Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 06 26, 10:50)
Grybai super, Olesta atkreip demesi kaip TORTELA savo grybus dazo, tai issigasi ju isvaizdos, jusiskiai tai superiniai thumbup.gif

Kas ta TORTELA? g.gif firma? ar... turgaus moterėlė?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 26, 12:33)
Kas ta TORTELA? g.gif  firma? ar... turgaus moterėlė?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 26, 16:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ko taip žvengi? galėjai nors ką nors parašyti...
tokio niko nėra.. tai kas ta TORTELA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 26 birželio 2009 - 14:18
QUOTE(naitas @ 2009 06 26, 15:17)
ko taip žvengi? galėjai nors ką nors parašyti...
tokio niko nėra.. tai kas ta TORTELA?

net pagooglinau ta proga lotuliukas.gif tiesiog klausimas užkikeno mane juodai lotuliukas.gif blush2.gif rašo, kad priskiriama prie konditerijos gaminių įmonių šita „turgaus moterėlė“ lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

TORTELA tai yra čia Panevėžyje esanti konditerinių gaminių įmonė biggrin.gif biggrin.gif kažkas panašaus kaip ALKAVA Kaune biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arklio_Dominyko_meile: 26 birželio 2009 - 15:32
QUOTE(Olesta @ 2009 06 26, 16:12)
net pagooglinau ta proga lotuliukas.gif tiesiog klausimas užkikeno mane juodai lotuliukas.gif  blush2.gif rašo, kad priskiriama prie konditerijos gaminių įmonių šita „turgaus moterėlė“ lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 26, 17:12)
net pagooglinau ta proga lotuliukas.gif tiesiog klausimas užkikeno mane juodai lotuliukas.gif  blush2.gif rašo, kad priskiriama prie konditerijos gaminių įmonių šita „turgaus moterėlė“ lotuliukas.gif

QUOTE(Arklio_Dominyko_meile @ 2009 06 26, 17:30)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

TORTELA tai yra čia Panevėžyje esanti konditerinių gaminių įmonė biggrin.gif biggrin.gif kažkas panašaus kaip ALKAVA Kaune biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 26, 18:00)

ką aš žinau unsure.gif supaisysi čia tas Jūsų visas pažįstamas unsure.gif tortelas.. ir skamba dar kažkaip ispaniškai..

tiesą pasakius, aš pati dabar užsižvengiau.. net ašaros ištryško.. vaikas sunerimo, kodėl aš "verkiu"..
pagalvojau, kad kokia nors tortelina SM'e dažo grybukus ir "stumdo". Kaune tokis grybukas 30 centų, pas turgaus moterėlę rolleyes.gif

baikit žvengt.. ge? pasivoliojot ir surimtėkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 26, 21:24)
ką aš žinau  unsure.gif  supaisysi čia tas Jūsų visas pažįstamas  unsure.gif  tortelas.. ir skamba dar kažkaip ispaniškai..

tiesą pasakius, aš pati dabar užsižvengiau.. net ašaros ištryško.. vaikas sunerimo, kodėl aš "verkiu"..
pagalvojau, kad kokia nors tortelina SM'e dažo grybukus ir "stumdo". Kaune tokis grybukas 30 centų, pas turgaus moterėlę  rolleyes.gif

baikit žvengt.. ge? pasivoliojot ir surimtėkit  g.gif

Pas mus 0,50 cnt blink.gif
Atsakyti
pasirodau keptuvę ir vakar padarytą gėrį smile.gif (čia yra ir paukščiukų, voveriukų ir be abejo grybukų rolleyes.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 26, 22:31)
Pas mus 0,50 cnt  blink.gif

grybukas?
turguje Kaune 30 centų štuka, 18 litų kg. Darom biznį mirksiukas.gif

QUOTE(ssanta @ 2009 06 27, 11:51)
pasirodau keptuvę ir vakar padarytą gėrį smile.gif (čia yra ir paukščiukų, voveriukų ir be abejo grybukų rolleyes.gif )

wub.gif faina keptuvė. Tik reikia galvoti, kai joje kepi.. ane? aš turiu dvi voverytes ir tris grybukus vienoje keptuvėje. Tai pasitaiko, kad pirma sudedu grybukus, o po to voverytes.. tai žiū, voverytės dar "žalios", o grybukai jau dega.. toje mano keptuvėje kepta voverė sveria 36 - 40 gramų, o grybukas - 14 - 18 gramų, nelygu kaip tešlos įraitau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 28, 02:23)
grybukas?
turguje Kaune 30 centų štuka, 18 litų kg. Darom biznį  mirksiukas.gif
wub.gif  faina keptuvė. Tik reikia galvoti, kai joje kepi.. ane? aš turiu dvi voverytes ir tris grybukus vienoje keptuvėje. Tai pasitaiko, kad pirma sudedu grybukus, o po to voverytes.. tai žiū, voverytės dar "žalios", o grybukai jau dega.. toje mano keptuvėje kepta voverė sveria 36 - 40 gramų, o grybukas - 14 - 18 gramų, nelygu kaip tešlos įraitau.  blush2.gif

keista man man pirmą kartą taip gavosi kad nei keptuvės neprideginau (kai prilimpa tešla ir sunku iškrapštyt) nei grybukų, o dažniausiai tie paukščiukai prikepdavo, aš dedu tešlą į tą pusę kuri kai atodari nelieka ant viryklės ir kažkaip pasitvirtino ir iškepa gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 06 28, 10:57)
aš dedu tešlą į tą pusę kuri kai atodari nelieka ant viryklės ir kažkaip pasitvirtino ir iškepa gerai  smile.gif

man niekada nedašustų doh.gif reikės pamėginti.
Atsakyti