senokai jau maciua kad kazkas dare kastonus zalius. tokie dailus buvo. nagi greit prisipazinkit kas? kur? ir kaip?
taigi kaštonai šios temos 12 psl. įkelti, tik foto ten nėra, Srovė man regis darė labai gražiai ir kažkurioje pagyrų temoje buvo įdėjus....
grybukai minkšti pagal Jolkos999 Tau skaipu atsiųsti, lengviausiai kepami, daugiausiai išeina, nors norma ne per didžiausia žodžiu kol kas mano favoritai va man su dažymu sekasi prastai gal kas galit padėti
kotams ėmiau 2 baltymus, 314 g cukraus pudros ir 1 a.š. citrinos rūgštelės, skanumo skanu, bet lygiai gražiai neišeina apdengti. Jei kišu visą kotą, tada storai aplimpa, ir apvertus po kiek laiko nuslenka masė žemyn su galvomis irgi pravalas, šokoladas vakar sušoko į gumulą, bandžiau dėti sviesto, ant galo medaus įpyliau, reziumė, masė gera, bet nestingsta nu žodžiu, pagelbėkit man tundrai
grybukai minkšti pagal Jolkos999 Tau skaipu atsiųsti, lengviausiai kepami, daugiausiai išeina, nors norma ne per didžiausia žodžiu kol kas mano favoritai va man su dažymu sekasi prastai gal kas galit padėti
kotams ėmiau 2 baltymus, 314 g cukraus pudros ir 1 a.š. citrinos rūgštelės, skanumo skanu, bet lygiai gražiai neišeina apdengti. Jei kišu visą kotą, tada storai aplimpa, ir apvertus po kiek laiko nuslenka masė žemyn su galvomis irgi pravalas, šokoladas vakar sušoko į gumulą, bandžiau dėti sviesto, ant galo medaus įpyliau, reziumė, masė gera, bet nestingsta nu žodžiu, pagelbėkit man tundrai
man reikejo suzinoti kas juos dare nes nepamenu. tik foto turiu
aciu
olesta del kotuku manau reikejo cukraus pudros truputeli daugiau.As kotukus tepiau su sluotele. o del galvuciu yra pirkti glajus sokoladinis parduotuvese. Man jis geriausiai tiko. greit stingsta nespeja nubegti net nuo galvuciu. zodziu man jis patiko
aciu
olesta del kotuku manau reikejo cukraus pudros truputeli daugiau.As kotukus tepiau su sluotele. o del galvuciu yra pirkti glajus sokoladinis parduotuvese. Man jis geriausiai tiko. greit stingsta nespeja nubegti net nuo galvuciu. zodziu man jis patiko
QUOTE(Ingerele @ 2009 06 25, 12:13)
olesta del kotuku manau reikejo cukraus pudros truputeli daugiau. o del galvuciu yra pirkti glajus sokoladinis parduotuvese. Man jis geriausiai tiko. greit stingsta nespeja nubegti net nuo galvuciu. zodziu man jis patiko
o tai jei CP dar daugiau, tai dar sunkiau bus aptepti, kuom Jūs juos tepliojat, šaukšteliu, teptuku?????????
QUOTE(Olesta @ 2009 06 25, 13:15)
o tai jei CP dar daugiau, tai dar sunkiau bus aptepti, kuom Jūs juos tepliojat, šaukšteliu, teptuku?????????
turi gautis tokia tirstoka mase. tepliojau sluotele tokia kaip pvz. ant vandeliu kiausini tepa seniuose pirkau
QUOTE(Olesta @ 2009 06 25, 13:08)
va man su dažymu sekasi prastai gal kas galit padėti
eik jau, gėdos turėtum, šitaip ant savo dailių grybukų varyti Dailūs dailučiai
tik jau du baltymai ant tiek cukraus pudros yra per daug. MANO NUOMONE ir PATYRIMU. Aš tokiam cukraus pudros kiekiui dedu vieną baltymą.
Irgi, kaip sakai, merkiu į glajų. Tačiau kad pamerkti, tai reikia gilaus indo, o tai reiškia, kad ir daug to glajaus. Tai aš pamerkiu, kiek nepasiekia kepurėlės, datepu. Ištraukiu, ir matau, kiek linkę varvėti, tai nubraukiu ilgu bambuko (?) iešmeliu. Apsuku apsuku ir nukratau atgal į glajaus indą kelis lašus glajaus.
Man nesigauna taip idealiai lygiai, kad visas kotelis būtų vienodai lygiai padengtas ir baltas. Gaunasi šmoreliai. Bet tame irgi matau gėrio. Nes kitu atveju tai tas kotelis labai storu glajaus sluoksniu apliptų, ir per daug cukraus būtų.
Kepurėlėm irgi šildau šokoladą. Irgi nestingdavo. Ir ko tik nedariau o vistiek, net šaldytuve pabuvę, rankas tepliodavo. Tai dabar gerai įmaišau šokoladinės cukraus pudros. Kai ją pabaigsiu, tai pilsiu baltą cukraus pudrą, vistiek šokoladas duos jai rudą spalvą. Ir žinok, kitą dieną jau neteplioja kepurėlė ir sustengus pilnai būna. Tuk tuk - galima net susidaužti.
aha, dailučiai, kai atrinkau padoriausiai atrodančius, vaikai ima šiandien rankomis ir limpa joms prie rankyčių
QUOTE(Olesta @ 2009 06 25, 15:05)
aha, dailučiai, kai atrinkau padoriausiai atrodančius, vaikai ima šiandien rankomis ir limpa joms prie rankyčių
kaip aš Tau pavydžiu.. o aš savo trims vaikams įbrukti negaliu. Vyras mano tai net "vagiliauja" tuos grybukus , o vaikai net nežiūri. Jiems va vafliai pirktiniai sūnėnas dukterėčia pešasi dėl grybukų mano.. o savi
tikiuos, dar priaugs iki grybukų.
QUOTE(naitas @ 2009 06 25, 14:08)
kaip aš Tau pavydžiu.. o aš savo trims vaikams įbrukti negaliu. Vyras mano tai net "vagiliauja" tuos grybukus , o vaikai net nežiūri. Jiems va vafliai pirktiniai sūnėnas dukterėčia pešasi dėl grybukų mano.. o savi
nesidžiauk taip, mano nuosava dukrytė, tik šokoladą ir glajų nukąsdavo, o kai barti gav, tai žiūriu ir visą suraito o krikštadukrai tik paduok
s keptuves instrukcijos
2 stikl. miltu
3 Kiausiniai (2 tryniai ir 1 su baltymu)
1/2 stikl. cukraus
1/2 stikl. grietines
druskos
sodos
pieno
Kiausinius isplakti su cukrumi, sudeti kitus produktus, pieno pilti, jei tesla gaunasi per kieta.
as kepiau situos,man patiko,pieno pyliau,bet tik slakeli.
biski ir as bandziau maliavoti,tik ne kas gavosi
2 stikl. miltu
3 Kiausiniai (2 tryniai ir 1 su baltymu)
1/2 stikl. cukraus
1/2 stikl. grietines
druskos
sodos
pieno
Kiausinius isplakti su cukrumi, sudeti kitus produktus, pieno pilti, jei tesla gaunasi per kieta.
as kepiau situos,man patiko,pieno pyliau,bet tik slakeli.
biski ir as bandziau maliavoti,tik ne kas gavosi
kodėl ne kas ne gamykliniai žinoma, bet labai dailūs