QUOTE(mamkaa @ 2009 06 13, 09:28)
mergaites, nejauniekas nekepat grybu keptuveje, na juos dar gi kepapaprastai, akzkaip rankom suformuoja ir po to suklijuoja gavute su koteliu, tik kiap tai padaro, na suformuoja kotel iit galvute
Jei teisingai iššifravau tavo klausimą tai aš kepiau porą kartų grybukus be keptuvės. Formavau va taip kaip kažkada jau rodžiau šiose fotkėse - galvutes formuoji tiesiog kaip rutuliuką, jis kai iškepa viena pusė būna plokščia kotelius - suformavau kaip tokį kūgiuką, na kaip kotelį ir jį kepiau tokiose tūtelėse, susuktose iš kepimo popieriaus kvadratukų - jie tuomet iškepa apvalūs bet biškį yra terlionės su tais kotukais Galvutėse, kol dar karštos reikia smailiu peiliu išgremžti skylutę kotukui įstatyti. Sulipdžiau vieną su kitu tuo pačiu baltu glajum. Va čia gali pažiūrėti paskutinį kartą mano keptus grybukus šituo metodu Beje, tokiems grybukams laaaabai tinka Cipciuko "Guminių meduolių"receptas laaaabai skanūs ir minkšti grybukai gaunasi