QUOTE(mamkaa @ 2009 08 14, 23:10)
GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute. Kaip ir viskas, tada jau vyksta dazymas, kuris niekada man nesigauna normaliai
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje ir ant jo uzmaunam galvute. Kaip ir viskas, tada jau vyksta dazymas, kuris niekada man nesigauna normaliai
laba , aciu uz receptuka, vakar kepiau,labai skanus gavosi . tik as kepiau, vien rutuliukus, ir paskui po du sulipinau ir gavosi kotelis ir prilipinau galvute ant virsaus, gavosi tikri baravykai .