Mikseriu glaju plakei ar rankom?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 08, 17:59)
nu tiesiog

na,stai mano baravykai tongue.gif tikrai isejo minkstuciai ir skanus thumbup.gif

JOLKA999 thumbup.gif noriu! bigsmile.gif nors ka tik pirktini suedziau blush2.gif

Oij kaip uzkniso, as cia norejau pacituot, tai puse nutryniau dar mad.gif
Zodziu mikseriu glajaus neplak biggrin.gif kaip as padariau nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 08 lapkričio 2009 - 18:09
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 08, 16:59)
nu tiesiog super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
iaduok paslapti kaip dar ikoteliu glaju, zinau zinau , daug kartu jau kalbeta rasyta aiskinta, bet...
Mikseriu glaju plakei ar rankom?

isidejau vieno kiausinio baltyma i lekste,ikraciau cukraus pudros is akies[pudra dancuker].ispaudziau citrinos sulciu,bet rugsteles buvo per mazai,tai dadejau rugsciosios druskeles,viska gerai pasukau saukstu,gal kokias 3 minutes.mase gavosi biski tirstesne nei grietine.paemiau peili ir aptepiau kotus,kai nudziuvo[o nudziuvo per pora valandu]pamirkiau galvas sokolade,ir valgom tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 08, 17:41)
user posted image

koki skanuciai. Nooooooooooriuuuuuuuu keptuves grybukam!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2009 11 08, 18:39)
koki skanuciai. Nooooooooooriuuuuuuuu keptuves grybukam!!!!!!!

O as turiu tongue.gif lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti