Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai...

Jolka, kokios skanios braskytes atrodo bigsmile.gif neblogas derlius uzderejo thumbup.gif
Atsakyti
Jolka, puikios braškės bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O lapelius kokiais dažais dažei? Niekaip nerandu prekybos centruose tų maistinių dažų nors tu ką doh.gif Jau ir Vilniaus, ir Kauno pardžių kalną aplaksčiau....nerandu....Matyt neužtaikau...O mūsų mieste apskritai pasakė, kad tokių dalykų visai nebūna blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 05 12, 08:25)
Jolka, puikios braškės  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O lapelius kokiais dažais dažei? Niekaip nerandu prekybos centruose tų maistinių dažų nors tu ką  doh.gif  Jau ir Vilniaus, ir Kauno pardžių kalną aplaksčiau....nerandu....Matyt neužtaikau...O mūsų mieste apskritai pasakė, kad tokių dalykų visai nebūna  blink.gif  lotuliukas.gif

dazu galima uzsisakyti ;kulinarijos mene;
Atsakyti
jolka,o kodel tas raudonumas neryskus?ar jo neina ten is viso padaryt ryskiai? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 12, 11:28)
jolka,o kodel tas raudonumas neryskus?ar jo neina ten is viso padaryt ryskiai? g.gif  g.gif

tai ,kad tie dazai daugiau nekimba blink.gif as jau sakiau ka jos pas mane neprisirpusios lotuliukas.gif
bandziau su dvieju rusiu dazais,vistiek taspats,bandziau i jupi pamirkyti,vistiek nekimba daugiau.
kadangi cia vaikam,tai labai daug tu dazu ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 14:50)
tai ,kad tie dazai daugiau nekimba blink.gif as jau sakiau ka jos pas mane neprisirpusios lotuliukas.gif
bandziau su dvieju rusiu dazais,vistiek taspats,bandziau i jupi pamirkyti,vistiek nekimba daugiau.

nesiteisink lotuliukas.gif nereikia..man tik idomu,galvoju ar cia taip turi gal but.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 12, 12:57)
nesiteisink lotuliukas.gif  nereikia..man tik idomu,galvoju ar cia taip turi gal but.. biggrin.gif

tikrai taip,taip ir turi buti,cia tokia rusis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 10:44)
man asmeniskai jos daugiau kaip stalo puosmena,nors vaikai jas mielai valgo,jei darysi,tai daryk is mazesnio kiekio produktu.

aš irgi kaip apie saldaus stalo puošmeną galvoju ir dar tipo "senovę". Tikrai, paskutinį kartą mačiau tokias braškes ant švenčių stalo gal prieš kokius 25 - 30 metų.

Iš šio kiekio gaunas apie 50 vnt braškių..?

QUOTE(relija @ 2009 05 12, 11:25)
Jolka, puikios braškės  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O lapelius kokiais dažais dažei? Niekaip nerandu prekybos centruose tų maistinių dažų nors tu ką  doh.gif  Jau ir Vilniaus, ir Kauno pardžių kalną aplaksčiau....nerandu....Matyt neužtaikau...O mūsų mieste apskritai pasakė, kad tokių dalykų visai nebūna  blink.gif  lotuliukas.gif

šiand XXX maximoj klausiau konsultančių dėl dažų. Jos tikrai malonios buvo ir įsigilino į mano poreikį... bet sakė, kad vieninteliai dažai, kurie būna maistiniai maximoje, tai būna prieš šv.Velykas kiaušiniams dažyti.

na iš tikro, ant jų parašyta - maistiniai. Tai ar galima juos naudoti dažymui maisto?

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 15:50)

Žalią spalvą, sako, daro iš špinatų sulčių. O šitas braškes gal geriau būtų nudažę burokėlių sultys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 12 gegužės 2009 - 19:10
burokeliu sultis g.gif manau jos priduotu specifini kvapa.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 12, 19:09)
kurie būna maistiniai maximoje, tai būna prieš šv.Velykas kiaušiniams dažyti.
Tai ar galima juos naudoti dažymui maisto?

kazin ar jie skirti valgymui... jei butu kokios rozes papuosimui, kuriu nieks nevalgo, gal ir galima, bet braskes g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 12, 21:11)
burokeliu sultis g.gif manau jos priduotu specifini kvapa.

ir violetinį atspalvį lotuliukas.gif maršmelow gėlytes dažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
naitai - galima nauduotis tuos kiaušinių dažus (maistiniai), cipciukas berods rašė irgi kad kol neatsirado amerikoniškų dažų naudodavo tuos ir valgydavo, o be to jų ir sudėtis vienoda kaip ir tų amerikoniškų mirksiukas.gif
Atsakyti