[quote=mamkaa,2009 10 22, 16:30]
GRYBAI
aciu kazin,jei pabandzius su pirktiniu glajum,tepti
[quote=Nastulia,2009 10 22, 17:01]
[quote=mamkaa,2009 10 22, 16:30]
GRYBAI
aciu kazin,jei pabandzius su pirktiniu glajum,tepti
[/quote]
labai gerai ir su pirktiniu tepti
[quote=mamkaa,2009 10 22, 16:30]
GRYBAI
aciu kazin,jei pabandzius su pirktiniu glajum,tepti
[/quote]
labai gerai ir su pirktiniu tepti
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 23, 15:44)
labai gerai ir su pirktiniu tepti
meduolytee,gal jus parodysit ta forma gelytem kepti.
QUOTE(Mytis @ 2009 10 21, 18:57)
O kepant pagal šitą receptą negeria riebalų? Aš kepiau pagal kitokį receptą (irgi SM radau), tai labai gėrė riebalus, net valgyt nebuvo įmanoma.
neturėtų gerti riebalo daug, nes į receptą pilamas stiprus alkoholis.
QUOTE(Mytis @ 2009 10 21, 16:57)
O kepant pagal šitą receptą negeria riebalų? Aš kepiau pagal kitokį receptą (irgi SM radau), tai labai gėrė riebalus, net valgyt nebuvo įmanoma.
QUOTE(naitas @ 2009 10 23, 19:54)
neturėtų gerti riebalo daug, nes į receptą pilamas stiprus alkoholis.
Jau teisingai atsakė naitas , įpylus alkoholio, riebalų neprisigeria.
Merginos reikia patarimo
Prisiminiau, kad turiu grybukų kepimo formą, pamaniau būtų gerai grybukų išsikept, išploviau su fairy (keptuvė ilgokai gulėjo mamos balkone), pakaitinau... bet vistiek tešla kimba, traukia...
Patarkit ką daryti? Ar "labanaktis" mano keptuvei???
Prisiminiau, kad turiu grybukų kepimo formą, pamaniau būtų gerai grybukų išsikept, išploviau su fairy (keptuvė ilgokai gulėjo mamos balkone), pakaitinau... bet vistiek tešla kimba, traukia...
Patarkit ką daryti? Ar "labanaktis" mano keptuvei???
QUOTE(Rinesa @ 2009 10 30, 15:55)
Merginos reikia patarimo
Prisiminiau, kad turiu grybukų kepimo formą, pamaniau būtų gerai grybukų išsikept, išploviau su fairy (keptuvė ilgokai gulėjo mamos balkone), pakaitinau... bet vistiek tešla kimba, traukia...
Patarkit ką daryti? Ar "labanaktis" mano keptuvei???
Prisiminiau, kad turiu grybukų kepimo formą, pamaniau būtų gerai grybukų išsikept, išploviau su fairy (keptuvė ilgokai gulėjo mamos balkone), pakaitinau... bet vistiek tešla kimba, traukia...
Patarkit ką daryti? Ar "labanaktis" mano keptuvei???
Dabar ipilk aliejaus i ta keptuve, na istepk ja gausiai, ir pakaitink gerai. Paskui isvalyk kuo nors sausu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 31, 17:16)
Dabar ipilk aliejaus i ta keptuve, na istepk ja gausiai, ir pakaitink gerai. Paskui isvalyk kuo nors sausu.
ir pridurčiau, kad jeigu bute/name yra įrengti dūmų detektoriai, tai bus daug triukšmo
QUOTE(naitas @ 2009 10 31, 16:40)
ir pridurčiau, kad jeigu bute/name yra įrengti dūmų detektoriai, tai bus daug triukšmo
Taip nors man ir paprasciausiai kepant tuos grybukus pilni namai dumu buvo jau nekalbu apie kaitinima keptuves
Tepiau lašinukais, kaitinau, vėl tepiau, vėl kaitinau.... Paskui bandžiau tešlos pilt... ir galų gale nieks nebekimba.
Tą patį padariau su blynine-vafline, viskas liuks. Paskui kai atvėso, tik su popierine servetėle išvaliau trupinukus ir viskas.
O dūmų nebuvo labai daug, atvertas langas, gartraukis... kaimynai gaisrinės nekvietė.
Tą patį padariau su blynine-vafline, viskas liuks. Paskui kai atvėso, tik su popierine servetėle išvaliau trupinukus ir viskas.
O dūmų nebuvo labai daug, atvertas langas, gartraukis... kaimynai gaisrinės nekvietė.
Sveikos
Sugundėt ir mane prikepti riešutukų .Vakar kepiau, šiandien ryte maniau su kava suvalgysiu kokį vieną, tačiau mano "peliukai" naktį pasidarbavo ir visus iššlavė
http://public.fotki....esutukai-2.html
Dariau su dviem skirtingais įdarais:
1. Rududu su trupinukais (kai kepiau riešutėlius, tuos kraštelius sutrupinau į Rududu, trupinių dėjau kuo daugiau, gaunasi ne taip saldu, be to jie tokie traškūs viduje )
2. Nevirtas kondensuotas pienas išplaktas su sviestu (82 proc) ir kokosais
Sugundėt ir mane prikepti riešutukų .Vakar kepiau, šiandien ryte maniau su kava suvalgysiu kokį vieną, tačiau mano "peliukai" naktį pasidarbavo ir visus iššlavė
http://public.fotki....esutukai-2.html
Dariau su dviem skirtingais įdarais:
1. Rududu su trupinukais (kai kepiau riešutėlius, tuos kraštelius sutrupinau į Rududu, trupinių dėjau kuo daugiau, gaunasi ne taip saldu, be to jie tokie traškūs viduje )
2. Nevirtas kondensuotas pienas išplaktas su sviestu (82 proc) ir kokosais