Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

aš paskutinį kartą sukau be mikserio, tai tas ir nutrupėjo, niekaip nesuprantu kiek ten ko įdėti po galais, kad laikytųsi g.gif šokoladas kimba, va kuo jis man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Čia dar Vaidossei pavyzdžių ax.gif
Griekas būtų nepriminti Srovės gaidžiukų, musmiryčių ir kaštonų wub.gif wub.gif wub.gif jau kokie jie man gražūs mmmm wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 07 15, 17:20)
aš paskutinį kartą sukau be mikserio, tai tas ir nutrupėjo, niekaip nesuprantu kiek ten ko įdėti po galais, kad laikytųsi g.gif  šokoladas kimba, va kuo jis man nepatinka schmoll.gif

Pamėgink gal tuomet pagal Meian Cukrinio glajaus receptą daryti g.gif man kažkaip labai patikimi jos visi receptai blush2.gif būtinai prie progos ir pati išmėginsiu blush2.gif
O gal ikristute bus tokia miela ir pasidalins savomis proporcijomis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 15 liepos 2009 - 16:43
Tai kodel dabar tu mano foto nerodo g.gif g.gif g.gif
Bandau dar karta ikelti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 16 liepos 2009 - 06:47
[quote=RiMami,2009 07 15, 18:29]
Čia dar Vaidossei pavyzdžių ax.gif
Griekas būtų nepriminti Sroves kastonu

tikra tiesa sroves kastonai man auksto lygio. labai dailus.
Atsakyti
sveikutes, grybu koteliu glajuj vienam baltymu mazdaug stikline pudros dedasi jei ne daugiau ir reikia sukt, o ne plakt, pagal senu gaspadiniu receptuka, rugsteles pagal skoni, ir tikrai netrupes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 07 18, 13:24)
sveikutes, grybu koteliu glajuj vienam baltymu mazdaug stikline pudros dedasi jei ne daugiau ir reikia sukt, o ne plakt, pagal senu gaspadiniu receptuka, rugsteles pagal skoni, ir tikrai netrupes thumbup.gif

išbandysiu artimiausiu metu, jau nusibodo eksperimentuoti, aš matyt per daug įdedu jos, užtat džiūdama trupa, nes neplaku ne sekundės, suku kokį 10 minučių rankomis doh.gif
Atsakyti
va va ir man ta sena motrele kur juos kepa sake kad deda ant vieno baltymo viena stikline cukraus pudros, bet juk ta sbaltymas baltymui nelygu, as taip ir dariau bet man net cukraus pudra neistirpo normaliai, ir turpejo kai isdiuvo.
Nu bet nenuleidziu ranku, po keliu dienu vel kepsiu ir ziuresiu kas gausis, nors jau tasibodo ekperimentuoti ir kai MB sako produktus gadinti.
Atsakyti
va kokius as kepiau drauges vestuvems

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduke: 20 liepos 2009 - 09:54
QUOTE(meduke @ 2009 07 20, 10:53)

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
super skaniai atrodo!!!
saunuole.

Gal kuri nors zino ta senobini grybuku recepta? Praeita savaite vestuvese valgiau, tokie trapus, su prieskoniukais( sakyciau gvazdikeliu ) , paklausiau seimininkiu recepto, tai neske.... ax.gif o tokie skanuciukai
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 07 20, 11:14)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
super skaniai atrodo!!!
saunuole.
Gal kuri nors zino ta senobini grybuku recepta? Praeita savaite vestuvese valgiau, tokie trapus, su prieskoniukais( sakyciau gvazdikeliu ) , paklausiau seimininkiu recepto, tai neske.... ax.gif  o tokie skanuciukai

aciu 4u.gif

as kaip tik kepiau vestuvems anam savaitgaliui .......gal manuosius ragavot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2009 07 20, 08:53)

kaip padarote lazdyno riesutus? 4u.gif
Atsakyti
mane taip pat domikaip tie lazdyno riesuteliai pasidaro g.gif
Atsakyti