Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(meduolytee @ 2009 08 24, 00:08)
turetum rasti turguje tai tikrai, PnV ju pilna kokiu tik nori .Kaina 35 litai

kuriame čia turguje taip pigiai, aš mokėjau 55 blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 24, 00:08)
turetum rasti turguje tai tikrai, PnV ju pilna kokiu tik nori .Kaina 35 litai

Bandysiu ieskot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 08 24, 08:52)
kuriame čia turguje taip pigiai, aš mokėjau 55  blink.gif  blink.gif  blink.gif

oi aciu Olestut, kad pamatei mano klaida - tu teisi 55 Litai (sorry) blush2.gif pirkau centriniame
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 08 24, 10:36)
oi aciu Olestut, kad pamatei mano klaida - tu teisi 55 Litai (sorry) blush2.gif pirkau centriniame

Pasiryzus as ir visus 60lt sumoket, kad tik ta keptuve gaut. biggrin.gif
Atsakyti
Galėčiau ir aš kuriai nors parduot vieną nenaudojamą grybukų keptuvę. Turiu dvi. Dėl kainos susitartume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♠Aušra♠: 24 rugpjūčio 2009 - 15:16
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 08 24, 16:03)
Galėčiau ir aš kuriai nors parduot vieną nenaudojamą grybukų keptuvę. Turiu dvi. Dėl kainos susitartume 4u.gif

Aš jamu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2009 08 24, 16:49)
Aš jamu  biggrin.gif

Atsiimu zodzius, nauja uz ta paci akaina isigysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sierra @ 2009 04 28, 19:36)

Kepiau pagal šį receptą:
250g margarino
3 š. medaus
1/2 stiklinės cukraus
3 trynių
100g grietinės
1 a.š. sodos
1 a.š. malto cinamono
1 a.š. maltų gvazdikėlių
žiūpsnis maltų kvapniųjų pipirų
~20 š. miltų

bigsmile.gif matau kepei pagal si receptuka, smagu 4u.gif
tik noreciau pridurti, kad medaus 3 saukstai tai tokie dideli - su kaupu, taip pat ir miltu - su kaupu (kaip matyti nuorodos nuotraukelej). Rasau del visa ko, nes paprastai naudoju matavimo saukstus, o cia paprastus, su kuriais valgoma.

Sekmes kepant grybukus! mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepiau siandien grybukus, ryt puosiu smile.gif galvoju... kame cia juos gudriau pastacius dziovinant glaista. paprastai papilu ant skardos daug cukraus ir ant jo sustatau grybukus. cia maciau i kiausiniu deklus sudeda... KAME DAR DZIOVINATE GLAISTA? turiu papuosti daugybe grybuku... doh.gif

Dekui is anskto!! 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras grybuku kepejeles 4u.gif na ir as nedrasiai keliauju i jusu buri ax.gif prisiziurejau cia tokiu grozybiu,varvinau seile............ Neistveriau............ Nuvaziavau pas mama i kaima ir parsiveziau grubuku keptuve. ir stai pirmasis mano pasirodymas.
http://public.fotki....uskis/grybukai/
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2009 09 02, 23:37)
Labas vakaras grybuku kepejeles 4u.gif na ir as nedrasiai keliauju i jusu buri ax.gif  prisiziurejau cia tokiu grozybiu,varvinau seile............ Neistveriau............ Nuvaziavau pas mama i kaima ir parsiveziau grubuku keptuve. ir stai pirmasis mano pasirodymas.
http://public.fotki....uskis/grybukai/

už fotosesiją 100 balų, grybukai puikūs, o dabar klaqupiuosi į kelius ir prašau, parašyk, kokiomis proporcijomis darai glaistą koteliams ir kuo puoši galvytes - aš grybukus susistatau į kiaušinių dėkliukus 4u.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras 4u.gif net nezinau kaip paaiskinti g.gif koteliams stengiausi laikytis is forumo perskaitytais patarimais vienas baltymas ir pakelis cukraus pudros,bet pakelis pakeliui nelygus. tai as dejau i viena kiausinio baltyma apie 250- 300g cukraus pudros, truputis rugsteles. ir as meginau taip jeigu uztepus nubega tai dar dadejau pudros. na o galvutes puosiau su paprasciausiu sokoladu istirpinau vandens voneleje ir tepiau. nors mano mama sako kad galima ir ta paciau cukraus mase ideti kakavos ir gaunasi neblogai. as taip pat dedu i kiausiniu dekliukus,bet pritrukau tai dar dejau i indelius kur ledukus galima gaminti, mano sulikoniai tai buvo super, man labiau patiko nei kiausiniu. na o viska tepiau piesimo teptuku,kitaip nesgalvojau unsure.gif .o kuom jus tepate?
Atsakyti