Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

[quote=mamkaa,2009 10 22, 16:30]
GRYBAI
aciu aciuks.gif kazin,jei pabandzius su pirktiniu glajum,tepti g.gif
Atsakyti
[quote=Nastulia,2009 10 22, 17:01]
[quote=mamkaa,2009 10 22, 16:30]
GRYBAI
aciu aciuks.gif kazin,jei pabandzius su pirktiniu glajum,tepti g.gif
[/quote]

labai gerai ir su pirktiniu tepti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 23, 15:44)
labai gerai ir su pirktiniu tepti  thumbup.gif

meduolytee,gal jus parodysit ta forma gelytem kepti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2009 10 21, 18:57)
O kepant pagal šitą receptą negeria riebalų? Aš kepiau pagal kitokį receptą (irgi SM radau), tai labai gėrė riebalus, net valgyt nebuvo įmanoma.  smile.gif

neturėtų gerti riebalo daug, nes į receptą pilamas stiprus alkoholis.
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2009 10 21, 16:57)
O kepant pagal šitą receptą negeria riebalų? Aš kepiau pagal kitokį receptą (irgi SM radau), tai labai gėrė riebalus, net valgyt nebuvo įmanoma.  smile.gif

QUOTE(naitas @ 2009 10 23, 19:54)
neturėtų gerti riebalo daug, nes į receptą pilamas stiprus alkoholis.

Jau teisingai atsakė naitas mirksiukas.gif , įpylus alkoholio, riebalų neprisigeria.
Atsakyti
Merginos reikia patarimo 4u.gif
Prisiminiau, kad turiu grybukų kepimo formą, pamaniau būtų gerai grybukų išsikept, išploviau su fairy (keptuvė ilgokai gulėjo mamos balkone), pakaitinau... bet vistiek tešla kimba, traukia...
Patarkit ką daryti? g.gif Ar "labanaktis" mano keptuvei???
Atsakyti
Aš irgi mamos keptuvę išsitraukiau kokius 10 metų nebuvo naudota, pridulkėjus nu baisi ta keptuvė buvo, tai ploviau su amway produktu skirtu metalui tai kaip nauja pasidare net blizga thumbup.gif
ir tikrai nekibo
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2009 10 30, 15:55)
Merginos reikia patarimo  4u.gif
Prisiminiau, kad turiu grybukų kepimo formą, pamaniau būtų gerai grybukų išsikept, išploviau su fairy (keptuvė ilgokai gulėjo mamos balkone), pakaitinau... bet vistiek tešla kimba, traukia...
Patarkit ką daryti?  g.gif Ar "labanaktis" mano keptuvei???

Dabar ipilk aliejaus i ta keptuve, na istepk ja gausiai, ir pakaitink gerai. Paskui isvalyk kuo nors sausu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 31, 17:16)
Dabar ipilk aliejaus i ta keptuve, na istepk ja gausiai, ir pakaitink gerai.  Paskui isvalyk kuo nors sausu.

ir pridurčiau, kad jeigu bute/name yra įrengti dūmų detektoriai, tai bus daug triukšmo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 31, 16:40)
ir pridurčiau, kad jeigu bute/name yra įrengti dūmų detektoriai, tai bus daug triukšmo hihihi.gif

Taip biggrin.gif nors man ir paprasciausiai kepant tuos grybukus pilni namai dumu buvo biggrin.gif jau nekalbu apie kaitinima keptuves lotuliukas.gif
Atsakyti
Tepiau lašinukais, kaitinau, vėl tepiau, vėl kaitinau.... Paskui bandžiau tešlos pilt... ir galų gale nieks nebekimba. thumbup.gif
Tą patį padariau su blynine-vafline, viskas liuks. Paskui kai atvėso, tik su popierine servetėle išvaliau trupinukus ir viskas.
O dūmų nebuvo labai daug, atvertas langas, gartraukis... kaimynai gaisrinės nekvietė. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sugundėt ir mane prikepti riešutukų doh.gif .Vakar kepiau, šiandien ryte maniau su kava suvalgysiu kokį vieną, tačiau mano "peliukai" naktį pasidarbavo ir visus iššlavė lotuliukas.gif
http://public.fotki....esutukai-2.html

Dariau su dviem skirtingais įdarais:
1. Rududu su trupinukais (kai kepiau riešutėlius, tuos kraštelius sutrupinau į Rududu, trupinių dėjau kuo daugiau, gaunasi ne taip saldu, be to jie tokie traškūs viduje thumbup.gif )
2. Nevirtas kondensuotas pienas išplaktas su sviestu (82 proc) ir kokosais thumbup.gif
Atsakyti