Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

ačiū, aš irgi grybeliais patenkinta, kepiau pagal Adli receptą 4u.gif labai skanūs, liko tik trys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 20, 23:37)
ačiū, aš irgi grybeliais patenkinta, kepiau pagal Adli receptą 4u.gif labai skanūs, liko tik trys lotuliukas.gif

Kur tas receptas?

As jau nebekepsiu ant keramikines virykles... braizosi pavirsius, nors ir stengiausi labai svelniai apvertinet..

Labai noreciau isgauti tokio skonio, kaip pirkau wub.gif
Atsakyti
mergaites, o kur foto jusu kepiniu 4u.gif ? Nors seile pavarvinciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 20, 23:43)
Kur tas receptas?

As jau nebekepsiu ant keramikines virykles... braizosi pavirsius, nors ir stengiausi labai svelniai apvertinet..

Labai noreciau isgauti tokio skonio, kaip pirkau  wub.gif

velniai, kur radau dabar nepasakysiu, bet iš sąsviniuko nurašau Adlim įdėtas minkštų grybukų receptas:

150 g margarino
1 stiklinė grietinės
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
0,5 l miltų
žiupsnelis druskos
1 arb. š. kepimo miltelių

kiaušinius suplakti reikia su cukrumi, tada supilame išlydytą margariną, permaišome, supilame grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais, druską. Aš viską plakiau palaipsniui mikseriu, tešla gavosi tirštos grietinės konsistencijos - su šaukštu kabini ir pakratyti reikia, kad įkristų į formelę. Pirmą kepimą, patepu aliejumi vos vos formeles, po pusę formelės prikrečiu grybukų tešlos, išsipučia puikiai thumbup.gif ir skanūs, ai dar įsidėjau vanilinio cukraus ax.gif šiandien rengiuosi išbandyti kitą receptuką, įdomu palyginti kuom skiriasi ax.gif nes nebeliko net pauostyti tų pirmųjų lotuliukas.gif
Atsakyti
man del miltu neaisku..... blink.gif 0,5 l ar 0,5 kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 22, 13:27)
man del miltu neaisku.....  blink.gif  0,5 l ar 0,5 kg  g.gif

pusė litro kaip ir parašyta, gaunasi tirštos grietinės tirštumo tešlytė thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Olesta 4u.gif
pasitikslinau thumbup.gif dabar lekiu kepti
Atsakyti
labas rytas, prašėte foto, padažytų tai nei svajonės, nespėju paprastų prikepti, kaip dingsta, va likučiai blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

šituos kepiau pagal kitokį receptą, čia forume kažkur irgi jis buvo, iš keptuvės instrukcijos vadinosi 4u.gif šiandien bandysiu kažkokius su medumi ir išsirinksiu skaniausius 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
o čia įkeliu šiandienos darbą smile.gif bigsmile.gif

GRUZDAI - GĖLYTĖS

Ir čia tik ketvirtadalis kiek išėjo iš paruoštos tešlos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 06 24, 17:10)
o čia įkeliu šiandienos darbą smile.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o aš nusipirkau Grybukų išsvajotąją keptuvę biggrin.gif, radau ten receptą, tai vat i kepiau
Grybukai gavosi minkštučiai, skanūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

receptas:
200 gr majonezo
200 gr margarino
200 gr cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštelis nugesintos sodos
ir miltai ( miltų tiek, kad tešla būtų tirštesnė nei grietinė)

user posted image

Atsakyti
va kokie dailučiai, receptuką kopijuoju, išbandysiu, bandžiau šiandien su medumi recptą, nu ką aš žinau, skonis dar neblogas, bet jau tešla doh.gif ir jie daug trapesni, nei mano bandytų ankstesnių 2 receptų, bet tiems nors kotelius jau spėjau padažyti bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2009 06 24, 18:56]
olesta grybu sezona atidarei bigsmile.gif dabar prasau paporink kurie skaniausi a? man patinka minkstuciai, o va vyras pripazysta tik kietus doh.gif zodziu visiems neitiksiu biggrin.gif
Atsakyti