aš paskutinį kartą sukau be mikserio, tai tas ir nutrupėjo, niekaip nesuprantu kiek ten ko įdėti po galais, kad laikytųsi šokoladas kimba, va kuo jis man nepatinka
Čia dar Vaidossei pavyzdžių
Griekas būtų nepriminti Srovės gaidžiukų, musmiryčių ir kaštonų jau kokie jie man gražūs mmmm
Pamėgink gal tuomet pagal Meian Cukrinio glajaus receptą daryti man kažkaip labai patikimi jos visi receptai būtinai prie progos ir pati išmėginsiu
O gal ikristute bus tokia miela ir pasidalins savomis proporcijomis
Griekas būtų nepriminti Srovės gaidžiukų, musmiryčių ir kaštonų jau kokie jie man gražūs mmmm
QUOTE(Olesta @ 2009 07 15, 17:20)
aš paskutinį kartą sukau be mikserio, tai tas ir nutrupėjo, niekaip nesuprantu kiek ten ko įdėti po galais, kad laikytųsi šokoladas kimba, va kuo jis man nepatinka
Pamėgink gal tuomet pagal Meian Cukrinio glajaus receptą daryti man kažkaip labai patikimi jos visi receptai būtinai prie progos ir pati išmėginsiu
O gal ikristute bus tokia miela ir pasidalins savomis proporcijomis
[quote=RiMami,2009 07 15, 18:29]
Griekas būtų nepriminti Sroves kastonu
tikra tiesa sroves kastonai man auksto lygio. labai dailus.
Griekas būtų nepriminti Sroves kastonu
tikra tiesa sroves kastonai man auksto lygio. labai dailus.
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 07 18, 13:24)
sveikutes, grybu koteliu glajuj vienam baltymu mazdaug stikline pudros dedasi jei ne daugiau ir reikia sukt, o ne plakt, pagal senu gaspadiniu receptuka, rugsteles pagal skoni, ir tikrai netrupes
išbandysiu artimiausiu metu, jau nusibodo eksperimentuoti, aš matyt per daug įdedu jos, užtat džiūdama trupa, nes neplaku ne sekundės, suku kokį 10 minučių rankomis
va va ir man ta sena motrele kur juos kepa sake kad deda ant vieno baltymo viena stikline cukraus pudros, bet juk ta sbaltymas baltymui nelygu, as taip ir dariau bet man net cukraus pudra neistirpo normaliai, ir turpejo kai isdiuvo.
Nu bet nenuleidziu ranku, po keliu dienu vel kepsiu ir ziuresiu kas gausis, nors jau tasibodo ekperimentuoti ir kai MB sako produktus gadinti.
Nu bet nenuleidziu ranku, po keliu dienu vel kepsiu ir ziuresiu kas gausis, nors jau tasibodo ekperimentuoti ir kai MB sako produktus gadinti.
va kokius as kepiau drauges vestuvems
QUOTE(meduke @ 2009 07 20, 10:53)
super skaniai atrodo!!!
saunuole.
Gal kuri nors zino ta senobini grybuku recepta? Praeita savaite vestuvese valgiau, tokie trapus, su prieskoniukais( sakyciau gvazdikeliu ) , paklausiau seimininkiu recepto, tai neske.... o tokie skanuciukai
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 20, 11:14)
super skaniai atrodo!!!
saunuole.
Gal kuri nors zino ta senobini grybuku recepta? Praeita savaite vestuvese valgiau, tokie trapus, su prieskoniukais( sakyciau gvazdikeliu ) , paklausiau seimininkiu recepto, tai neske.... o tokie skanuciukai
aciu
as kaip tik kepiau vestuvems anam savaitgaliui .......gal manuosius ragavot
QUOTE(meduke @ 2009 07 20, 08:53)
kaip padarote lazdyno riesutus?