Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

QUOTE(shrekiuke @ 2009 06 03, 19:37)
ačiū ačiū ačiū smile.gif o dar gal gali patikslinti prie kokio turgaus, kažkokio kaune tai?

Anksčiau jį vadino 25-mečio turgumi, dabar Kovo 11-osios gatvės turgus. Reikia kreiptis į sendaikčių prekeivius, jie ten tokiam užkampy, matomi nuo Sartų gatvės pusės. Tai pas juos reikia pasiklausinėt. Labai geranoriški jie, padės. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 03, 09:57)

arevitoje tikrai tokių nėra. Arevitoje yra skardelės kepimui orkaitėje, kurių forma ir kiškutis, ir varpelis ir kas tik nori.
O čia yra špižinės suvožiamos keptuvės, ant dviejų ilgesnių rankenų. Geriausiai tinka kepti ant dujų liepsnos. Keramikinius paviršius visgi subraižo.

na aš suprantu, kad apie špizines kalbama, aš ir tokią turiu nuo mamos nugvelbus, bet pirkus esu kiškio formos suvožiamą principas kai špižinių tik be rankenų ir reikia orkaitėj kepti, bet ten pavadinta kesko forma (ir prikau arevitoje) dar kažkuri forumietė buvo įdėjus tą keksą kiškio formoj iškepta tikiuosi supratai ką norsiu pasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 06 04, 11:08)
na aš suprantu, kad apie špizines kalbama, aš ir tokią turiu nuo mamos nugvelbus, bet pirkus esu kiškio formos suvožiamą principas kai špižinių tik be rankenų ir reikia orkaitėj kepti, bet ten pavadinta kesko forma (ir prikau arevitoje) dar kažkuri forumietė buvo įdėjus tą keksą kiškio formoj iškepta tikiuosi supratai ką norsiu pasakyt  blush2.gif

atsiprašau tada.. buvau Arevitoj neseniai ir nemačiau ten nieko iš "sunkiųjų keptuvių", o va skardelių visokių, silikono tai daug ten..
Atsakyti
kaip supratau, kalba vyksta apie kauna?panevezy tokiu daukti nerasi, o sendaikciuose tik gavau gelyte 2 rusiu pirkt
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2009 06 04, 15:14)
kaip supratau, kalba vyksta apie kauna?panevezy tokiu daukti nerasi, o sendaikciuose tik gavau gelyte 2 rusiu pirkt

Kaunas.
dar pasidairykit skelbimuose, tiek laikraščiuose, tiek internete.. gal kas pardavinėja..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 13:17)
atsiprašau tada.. buvau Arevitoj neseniai ir nemačiau ten nieko iš "sunkiųjų keptuvių", o va skardelių visokių, silikono tai daug ten..

aha nėra dabar turbūt prieš velykas išpirko (aš ir prieš velykas pirkau) tą formelė metalinė kada nufotkinsiu parodysiu smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, pagaliau nors kartą padariau kelis kadrus savo riešutėlių ax.gif , nes šiaip vis pamiršdavau. Šį kartą špinatų neturėjau, o savi dar tik dygsta, tai atseit lapelius dariau baltus, bet va noriu jūsų paklausti kaip gi jūs juos suformuojat, kad būtų panašūs į lapelius??? Man nepavyksta doh.gif Nors masė puiki, sustingsta greitai ir nebūna per kieta, tačiau suformuoti nepavyksta...Sakau gal reiktų įsigyti kokį konditerinį švirkštą? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
viskas, nebezinau ka daryti.. baigiu prarasti vilty, niekur nerandu pirkti grybuku ir riesuteliu keptuves, o taip noriu... verysad.gif musu miestely skersai isilgai apejau, bet nieko... gal kuri mamyte galetu padeti isspresti man sia problemyte, buciau lb dekinga ir skolinga nelikciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 06 08, 19:11)
Labas visoms, pagaliau nors kartą padariau kelis kadrus savo riešutėlių  :

nesu nei dariusi, nei ragavusi tokių riešutėlių. Nepapuola keptuvė pirkti.
Tačiau ar reikia jiems lapelių? gal braškėms nekeptoms tai reikia, o šitie man atrodo ir taip skanūs baisiai..

QUOTE(splendid @ 2009 06 08, 21:09)
viskas, nebezinau ka daryti.. baigiu prarasti vilty, niekur nerandu pirkti grybuku ir riesuteliu keptuves, o taip noriu...  verysad.gif  musu miestely skersai isilgai apejau, bet nieko... gal kuri mamyte galetu padeti isspresti man sia problemyte, buciau lb dekinga ir skolinga nelikciau 4u.gif

nenusimink taip. Keptuvės čia skirtingos, arba grybukai, arba riešutėliai. tai nerandi pirkti net dviejų keptuvių.. gal kokiuose sendaikčiuose rasi.. jei mažam miestely gyveni, greitai visi sužinos apie Tavo "bėdą" ir gal susimylės parduoti rolleyes.gif
Atsakyti
na taip dvieju.. ieskojau ir sendaikciuose bet nieko.. lb tikiuosi, kad kas nors gales man padeti
Papildyta:
na kas del lapeliu riesuteliams, tai taip pat manau, kad ju nereikia.. kiek teko matyti riesuteliu jie visi be lapeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 06 08, 16:11)
Labas visoms, pagaliau nors kartą padariau kelis kadrus savo riešutėlių  ax.gif , nes šiaip vis pamiršdavau. Šį kartą špinatų neturėjau, o savi dar tik dygsta, tai atseit lapelius dariau baltus, bet va noriu jūsų paklausti kaip gi jūs juos suformuojat, kad būtų panašūs į lapelius??? Man nepavyksta  doh.gif Nors masė puiki, sustingsta greitai ir nebūna per kieta, tačiau suformuoti nepavyksta...Sakau gal reiktų įsigyti kokį konditerinį švirkštą?  g.gif

labai skaniai atrodo,as ir manau kad nereika jokiu lapeliu,as net baltu glajum ju netepliociau,palikciau tiesiog sulipintus,kiek suprantu ju viduje turetu buti kremas,jai ne paslaptis kas ten viduje o gal as klystu,na vienu zodziu liuks kad turite tokias formas,net pavydas ima... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nesu mačiusi riešutėlių pirktinių, todėl tešlą dariau kaip trapiems sausainiams,o įdarą su virintu kondensuotu pienu ir kepintu kazdyno riešutu. Nu labai skanu, visiems labai patiko thumbup.gif
Atsakyti