ačiū, aš irgi grybeliais patenkinta, kepiau pagal Adli receptą labai skanūs, liko tik trys
QUOTE(Olesta @ 2009 06 20, 23:37)
ačiū, aš irgi grybeliais patenkinta, kepiau pagal Adli receptą labai skanūs, liko tik trys
Kur tas receptas?
As jau nebekepsiu ant keramikines virykles... braizosi pavirsius, nors ir stengiausi labai svelniai apvertinet..
Labai noreciau isgauti tokio skonio, kaip pirkau
mergaites, o kur foto jusu kepiniu ? Nors seile pavarvinciau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 20, 23:43)
Kur tas receptas?
As jau nebekepsiu ant keramikines virykles... braizosi pavirsius, nors ir stengiausi labai svelniai apvertinet..
Labai noreciau isgauti tokio skonio, kaip pirkau
As jau nebekepsiu ant keramikines virykles... braizosi pavirsius, nors ir stengiausi labai svelniai apvertinet..
Labai noreciau isgauti tokio skonio, kaip pirkau
velniai, kur radau dabar nepasakysiu, bet iš sąsviniuko nurašau Adlim įdėtas minkštų grybukų receptas:
150 g margarino
1 stiklinė grietinės
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
0,5 l miltų
žiupsnelis druskos
1 arb. š. kepimo miltelių
kiaušinius suplakti reikia su cukrumi, tada supilame išlydytą margariną, permaišome, supilame grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais, druską. Aš viską plakiau palaipsniui mikseriu, tešla gavosi tirštos grietinės konsistencijos - su šaukštu kabini ir pakratyti reikia, kad įkristų į formelę. Pirmą kepimą, patepu aliejumi vos vos formeles, po pusę formelės prikrečiu grybukų tešlos, išsipučia puikiai ir skanūs, ai dar įsidėjau vanilinio cukraus šiandien rengiuosi išbandyti kitą receptuką, įdomu palyginti kuom skiriasi nes nebeliko net pauostyti tų pirmųjų
man del miltu neaisku..... 0,5 l ar 0,5 kg
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 22, 13:27)
man del miltu neaisku..... 0,5 l ar 0,5 kg
pusė litro kaip ir parašyta, gaunasi tirštos grietinės tirštumo tešlytė
Aciu Olesta
pasitikslinau dabar lekiu kepti
pasitikslinau dabar lekiu kepti
Sveikos,
o čia įkeliu šiandienos darbą
GRUZDAI - GĖLYTĖS
Ir čia tik ketvirtadalis kiek išėjo iš paruoštos tešlos
o čia įkeliu šiandienos darbą
GRUZDAI - GĖLYTĖS
Ir čia tik ketvirtadalis kiek išėjo iš paruoštos tešlos
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 06 24, 17:10)
o čia įkeliu šiandienos darbą
o aš nusipirkau Grybukų išsvajotąją keptuvę , radau ten receptą, tai vat i kepiau
Grybukai gavosi minkštučiai, skanūs
receptas:
200 gr majonezo
200 gr margarino
200 gr cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštelis nugesintos sodos
ir miltai ( miltų tiek, kad tešla būtų tirštesnė nei grietinė)
va kokie dailučiai, receptuką kopijuoju, išbandysiu, bandžiau šiandien su medumi recptą, nu ką aš žinau, skonis dar neblogas, bet jau tešla ir jie daug trapesni, nei mano bandytų ankstesnių 2 receptų, bet tiems nors kotelius jau spėjau padažyti
[quote=Olesta,2009 06 24, 18:56]
olesta grybu sezona atidarei dabar prasau paporink kurie skaniausi a? man patinka minkstuciai, o va vyras pripazysta tik kietus zodziu visiems neitiksiu
olesta grybu sezona atidarei dabar prasau paporink kurie skaniausi a? man patinka minkstuciai, o va vyras pripazysta tik kietus zodziu visiems neitiksiu