Sveikos gyvos, na aš šituos riešutus iš vaikystės pamenu su žaliais lapais, tai ir toliau bandysiu susižinoti kaip juos suformuoti, o jei atsiras žinančių prašau pasidalinkite
QUOTE(apple tree @ 2009 06 08, 22:58)
jei ne paslaptis kas ten viduje
Viduje ru du du kremas su iškeptos tešlos likučiais bei riešutu viduje
Dar planuoju darytis kremą, kurio receptą radau kažkurioje ankstesnėje temoje.
QUOTE(mamkaa @ 2009 06 09, 16:05)
Jei ne paslaptis isduok recepta pagal koki kepei.
Receptas, žinoma, ne paslaptis, juk iš SM
Šie kepti pagal receptą iš rusiškos svetainės, kurią nurodė RiMami
riešutėliai
QUOTE(ssanta @ 2009 06 09, 16:44)
o jie tik suklijuoti su baltymine mase?
Apipurškiu baltymine mase kraštelius ir suvožiu. Švirkštą pasidarau pati iš cukraus pudros maišelio - kaip sakant viskas panaudota 100% procentų
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 09:05)
GELBEKIT!!!!!!!!!!!!
Jau kažkuri rašė, bet ir aš patvirtinsiu: vienam mažo kiaušinio baltymui sunaudoju 300 gr. cukraus pudros pakelį
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 10:16)
kazin kaip as juos suvalgysiu greitai, po paraliais , ot , boba, prikepiau gal 100 ju
ŠAKĖS
Tai turbūt visą dieną virtuvėje buvai??? Nes aš iškepu 80 vnt. tai kol dar pridedu kremo, suklijuoju ir .t.t. tai visą dieną beveik
:lotuliukas: