Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 08:16)
ACIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kazin kaip as juos suvalgysiu greitai, po paraliais , ot , boba, prikepiau gal 100 ju  doh.gif     blink.gif  blink.gif  blink.gif

100 grybu blink.gif blink.gif blink.gif , keptuveje kepei? ar ne, gal kas gali paiskinti kaip suformuoti grybus kepant ne keptuveje?
Nes man okeptuve taokia sudelis, ten yra tik trys grybukai, ir dvi voveres, tai jei noriu grybu, tai tenka kepti ilgai ir nuobodziai, ners vienu kepimu tik trys grybai iskepa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 10 birželio 2009 - 11:21
QUOTE(splendid @ 2009 06 10, 00:25)
jei kada vaziuosit pro kauna ar busit kaune,silainiu turgui yra abi keptuves!!!jei nepaslaptis is kur busi?gal kada netycia vaziuotu kas per jusu miesteli,tai galetu uzvest
na is raseiniu... ne taip ir toli cia, bet manasis lb uzimtas, niekaip manes i kauna neves  schmoll.gif . buciau lb dekinga, jei kas pro sali vaziuojant uzvestu ar pastu atsiustu, kaip jau minejau skolinga nelikciau  rolleyes.gif

pastu bus gal brangoka,nes svers ji nemazai,liepos vidury i pajuri leksim jei nebus velu brukstelk i az mielai uzvestume.Arba jei butu kada galimybe iki kelio kaunas klaipeda davaziuot,vyras buna,kad vaziuoja iki klaipedos tai jis galetu pavezti,be i pacius raseiniu turbut neuzsuktu g.gif

Atsakyti
lb aciu uz pagalba thumbup.gif .. na tikiuosi jog ka nors sutarsime
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 06 10, 10:32)
aš tai darau bezę ir tepu kotus tai išdžiūsta dar greičiau nei per dvi val, nes man su pudra plakt baltymus per sudėtinga biggrin.gif va bezės receptas jei ką

pokštininkė laugh.gif susimaišyt baltymą su cukraus pudra per sudėtinga, o gaudyt milisekundes gaminant beze - super lengva laugh.gif

QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 11:16)
kazin kaip as juos suvalgysiu greitai, po paraliais , ot , boba, prikepiau gal 100 ju

nepergyvenk. Jie gali stovėti ir mėnesį. Tik nesudžiovink tokiu karštu oru.
Atsakyti
Sveikos gyvos, na aš šituos riešutus iš vaikystės pamenu su žaliais lapais, tai ir toliau bandysiu susižinoti kaip juos suformuoti, o jei atsiras žinančių prašau pasidalinkite ax.gif

QUOTE(apple tree @ 2009 06 08, 22:58)
jei ne paslaptis kas ten viduje

Viduje ru du du kremas su iškeptos tešlos likučiais bei riešutu viduje biggrin.gif
Dar planuoju darytis kremą, kurio receptą radau kažkurioje ankstesnėje temoje.

QUOTE(mamkaa @ 2009 06 09, 16:05)
Jei ne paslaptis isduok recepta pagal koki kepei.

Receptas, žinoma, ne paslaptis, juk iš SM biggrin.gif Šie kepti pagal receptą iš rusiškos svetainės, kurią nurodė RiMami riešutėliai

QUOTE(ssanta @ 2009 06 09, 16:44)
o jie tik suklijuoti su baltymine mase?

Apipurškiu baltymine mase kraštelius ir suvožiu. Švirkštą pasidarau pati iš cukraus pudros maišelio - kaip sakant viskas panaudota 100% procentų lotuliukas.gif

QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 09:05)
GELBEKIT!!!!!!!!!!!! 

Jau kažkuri rašė, bet ir aš patvirtinsiu: vienam mažo kiaušinio baltymui sunaudoju 300 gr. cukraus pudros pakelį mirksiukas.gif

QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 10:16)
kazin kaip as juos suvalgysiu greitai, po paraliais , ot , boba, prikepiau gal 100 ju  

ŠAKĖS blink.gif Tai turbūt visą dieną virtuvėje buvai??? Nes aš iškepu 80 vnt. tai kol dar pridedu kremo, suklijuoju ir .t.t. tai visą dieną beveik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 11 birželio 2009 - 14:28
Vakar ir aš kepiau grybukus. Kai sumigdžius vaikus ėjau dažyti kotus, tai po darbo suskaičiavau lyyygiai 100 grybukų. Nors kepdama ir ragavau, ir dar vienas kitas "brokas" gavos kol nusistačiau keptuvės kaitrumą...

šiand dažysiu kepures.
Ne visus iškart dažau. Po savaitės pas mus dar viena proga, tai patupės uždengtam inde ir palauks savo eilės.

Tiesa, kam nesustengo - taigi pasidarykit dar kartą cukraus pudros glajų ir iš naujo padenkit jau "teisinga" mase. Maniškiai stengo per maždaug 30 min - nereikėjo bijoti, kad po tiek laiko susilietę vienas kitą išteplios.
Vienam baltymui tenka apie 300 gramų cukraus pudros.
Atsakyti
Aciu , merginos , uz patarimus!!!!!!!!!

Atsakyti
Gal galit pasakyt kur nusipirkti maistinių dažų, noriu padaryt musmires, kaštonus, kažkada turguj prekiaudavo, bet neaišku kokie ten maistiniai pas bobutes g.gif
Atsakyti
http://www.kulinarij...nas.visiems.lt/
dazu galima nusipirkti cia.
Atsakyti
Jau kokiu skaniu siandien grybuku nusipirkau... na tiesiog tirpsta burnoje...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 12, 11:48)
Jau kokiu skaniu siandien grybuku nusipirkau... na tiesiog tirpsta burnoje...

na va ir pirktiniu reiskias buna su meile pagamintu rolleyes.gif ,keista girdet,nusipirkau,kai sitiek kepat,galvojau i konditerijos skyriu net neuzsukat mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, nejauniekas nekepat grybu keptuveje, na juos dar gi kepapaprastai, akzkaip rankom suformuoja ir po to suklijuoja gavute su koteliu, tik kiap tai padaro, na suformuoja kotel iit galvute g.gif g.gif
Atsakyti