mergaites,ko jus sukat galvas del tu dazu,uzsukit pas aistuze i kulinarijos mena,isirinksit kokiu tik norit spalvu,tik nezinau ar jie kiptu labiau i tas braskes
QUOTE(naitas @ 2009 05 12, 20:09)
Žalią spalvą, sako, daro iš špinatų sulčių.
O reiks pabandyti aš rytoj bandysiu iš petražolių daryt žalią spalvą ir dar špinatus reiks pabandyt išspaust...
O kiaušinių dažų nesinori naudot....Čia turbūt galėtų atsakyti ta, kuri puikiai žino kitų dažų chemines sudėtis...
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 22:04)
mergaites,ko jus sukat galvas del tu dazu,uzsukit pas aistuze i kulinarijos mena,isirinksit kokiu tik norit spalvu,tik nezinau ar jie kiptu labiau i tas braskes
vat man irgi įdomu kokie dazai gerai nuimtų tą spalvą braškėm, nes man irgi nelabai nusidažė, nors ryškiau nei jūsų braškės gavosi, o kokius jūs naudojat dažus?
QUOTE(ssanta @ 2009 05 12, 20:22)
vat man irgi įdomu kokie dazai gerai nuimtų tą spalvą braškėm, nes man irgi nelabai nusidažė, nors ryškiau nei jūsų braškės gavosi, o kokius jūs naudojat dažus?
bandziau dazyti su kazkokiais milteliu pavidalo[pirkti kauno bazej]rusiski gal.paskui su skystais,juos drauge is anglijos parveze,tai jie visai nekibo dar bandziau su zuko,nieko geriau,nebent kokia valanda jei laikytum,tai gal ir nusidazytu ryskiau
QUOTE(relija @ 2009 05 10, 22:28)
Kažkaip pasiskaičius tuos visus "E" užsimaniau natūralius dažus pasidaryti... Pabandysiu kokią petražolę išspaust ir taip gal gausis žalias dažas... Gal dar vyšnią raudonai...
Zalia spalva nebloga gaunasi is rugstyniu, raudona is burokeliu, geltona, oranzine is morku, petrazoles labai astrus skonis, nemanau, kad tiktu i saldumynus, gali sugadinti skoni
Jau išbandžiau - petražolės netinka , o va rūgštynes einu išbandyt
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 22:44)
bandziau dazyti su kazkokiais milteliu pavidalo[pirkti kauno bazej]rusiski gal.paskui su skystais,juos drauge is anglijos parveze,tai jie visai nekibo dar bandziau su zuko,nieko geriau,nebent kokia valanda jei laikytum,tai gal ir nusidazytu ryskiau
O nebandei su teptuku padazyt? As figureles taip padazau, ir ryskios buna
bulve manau duoda kaip ir kazkokio riebumo,nu nemoku paaiskint,o beto reikia ,kad jos butu slapios,kitaip neprilips cukrus.reikia vel 50 padaryti,reiks pabandyti.
Labai noriu kastonu, bet aisku ju be formos neissikepsiu?
QUOTE(ssanta @ 2009 05 12, 23:03)
naitai - galima nauduotis tuos kiaušinių dažus (maistiniai), cipciukas berods rašė irgi kad kol neatsirado amerikoniškų dažų naudodavo tuos ir valgydavo, o be to jų ir sudėtis vienoda kaip ir tų amerikoniškų
nu va, aš irgi maniau, kad galima.. Jau jeigu mūsų visuomenės sveikatos centras leido pardavinėti PC su etikete "maistiniai", tai žinokit, jokios amerikos netieks sveikesnių dažų
QUOTE(ssanta @ 2009 05 12, 23:22)
nors ryškiau nei jūsų braškės gavosi, o kokius jūs naudojat dažus?
man atrodo, kad JOLKA9999 braškių spalva nuotraukoje ir realybėje turėtų skirtis šiek tiek, nes ta foto neturi ryškumo.
nu kaip užsimaniau ir aš pažaisti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 13, 19:23)
Labai noriu kastonu, bet aisku ju be formos neissikepsiu?
Išsikepsi, kaštonams nėra formos, ten rankomis suformuotus kamuoliukus reik iškept, o tada glazūruoti. Ieškok senesnėje temoje, tikrai pamenu kažkas pasakojo kaip darė
QUOTE(relija @ 2009 05 14, 00:54)
Išsikepsi, kaštonams nėra formos, ten rankomis suformuotus kamuoliukus reik iškept, o tada glazūruoti. Ieškok senesnėje temoje, tikrai pamenu kažkas pasakojo kaip darė
esu prakrėtus senesnę temą.. nėra jokio vaizdo anei recepto apie kaštonus.