Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

Sveikos kepejeles,turiu prasymuka,gal galime imesti nuotrauku,kaip atrodo,kastonai,kankoreziai,eziukai,jau padazyti,turiu minti,tuos kur jau tikrai orginaliai papuosti,gal kas turite nuotrauku nuo kokiu baliuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 06 29, 17:26)
Sveikos kepejeles,turiu prasymuka,gal galime imesti nuotrauku,kaip atrodo,kastonai,kankoreziai,eziukai,jau padazyti,turiu minti,tuos kur jau tikrai orginaliai papuosti,gal kas turite nuotrauku nuo kokiu baliuku  blush2.gif

nugis prašoms.. tskant, truputis fantazijos per google ir štai:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 29 birželio 2009 - 19:08
Naitas didelis didelis ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, sauniosios vaikystes saldumynu kepejos 4u.gif Kazkada maciau buvo diskusija apie keptuves siems groziams. Taigi, kaip tik si savaitgali Gariunu turguje maciau grybuku ir riesutu keptuves, tas senovines, spizines ar kokis jos ten bigsmile.gif Manau gerai paieskojus, rastumet ir dar kitokiu rusiu, jei ju zinoma buna blush2.gif Kaina vienoj vietoj buvo 45 lt, kitoje 50 lt 4u.gif Tikiuosi nesupyksit labai, kad sia info idejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 06 29, 21:47)
Sveikutes, sauniosios vaikystes saldumynu kepejos  4u.gif Kazkada maciau buvo diskusija apie keptuves siems groziams. Taigi, kaip tik si savaitgali Gariunu turguje maciau grybuku ir riesutu keptuves, tas senovines, spizines ar kokis jos ten bigsmile.gif Manau gerai paieskojus, rastumet ir dar kitokiu rusiu, jei ju zinoma buna  blush2.gif Kaina vienoj vietoj buvo 45 lt, kitoje 50 lt  4u.gif Tikiuosi nesupyksit labai, kad sia info idejau  mirksiukas.gif

Buvau Gariunuose praeita antradieni, bet kazkaip nemaciau tu keptuviu... gal tik savaitgaliais uzveza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 29, 20:16)
Buvau Gariunuose praeita antradieni, bet kazkaip nemaciau tu keptuviu... gal tik savaitgaliais uzveza  unsure.gif

Gal ne ten ieskojai g.gif As maciau ten kur yra trys tokie kaip angarai dideli - ukines prekes, masinu detales, baldai ir pan. Tai va, tame ukiniu prekiu angare ir buvo 4u.gif Jei dar kada busi, paziurek, jei reikia. Tie angarai yra pradzioje turgaus, jei nuo vilniaus puses ziurint. Toliau eina masinu eiles ir tada tie paviljonai mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar kepiau grybukus, gavosi grybai kiap grybai, is normos gavosi tikrai daug 135, va koks kalnas
user posted image
bet jau su tuo grybu tepliojimu tai doh.gif doh.gif tai nors imk ir nusisauk gun_bandana.gif gun_bandana.gif , nu nesigauna ir vsio, na ta sbaltas glajus, jis man lyg ir isdziuvo, bet toks trupa ir kai prilieti limpantis toks, nu net nemoku paiskinti normaliai cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif , sitiek darbo idejau, o gavosi sudelis verysad.gif cray.gif cray.gif
help.gif help.gif pasakykit ka ne taip dariau, emiau viena baltyma ir 100 g. cukraus pudros (man taip sake viena moteriske), viska gerai isplakiau ir ka toks skystas reikalas gavosi, tai tada as dar dadejau cukraus pudros ir tada jau plakiau plakiu ir neisiplake, na neistirpo cukraus pudra, kai ragauji jauciasi kad neistirpusi cukraus pudra. tai va tokios problemos.
Va ir foto, tik nesijuokit garsiai, nes baisu nei baisiau, paemi i rankas grybuka ir skubek ji suryti, nesistirps verysad.gif
user posted image
O sokaladini glaju tai pirkau, bet ir su tuo sugebejau nusivaidinti, galvoju pataupysiu tai nemirkaiu visos galvytes, o bandziau su teptuku tepti, kad ploniau pasidegtu ir va verysad.gif verysad.gif , nu bet cia jau menka beda, kita karta zinosiu, kad nereikia taupyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 liepos 2009 - 13:23
nesupratau kur tas nuotraukas paziureti blush2.gif g.gif man atidarius ju nerodo ax.gif
Atsakyti
su dažymu ir pas mane šūdelis, šokoladas netinka tam reikalui, aisingas ant rytojaus trupa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 07 15, 14:03)
su dažymu ir pas mane šūdelis, šokoladas netinka tam reikalui, aisingas ant rytojaus trupa doh.gif

Jūs čia apie grybukus šnekat? Kodėl netinka? Grybukų galvutes aš visada šokoladu puošiu, išlydau jį vandens vonelėj ir tepu, kai pradeda stengti vel pakaitinu ir viskas gaunasi smile.gif , o kotukus tepu cukraus pudra sumaišius su kiaušinio baltymu ir rūgštele ir viskas gaunasi. Ankščiau tik sumaišydavau, tai irgi bėgdavo, bet dabar suplaku su miksteriu ir laikosi kuo puikiausiai, ežiukų spygliukams irgi plaku kiaušinio baltyma su cukraus pudra. Dedu maždaug vienam baltymui stiklinė pudros, jei matau, kad skystoka išsiplakė dar šiek tiek pridedu pudros smile.gif . Vis pamirštu iškepus nufotografuoti, šiandien dar ežiukų šiek tiek radau, tai įdedu pasirodyti ax.gif
Atsakyti
Man tai atrodo (gal aš ir klystu mastau.gif), jei išplaki baltymą su pudra tai ir trupa g.gif aš niekad neplaku schmoll.gif tik išmaišau su cukraus pudra iki reikiamos konsistencijos ir dar niekad netrupėjo schmoll.gif o glajaus stingimui didelę reikšmę turi būtent citrinos rūgštelė mirksiukas.gif jos beriu pagal skonį, bet nepagailiu ax.gif

Vaidosee, čia mano ežiukai ir grybukai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 15 liepos 2009 - 15:53
QUOTE(RiMami @ 2009 07 15, 15:49)
Man tai atrodo (gal aš ir klystu mastau.gif), jei išplaki baltymą su pudra tai ir trupa g.gif aš niekad neplaku  schmoll.gif tik išmaišau su cukraus pudra iki reikiamos konsistencijos ir dar niekad netrupėjo  schmoll.gif o glajaus stingimui didelę reikšmę turi būtent citrinos rūgštelė mirksiukas.gif jos beriu pagal skonį, bet nepagailiu  ax.gif

Vaidosee, čia mano ežiukai ir grybukai blush2.gif

Labai gražus kepiniai, ypač grybukai, tokie tvarkingi wub.gif . Man netrupa kai išplaku, tikriausiai kiekius produktų reikia atitaikyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 06 29, 19:05)

Gal kas žino iš ko šitie žirniai padaryti? Gal žinot recepta?
Atsakyti