Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(mamkaa @ 2009 06 13, 09:28)
mergaites, nejauniekas nekepat grybu keptuveje, na juos dar gi kepapaprastai, akzkaip rankom suformuoja ir po to suklijuoja gavute su koteliu, tik kiap tai padaro, na suformuoja kotel iit galvute  g.gif  g.gif

Jei teisingai iššifravau tavo klausimą lotuliukas.gif tai aš kepiau porą kartų grybukus be keptuvės. Formavau va taip kaip kažkada jau rodžiau šiose fotkėse - galvutes formuoji tiesiog kaip rutuliuką, jis kai iškepa viena pusė būna plokščia thumbup.gif kotelius - suformavau kaip tokį kūgiuką, na kaip kotelį ax.gif ir jį kepiau tokiose tūtelėse, susuktose iš kepimo popieriaus kvadratukų - jie tuomet iškepa apvalūs ax.gif bet biškį yra terlionės su tais kotukais doh.gif Galvutėse, kol dar karštos reikia smailiu peiliu išgremžti skylutę kotukui įstatyti. Sulipdžiau vieną su kitu tuo pačiu baltu glajum. Va čia gali pažiūrėti paskutinį kartą mano keptus grybukus šituo metodu blush2.gif Beje, tokiems grybukams laaaabai tinka Cipciuko "Guminių meduolių"receptas mirksiukas.gif thumbup.gif laaaabai skanūs ir minkšti grybukai gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 13 birželio 2009 - 20:51
QUOTE(apple tree @ 2009 06 12, 23:33)
na va ir pirktiniu reiskias buna su meile pagamintu  rolleyes.gif ,keista girdet,nusipirkau,kai sitiek kepat,galvojau i konditerijos skyriu net neuzsukat  mirksiukas.gif

Pas mus yra tokia sausainiu parduotuvele turguje, galvoju dukrytei nupirksiu paragaut grybuku, ir pati palyginsiu su savo keptais. Nu ner ko lygint... be galo skanus grybukai tie pirktiniai. Nors nepaklausiau, gal jie namie kepti, nes ten tokia moteriske pardavinejo, ir jie buvo tiesiog i deze sumesti. Ir tokie minkstuciai puruciai...
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 06 13, 10:28)
mergaites, nejauniekas nekepat grybu keptuveje, na juos dar gi kepapaprastai, akzkaip rankom suformuoja ir po to suklijuoja gavute su koteliu, tik kiap tai padaro, na suformuoja kotel iit galvute  g.gif  g.gif

Mano mama kepa grybukus pardavimui, tai is triju rutuliuku padaro grybuka, is dvieju rutuliuku suformuoja kotuka, ir ant virsaus uzdeda galvute, bet dazo tik kota, galva lieka nenudazyta, tie rutuliukai kai iskepa gaunasi pusiniai, ir kuo puikiausiai susiklijuoja su baltymu ir cukrumi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliteee: 14 birželio 2009 - 19:20
aciu mergaites uz atsakymus.
Atsakyti
Su mėlynom gėlytėm - berniukai, su geltonom - mergaitės ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip miela drinks_cheers.gif Puikiai pasidarbuota thumbup.gif
Man jau irgi matyt laikas riešutėlius padėti į šalį ir kibti į grybukų gamybos mokymąsi thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 06 16, 00:55)
Kaip miela  drinks_cheers.gif  Puikiai pasidarbuota thumbup.gif
Man jau irgi matyt laikas riešutėlius padėti į šalį ir kibti į grybukų gamybos mokymąsi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

matai.. o aš vis pasidairau riešutlių keptuvės.. neužtikau dar.. tada kepčiau riešutėlius.. dėčiau tikro riešuto branduolį į vidų.. niam..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 16, 09:39)
matai.. o aš vis pasidairau riešutlių keptuvės.. neužtikau dar.. tada kepčiau riešutėlius.. dėčiau tikro riešuto branduolį į vidų.. niam..

o tiktų tuščiavidurių grybukų keptuvė? mirksiukas.gif riešutėlių analogas, tik forma grybų ax.gif žinau, kur yra pirkti ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nu cia isvis idomus variantas, kur yra ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 16, 15:03)
o tiktų tuščiavidurių grybukų keptuvė?  mirksiukas.gif  riešutėlių analogas, tik forma grybų  ax.gif  žinau, kur yra pirkti  ax.gif  rolleyes.gif

netikiu, kad ir tokių būna blush2.gif gal ką sumaišei... ne?
nors iš kitos pusės.. faini būtų ir tokie grybai.. bet ką dėt į vidų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 06 16, 17:10)
nu cia isvis idomus variantas, kur yra ir kokia kaina?

Garliavoje, Ūkinių prekių parduotuvėje yra lotuliukas.gif
QUOTE(naitas @ 2009 06 16, 18:24)
netikiu, kad ir tokių būna blush2.gif  gal ką sumaišei... ne?
nors iš kitos pusės.. faini būtų ir tokie grybai.. bet ką dėt į vidų?  g.gif

neseniai nusipirkau, 47 lt ax.gif tongue.gif

čia būtų šungrybiai - netikri grybukai mirksiukas.gif o vidun kaip ir į riešutėlius galima prikrauti įdaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 16, 21:34)
neseniai nusipirkau, 47 lt  ax.gif  tongue.gif

čia būtų šungrybiai - netikri grybukai  mirksiukas.gif  o vidun kaip ir į riešutėlius galima prikrauti įdaro  mirksiukas.gif

tai prašom vaizdų čionai atnešti. Kaip atrodo ta keptuvė "iš lauko", iš vidaus, kaip atrodo iškepti grybukai, ir jų tuščiaviduriškumas g.gif
Atsakyti