Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

user posted image

Ir vis tik.... cukrus ispiltas ant skardos gerokai patogiau, stabiliau ir kompaktiskiau dziovinti glaista nei kiausiniu indeliuose bigsmile.gif gal nebeisradinesiu dviracio biggrin.gif
Atsakyti
AGLYTĖ, kokie grybai wub.gif wub.gif , o keptuve kokia idomi, kaip suprantu ir patys grybukai didesni negu tose apvaliose keptuvese buna.

*tiute*, pasistengei, kiek tu cia ju prikepiai doh.gif , ir dar norejau paklausti, kodel taip baltas glajus tik iki puses koteliu nuteptas g.gif ?
labai megstu grybukus ir daznai juos kepu, tik niekaip nesiseku su glaistais verysad.gif verysad.gif

beje ieskau pirkti riesuteliu keptuves 4u.gif Kazkas sake kad yra Silainiu turguj, bet niekaip nerandu verysad.gif
Atsakyti
o man, tai taip nelygiai susitepa, nes padarau tokį tirštą, kietoką glaistą, nes jeigu paruošiu skystesnę masę balto glaisto, tai ilgai man džiūsta( apie pora dienų).
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 09 04, 06:57)
*tiute*, pasistengei, kiek tu cia ju prikepiai  doh.gif , ir dar norejau paklausti, kodel taip baltas glajus tik iki puses koteliu nuteptas  g.gif ?
labai megstu grybukus ir daznai juos kepu, tik niekaip nesiseku su glaistais  verysad.gif  verysad.gif



doh.gif jo...
na glaistas labai tirstas, ir as tik imerkusi pavoliojau kotelius ir nenaudojau jokiu "teptuku" uztepti visa koteli... o jei ir uztepciau, gautusi labai daug glaisto ir man skaniau, kai balto glaisto buna ne taip daug, zinau, nemazai zmoniu jo ir neitin yra megejai, o vaikai buna tenuvalgo sokoladines kepureles bigsmile.gif

nors zinojau, kad mociute issukdavo glaista su saukstu, ne su mikseriu, gi kaip tikras padauziskas jaunimas, bandziau israsti dvirati, uz tai niekad negaudavau tokio gero glaisto kaip si karta, sukietejo per gera pusdieni ir visiskai netrupa thumbup.gif
ir visa tai medinio sauksto deka bigsmile.gif ingredientu sudetis nieko naujo - 2 baltymam 200g cukraus pudros (120ml - ~65g pudros), 1 a.s. citrinos rugsteles ir viska gerai issukau su mediniu saukstu, kazkur 18-20 minuciu uztrukau

einu tepti napoleona birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tiute*: 04 rugsėjo 2009 - 08:26
rudenelis.... wub.gif kad grybu cia pridygo 4u.gif

o as norejau paklausti ar katra kepe grybukus (ne keptuveje) pagal cipciuko "guminiu meduoliuku" recepta? as galvoju pabandyti, tik del teslos kietumo nezinau, nesu ju kepusi.... kazin ar pavyktu? ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2009 09 04, 11:12)
rudenelis.... wub.gif  kad grybu cia pridygo 4u.gif

o as norejau paklausti ar katra kepe grybukus (ne keptuveje) pagal cipciuko "guminiu meduoliuku" recepta? as galvoju pabandyti, tik del teslos kietumo nezinau, nesu ju kepusi.... kazin ar pavyktu? ka manot? g.gif


ka turi omeny ne keptuveje? tiesiog meduolniu sausainukus grybuku forma? turetu nesikeisti miltu kiekis nuo "guminiu meduoliuku" recepto g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2009 09 04, 11:12)
rudenelis.... wub.gif  kad grybu cia pridygo 4u.gif

o as norejau paklausti ar katra kepe grybukus (ne keptuveje) pagal cipciuko "guminiu meduoliuku" recepta? as galvoju pabandyti, tik del teslos kietumo nezinau, nesu ju kepusi.... kazin ar pavyktu? ka manot? g.gif

tešla tokio pat kietumo turėtų būti kaip plastelinas, kad galėtum nulipdyti galvytes ir kotelius ir paskui juos suklijuotum...
Atsakyti
Saunuoles visos kepejeles thumbup.gif
Parasysiu ir as kaip dazau savo grybukus,na man jis labiausiai patiko:paimu jau iskepusi grybuka,atvesinta,imu medini dantu krapstuka,smeigiu i galvyte grybo,tada dazau grybo koteli baltu glajumi,ir i aguonas pavilgau,nudazius kota,tuo smeigtuku,kuris is galvytes islindes -smeigiu i polistirolo putu padekla(pasinaudojau kai pirkau virtuvini kombaina,ten jis ipakuotas buvo),kai visus grybukus nudazau baltai,tada jau pirmieji buna apdziuve,tada istraukiu smeigtuka ir smeigiu i kotelio apacia,tada galvyte rudai dazau,ir vel smeigiu i polistirolo putu padekla
Ir taip palieku nakciai dziuti,man sis variantas patiko,ir as nuolat nauduojuos
Gal kam palengvins darbo eiga.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 09 03, 15:17)
Ir vis tik.... cukrus ispiltas ant skardos gerokai patogiau, stabiliau ir kompaktiskiau dziovinti glaista nei kiausiniu indeliuose  bigsmile.gif gal nebeisradinesiu dviracio biggrin.gif

be abejo, taip labai patogu, ir svarbu man tai, kad nelieka jokių skylučių grybe. Bet.. pasakyk man prašau, KUR dėti tą cukrų po to? cool.gif juk pribyra šiek tiek aguonų, lieka trupinukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 09 11, 15:55)
be abejo, taip labai patogu, ir svarbu man tai, kad nelieka jokių skylučių grybe. Bet.. pasakyk man prašau, KUR dėti tą cukrų po to?  cool.gif juk pribyra šiek tiek aguonų, lieka trupinukų  doh.gif


niu ten su tuo palaronu, tai ir sakyciau geras variantas, nemanau, kad tos skylutes tokios dideles, kad labai maisytu wink.gif tik palarono reikia tureti bigsmile.gif

o cukru... gi i arbata, i koki kita pyraga, viena kita aguona/ trupinys nepamaiso, tuo labiau jei tik buitiniam naudojimui irnesakyk.gif
Atsakyti
norejau paklaust o kaip ta balta gllaista pasigamint, ir ta sokolada ar gaminti reikia, ar nusipirkti sokolada ir istirpinti blush2.gif taip uzsimaniau pasidaryti grazius gribukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

pirkčiau keptuvę grybukams kepti. Būčiau labai dėkinga už pasiūlymus į AZ!
Atsakyti