Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

Sveikos,as ir maciau tokia tusciavidure grybuku keptuve Klaipedos turguje,uz 40 lt,bet man ji kazkokia nerimta,tokia aštri,kirvio darbo....taip ir nepirkau...
Sake jog is Baltarusijos parveze..
Atsakyti
sveikos , as irgi maciau tusciaviduriu grybuku forma Panevezy turguj 45 lt, sake tai ne gamykline, bet irgi spyzine. Manau visai nieko grybukas su siurprizu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 06 17, 09:50)
sveikos , as irgi maciau tusciaviduriu grybuku forma Panevezy turguj 45 lt, sake tai ne gamykline, bet irgi spyzine. Manau visai nieko grybukas su siurprizu thumbup.gif

tačiau formelės turi būti glotnios glotnios, kaip veidrodis. Jeigu ne, tai anot mano tėčio - "mesk per tvorą". Nes visi tie nelygumai prisipildys tešlos, riebalo, ir degs degs degs.. vistiek išmesi neapsikentus.
Atsakyti
Va va,pritariu kad jos glotnios turi buti,as ta dalyka kazkur esu skaiciusi anksciau,kad tesla prikimba prie to špiziaus...
Atsakyti
Niu imeskit kas nors foto tusciaviduriu grybuku keptuves 4u.gif
Atsakyti
pagal pirkimo plana, tai grybukai tusciaviduriai sekanti men bus pekami, db uzsisakius esu riesutelius ir grybukus vienoj keptuvej, kur vienas didelis kitas mazas,o tie tusciaviduriai tokie pat kaip riesuteliai. beje jie lb glotnus, apziurejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 06 18, 09:27)
pagal pirkimo plana, tai grybukai tusciaviduriai sekanti men bus pekami, db uzsisakius esu riesutelius ir grybukus vienoj keptuvej, kur vienas didelis kitas mazas,o tie tusciaviduriai tokie pat kaip riesuteliai. beje jie lb glotnus, apziurejau rolleyes.gif

o kur galima uzsisakyti g.gif isduok paslapti blush2.gif
Atsakyti
as uzsisakiau pas mus Panevezy turguj pas tokia moteryte, ryt varau pasiimt thumbup.gif ,
Atsakyti
kažin kiek keptuvių grybukų reikės išmesti, kol pradeginsiu ją lotuliukas.gif viena jau į trasą suėjo, kepu antrą partiją lotuliukas.gif
regis per anksti paniką paskelbiau blush2.gif tiesiog pirmiems per karšta keptuvė buvo, antra partija jau gražių iškepė, o vartyti keptuvę reikia kepant? blush2.gif durni klausimai, ale pirmą kartą kepu, špyžinėje tarybinėje keptuvėje ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 birželio 2009 - 09:20
pas mano mama yra ir tokia rusų laikų keptuvė-kaip norėčiau tų grybukų-bet pas mane kaitlentė keramikinė-tai gal negalima ant jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 20, 09:18)
kažin kiek keptuvių grybukų reikės išmesti, kol pradeginsiu ją lotuliukas.gif viena jau į trasą suėjo, kepu antrą partiją lotuliukas.gif
regis per anksti paniką paskelbiau blush2.gif tiesiog pirmiems per karšta keptuvė buvo, antra partija jau gražių iškepė, o vartyti keptuvę reikia kepant? blush2.gif durni klausimai, ale pirmą kartą kepu, špyžinėje tarybinėje keptuvėje ax.gif  4u.gif

Aš vartau ax.gif

QUOTE(adriu @ 2009 06 20, 09:24)
pas mano mama yra ir tokia rusų laikų keptuvė-kaip norėčiau tų grybukų-bet pas mane kaitlentė keramikinė-tai gal negalima ant jos g.gif

Pas mane irgi keramikinė, senokai kepiau, bet tikrai įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as irgi isbandziau snd nauja riesuteliu keptuve, is normos isejo 50 vnt, o ismest reikejo tik pirma keptuve, pasirodo siuolaikines keptuves yra plonesnio spyziaus, nei tos tarybines. Zodziu patenkinta esu savo nauju pirkinuku lotuliukas.gif
Atsakyti