Sveikos,as ir maciau tokia tusciavidure grybuku keptuve Klaipedos turguje,uz 40 lt,bet man ji kazkokia nerimta,tokia aštri,kirvio darbo....taip ir nepirkau...
Sake jog is Baltarusijos parveze..
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 06 17, 09:50)
sveikos , as irgi maciau tusciaviduriu grybuku forma Panevezy turguj 45 lt, sake tai ne gamykline, bet irgi spyzine. Manau visai nieko grybukas su siurprizu
tačiau formelės turi būti glotnios glotnios, kaip veidrodis. Jeigu ne, tai anot mano tėčio - "mesk per tvorą". Nes visi tie nelygumai prisipildys tešlos, riebalo, ir degs degs degs.. vistiek išmesi neapsikentus.
Va va,pritariu kad jos glotnios turi buti,as ta dalyka kazkur esu skaiciusi anksciau,kad tesla prikimba prie to špiziaus...
Niu imeskit kas nors foto tusciaviduriu grybuku keptuves
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 06 18, 09:27)
pagal pirkimo plana, tai grybukai tusciaviduriai sekanti men bus pekami, db uzsisakius esu riesutelius ir grybukus vienoj keptuvej, kur vienas didelis kitas mazas,o tie tusciaviduriai tokie pat kaip riesuteliai. beje jie lb glotnus, apziurejau
o kur galima uzsisakyti isduok paslapti
kažin kiek keptuvių grybukų reikės išmesti, kol pradeginsiu ją viena jau į trasą suėjo, kepu antrą partiją
regis per anksti paniką paskelbiau tiesiog pirmiems per karšta keptuvė buvo, antra partija jau gražių iškepė, o vartyti keptuvę reikia kepant? durni klausimai, ale pirmą kartą kepu, špyžinėje tarybinėje keptuvėje
regis per anksti paniką paskelbiau tiesiog pirmiems per karšta keptuvė buvo, antra partija jau gražių iškepė, o vartyti keptuvę reikia kepant? durni klausimai, ale pirmą kartą kepu, špyžinėje tarybinėje keptuvėje
pas mano mama yra ir tokia rusų laikų keptuvė-kaip norėčiau tų grybukų-bet pas mane kaitlentė keramikinė-tai gal negalima ant jos
QUOTE(Olesta @ 2009 06 20, 09:18)
kažin kiek keptuvių grybukų reikės išmesti, kol pradeginsiu ją viena jau į trasą suėjo, kepu antrą partiją
Aš vartau
QUOTE(adriu @ 2009 06 20, 09:24)
pas mano mama yra ir tokia rusų laikų keptuvė-kaip norėčiau tų grybukų-bet pas mane kaitlentė keramikinė-tai gal negalima ant jos
Pas mane irgi keramikinė, senokai kepiau, bet tikrai įmanoma