Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(splendid @ 2009 06 08, 21:09)
viskas, nebezinau ka daryti.. baigiu prarasti vilty, niekur nerandu pirkti grybuku ir riesuteliu keptuves, o taip noriu...  verysad.gif  musu miestely skersai isilgai apejau, bet nieko... gal kuri mamyte galetu padeti isspresti man sia problemyte, buciau lb dekinga ir skolinga nelikciau 4u.gif

jei kada vaziuosit pro kauna ar busit kaune,silainiu turgui yra abi keptuves!!!jei nepaslaptis is kur busi?gal kada netycia vaziuotu kas per jusu miesteli,tai galetu uzvest wink.gif
Atsakyti
Silainiu tai silainiu turguj, o kur tiksliai, keliais-alkunem isvaiksciojau silainiu turgu ir neradau verysad.gif
Papildyta:
[quote=relija,2009 06 08, 16:11]
Labas visoms, pagaliau nors kartą padariau kelis kadrus savo riešutėlių ax.gif , nes šiaip vis pamiršdavau. Šį kartą špinatų neturėjau, o savi dar tik dygsta, tai atseit lapelius dariau baltus, bet va noriu jūsų paklausti kaip gi jūs juos suformuojat, kad būtų panašūs į lapelius??? Man nepavyksta doh.gif Nors masė puiki, sustingsta greitai ir nebūna per kieta, tačiau suformuoti nepavyksta...Sakau gal reiktų įsigyti kokį konditerinį švirkštą? g.gif

user posted image

user posted image
[/qote]
grybuku keptuve, jau man jos kaip reikia.
Jei ne paslaptis isduok recepta pagal koki kepei. Vistiek as rasi uta keptuve kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 09 birželio 2009 - 15:06
oi mamkaa kaip norčiau kelių riešutukų doh.gif o jie tik suklijuoti su baltymine mase?
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 06 09, 14:44)
oi mamkaa kaip norčiau kelių riešutukų  doh.gif  o jie tik suklijuoti su baltymine mase?

Cia pas relija reikia klausti, jie ne mano, as irgi seile varvinau varvinau 4u.gif
Atsakyti
silainiu turgui,jei ieni tiesiai pro pagrindiniu gal,nez ar ten pagrindiniia,kur duona prekiauja ir podesnia puse geles,ir einate tiesiai kol atsitrenkiat i toki medini kioska ar kur prie jo prekiauja plevelia ir kairiau yra palapines su rubais,o pries jas kioskas su visokiom buitinem prekem,trasom,tarkavimo masinom ir dar bala ko ten ju ir yra!!!!o grybu turi einan tiesia pro ta pai iejima,salia telefonu taisyklos,butu desnej pusej,nes po kaire lieka kiti kioskai kurie eina eilem,gal aisku ir suprasit!
Atsakyti
jei kada vaziuosit pro kauna ar busit kaune,silainiu turgui yra abi keptuves!!!jei nepaslaptis is kur busi?gal kada netycia vaziuotu kas per jusu miesteli,tai galetu uzvest

na is raseiniu... ne taip ir toli cia, bet manasis lb uzimtas, niekaip manes i kauna neves schmoll.gif . buciau lb dekinga, jei kas pro sali vaziuojant uzvestu ar pastu atsiustu, kaip jau minejau skolinga nelikciau rolleyes.gif
Atsakyti
GELBEKIT!!!!!!!!!!!!

Pasidariau glaju grybu kotams aptepti ( 1 baltymas + 3 saukstai cukraus pudros ir rugstele) . Aptepiau ir jau 5 diena laukiu, kad sudziutu blink.gif , palieciu - vis limpa..... Kazin po kokio menesio pradzius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 09:05)
GELBEKIT!!!!!!!!!!!! 
Pasidariau glaju grybu kotams aptepti ( 1 baltymas + 3 saukstai cukraus pudros ir rugstele) . Aptepiau ir jau 5 diena laukiu, kad sudziutu  blink.gif , palieciu - vis limpa..... Kazin po kokio menesio pradzius  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif , cukraus pudros daaaug daugiau reikia dėti, aš dviem baltymams vos ne visą pakelį, na tą dansuker popierinį, sudedu, tai nudžiūsta per pora valandų liuksiškai, nei trupa nei kimba,
sėkmės kitus grybus glaistant:)
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 08:05)
GELBEKIT!!!!!!!!!!!! 
Pasidariau glaju grybu kotams aptepti ( 1 baltymas + 3 saukstai cukraus pudros ir rugstele) . Aptepiau ir jau 5 diena laukiu, kad sudziutu  blink.gif , palieciu - vis limpa..... Kazin po kokio menesio pradzius  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif blink.gif tao valgyk greiciau , nes patys grybukai sudzius ir nebeikasi lotuliukas.gif

Na as viso baltymo nenaudoju . kazkada drauge patare ,kad baltyma reikia ispalakti su cuklraus pudra , tai vat tadas ir as buciau laukus savaite ,kad susdziutu , bet kadangi smaliziu namie daug , tai ore sprogo ir su neapdziuvusiais kotais . Dabar glaju darau , kaip ir visada darydavau , kaip mama moke . Paimu nedaug baltymo ir suku su cukraus pudra kol gausis tokia tepama mase , reikia gerai issukti ,kad gerai glajus pabaltu , na aisku dar citrinos rukgsteles dedu
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 09:05)
GELBEKIT!!!!!!!!!!!! 

aš tai darau bezę ir tepu kotus tai išdžiūsta dar greičiau nei per dvi val, nes man su pudra plakt baltymus per sudėtinga biggrin.gif va bezės receptas jei ką http://www.supermama...;#entry23072602
Atsakyti
ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kazin kaip as juos suvalgysiu greitai, po paraliais , ot , boba, prikepiau gal 100 ju doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 06 10, 10:16)
ACIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kazin kaip as juos suvalgysiu greitai, po paraliais , ot , boba, prikepiau gal 100 ju  doh.gif    blink.gif  blink.gif  blink.gif

iš kur tiek kantrybės doh.gif blink.gif kieeeek daug prikepei clap.gif
teks kviesti svečių armiją essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti