Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 07 20, 19:19)
mane taip pat domikaip tie lazdyno riesuteliai pasidaro g.gif

lipdau is atskiru daliu.
Atsakyti
o nebūtų galima išsamiau, kas su kuo, kaip, dėl ko, nuo a... iki z... blush2.gif
Atsakyti
moteris is Pasvalio kepe

QUOTE(meduke @ 2009 07 20, 11:26)
aciu  4u.gif

as kaip tik kepiau vestuvems anam savaitgaliui .......gal manuosius ragavot ax.gif

Atsakyti
tai kazkaip nesupratau, pati kepei ar moteris is pasvalio g.gif ?
Atsakyti
Moteris is Pasvalo kepe, o as ragavau. Superiniai. Kaip seniau, trapus tokie, muskato gal deta, tokie astroki net. O recepto niekas aplinkui neturi verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
as i grybus ar riesutukus dedu meduoliniu prieskoniu misinio, pabandyk,
o del recepto- tai paprastas sausainiu receptas, jei trapiu nori, ir tesla kieta, minkoma turi but,
o jei minkstu- tai skysta tesla is kiausiniu, sviesto, grietines, cukraus ir kepimo milteliu- as viska is akies dedu,
netingek paieskot, rase mergaites daug receptu, reikia tik atsirinkt sau tinkanti:)
Atsakyti
as irgi manau reik kept is tarpios teslos sausainukus ir klijuot, savaitgaly ateinanti nusimato pobuvis tai sia sav tikiuosi nulipdyt tu riesuteliu thumbup.gif ,bandysim ikelt rezultata
Atsakyti
Man viena sena moteriske dave sena recepta pagal kuri jos mam kepdavo grybukus, tai jei norite galiu ideti, nors manau kad nieko ipatingo neisgirsite, juk visi meduoliniai grybukai panasaus skonio.
reiketu gal ir vel pabandyti isikepti grybu, bet kai pagalvoju apie ju tepliojima tai net silpna pasidaro, nesigauna ir vsio.
Papildyta:
Ziuriu mano nuotrauka sjau rodo, praeita savaite kai idejau neberode 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 07 21, 06:48)
o nebūtų galima išsamiau, kas su kuo, kaip, dėl ko, nuo a... iki z... blush2.gif

ir man butu idomu viska suzinoti nuo a iki z, bet jau nebe pirma karta matau kai mergaites pasirodo pasigiria ka sugeba, suerzina ir ir nesako nei recepto nei darymo principo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 07 28, 08:31)
Man  viena sena moteriske dave sena recepta pagal kuri jos mam kepdavo grybukus, tai jei norite galiu ideti, nors manau kad nieko ipatingo neisgirsite, juk visi meduoliniai grybukai panasaus skonio.
reiketu gal ir vel pabandyti isikepti grybu, bet kai pagalvoju apie ju tepliojima tai net silpna pasidaro, nesigauna ir vsio.
Papildyta:
Ziuriu mano nuotrauka sjau rodo, praeita savaite kai idejau neberode  4u.gif
Papildyta:

ir man butu idomu viska suzinoti nuo a iki z, bet jau nebe pirma karta matau kai mergaites pasirodo pasigiria ka sugeba, suerzina ir ir nesako nei recepto nei darymo principo  g.gif

laukiam receptuko!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
mergaites, ryt parasysiu receptuka, nes buvau isvykusi, o siandien labai laiko neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 08 03, 19:29)
mergaites, ryt parasysiu receptuka, nes buvau isvykusi, o siandien labai laiko neturiu  verysad.gif

labuka mamkaa, ar galetum parasyti ta receptuka ir darbo eiga grybuku kepimui... 4u.gif buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif

as perskaiciau ir sena tema va ir sita ir niekaip neatrenku recepto, ne keptuveje kur kepti reikia, o orkaiteje. parsiveziau viena recepta grybuku, o rasto nelabai iskautau ten .book.gif dar iterpta del sodos... ilgas procesas, 3 dienos...nu bet taip norisi grybuku issikepti. ax.gif
Atsakyti
Vakar pirmą kartą kepiau grybukus. Receptas šis:

4 kiaušiniai
200 g sviesto
1 stik. cukraus
200 g grietines
1 a.š. kepimo miltelių
2,5 stikl. miltų

Išsukau kiaušinius su cukrumi, įmaišiau grietinę, supyliau lydytą sviestą ir galiausiai miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Norėjau minkštų grybukų todėl miltų dėjau nedaug, norint kietesnių reiktų manau nemažiau 3,5 stiklinės. Gal net ir per minkštus padariau, tokie kaip keksiukai gavosi. Ir labai bėgo sviestas per kraštus.
Atsakyti