Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(SonataB @ 2009 11 07, 10:49)
o kokioj ebay matei? as vokiskoj ziurejau,bet nieko panasaus neradau, gal gali pavadinima parasyt'?

Krepselis cia.

Gelyte cia.

Jei pirksit ka nors is cia, tai siuncia is Malaizijos (nu bent jau man is ten siuninys atejo) nors raso UK doh.gif Tai siuntimas uztrunka ilgai. Bet kainos ir prekes ten geros 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(SonataB @ 2009 11 07, 08:49)
o kokioj ebay matei? as vokiskoj ziurejau,bet nieko panasaus neradau, gal gali pavadinima parasyt'?

As kaip ta bedzione, ka pamatau, tai man iskart ir prireikia 4u.gif blush2.gif . Gaila kad lirtuvoje nera tokio formeliu pirkti verysad.gif , O gal yra g.gif g.gif . Nu labai geras daiktas. O kiek siuntimas kainuoja is to nuorodos kur nurodete g.gif ? Ir per kiek laiko parsiuncia?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 07, 13:59)
As kaip ta bedzione, ka pamatau, tai man iskart ir prireikia  4u.gif  blush2.gif . Gaila kad lirtuvoje nera tokio formeliu pirkti  verysad.gif , O gal yra  g.gif  g.gif . Nu labai geras daiktas. O kiek siuntimas kainuoja is to nuorodos kur nurodete  g.gif ? Ir per kiek laiko parsiuncia?

Ten viskas parasyta 4u.gif
Siuntimas 3 svarai 1 daikto, jei perki daugiau, aiku galima deretis.
Siuncia sakiau, ilgai, apie 3-4 savaites. Bent jau as is ju kai pirkau formeles cyukrinems gelems, man siunte kazkodel is Malaizijos, nors raso UK.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 04, 15:49)
Tikrai taip, jus teisi rankom galima iskepti bet kokio norimo dydzio grybuka, bet ta moterel kepa tuos standartinius grybukus, nei per didelius nei per mazus. Guli uzsleptas vienas grybukas, kad smaliziai nesurytu, einu nufotkinsiu ir tuoj idesiu.
Papildyta:
na stai ir grybukas, viska snuo a iki z daryta rankom, be jokiu formeliu ir spec keptuviu
user posted image
neapverciau foto, bet matosi, kad sveria 33 gramus
user posted image
user posted image

mamkaa,
o ten kotas is dvieju daliu suklijuotas???
na as keptu tai keptuvej, jau kai kepu, tai kepu daug, po pora simtu, turiu dvi keptuves tai greit darbas vyksta, bet va dabar kilo mintis kept su rankom formuojant, ivairiu dydziu, tai ir galvoju kaip ten kota padaryt...
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2009 11 07, 10:20)
Sveikutes,SonataB,nelabai supratau kokia keptuve nori pirkti,bet jeigu grybuku,tai bent man ji kazkiek braizo kaitlente.

aga,grybuku noriu keptuves

QUOTE(urgit@ @ 2009 11 07, 10:45)
Krepselis cia.

Gelyte cia.

Jei pirksit ka nors is cia, tai siuncia is Malaizijos (nu bent jau man is ten siuninys atejo) nors raso UK  doh.gif  Tai siuntimas uztrunka ilgai. Bet kainos ir prekes ten geros  4u.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
paziurekit kokia forma radau,bet kaina doh.gif
roze
Atsakyti
Va šiandien vėl kepiau grybukus, pusiau nudažyti (džiūsta galvos, rytoj kotukus dažysiu, įmesiu foto vėl) bigsmile.gif .Kepiau iš dvigubos normos, tai pavargau, gavosi apie šimtąąą mirksiukas.gif

http://public.fotki....iau-dazyti.html
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 11 07, 22:34)
Va šiandien vėl kepiau grybukus, pusiau nudažyti (džiūsta galvos, rytoj kotukus dažysiu, įmesiu foto vėl) bigsmile.gif .Kepiau iš dvigubos normos, tai pavargau, gavosi apie šimtąąą  mirksiukas.gif

http://public.fotki....iau-dazyti.html

gal galetumet parasyti recepta,pagal koki kepat grybukus,kaip tik ryt zadu kepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 08, 01:42)
gal galetumet parasyti recepta,pagal koki kepat grybukus,kaip tik ryt zadu kepti smile.gif

Prašom (jau esu įdėjus anksčiau, bet pasikartosiu mirksiukas.gif )

Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :

200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės

Gerai išplakti cukrų su kaiušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
ot aciu 4u.gif ryt iskepsiu ir parodysiu smile.gif
Atsakyti
va radau pigiau rinkini
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2009 11 07, 20:42)
mamkaa,
o ten kotas is dvieju daliu suklijuotas???
na as keptu tai keptuvej, jau kai kepu, tai kepu daug, po pora simtu, turiu dvi keptuves tai greit darbas vyksta, bet va dabar kilo mintis kept su rankom formuojant, ivairiu dydziu, tai ir galvoju kaip ten kota padaryt...

tikrai taip kotelis is dvieju daliu suklijuotas, kai viska siskepa ji suklijuoja dvi dalis ir gaunasi kotelis, po to priklijuoja galva ir viskas. na o dydi grybuku galima padaryti, toki kokio tik sirdis geidzia smile.gif
Ai pamirsau paskyti kad klijuoja su rududu, labai gerai sulimpa, arba su tuo paciu glajumi kur kotelius tepa.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 07, 23:56)
ot aciu 4u.gif ryt iskepsiu ir parodysiu smile.gif

Na ir kaip gavosi pagal ta recepta? As neissirenku pagal koki man isbandyti... pagal anytos isbandziau, bet man nelabai jie kokie gavosi.. noriu minkstuciuku.. rolleyes.gif

Jezau, nu uzsimaniau kastonu keptuves nors nusauk... kaip man iki tu kalvariju nusigaut mad.gif
Atsakyti