Tęsiam pokalbius apie grybukų, kaštonų ir kitų skanėstų receptus, įdarus, įrankius, glaistus....
... skanaus!
gelbėkit. Kepu grybukus, bet kažko traukia prie keptuvės.
Gal kas dabar prisijunges?
Mano tesla 250 margarino 3 s medaus 100 grietines 1 a š sodos 1/2 puod cukraus 20 šaukštu miltu
Gal kas dabar prisijunges?
Mano tesla 250 margarino 3 s medaus 100 grietines 1 a š sodos 1/2 puod cukraus 20 šaukštu miltu
Reikia prieš pilant tešlą, keptuvę labai įkaitinti, čia taip kaip ir su blynais
Papildyta:
abi puses keptuvės įkaitint....čia kalbu apie tas senovines...
Ir jei tai nepadeda, patepk formeles šiek tiek aliejuku kokių, prieš pildama ten tešlą....
man tokie dalykai padeda
Papildyta:
abi puses keptuvės įkaitint....čia kalbu apie tas senovines...
Ir jei tai nepadeda, patepk formeles šiek tiek aliejuku kokių, prieš pildama ten tešlą....
man tokie dalykai padeda
ačiūkas pagelbėjo
Va mano pirmas blynas Jūsų teismui
P.S. Atsiprašau už dydį
Va mano pirmas blynas Jūsų teismui
P.S. Atsiprašau už dydį
Sveikos,
Man tai neisejo idaras riesuteliams. Kaitinau kondencuota piena, bet jis kazkoks skystas gavosi gal kas dar bandet papasakokit kaip jums gavosi
Man tai neisejo idaras riesuteliams. Kaitinau kondencuota piena, bet jis kazkoks skystas gavosi gal kas dar bandet papasakokit kaip jums gavosi
QUOTE(lialia:) @ 2009 04 16, 11:24)
Sveikos,
Greiciausiai kaitinai ne kondensuota piena, o pieno produkta. Todel ir nesutirstejo.
QUOTE(lialia:) @ 2009 04 16, 09:24)
Sveikos,
as kai dariau tai neuzsiemu su kondensuoto pieno virimu, as dejau i vidu migdolo riesuta ir rududu.
Daug laiko uzima, virk ta kondensuota piena, o kia isverda tai vistiek kai prududu gaunasi
QUOTE(Sierra @ 2009 04 15, 22:12)
ačiūkas pagelbėjo
Nėra už ką, svarbu kad padėjau O grybukai puikūs
Varysiu po Vilnių prasisukt, ieškosiu grybukų keptuvės, o jei nerasiu - į Kauną
QUOTE(relija @ 2009 04 16, 12:48)
Nėra už ką, svarbu kad padėjau O grybukai puikūs
Ką tik patikrinau: varyk tiesiai į Kalvarijų turgavietę (Vilnius), parduotuvėje "Ūkinės prekės" yra riešutų, grybukų, širdelių keptuvės, kaina 75 lt, baltarusiškos, "špyžinės".
Ačiū, bet dabar gi supratau, kad Vilniuje busiu pirmadienį, o Kalvarijų turgavietė pirmad nedirba Reikia drauges klibint
QUOTE(lialia:) @ 2009 04 16, 11:24)
Sveikos,
Virk kondensuota su visa skardine vandenyje valandą ar net pusantros. Gausi beveik ta pati kaip rududu, tik skaniau :
QUOTE(relija @ 2009 04 16, 12:48)
Šeštadieni busiu bazese tai galėsiu patikrinti ar kaune ten yra
QUOTE(Sierra @ 2009 04 16, 18:09)
Šeštadieni busiu bazese tai galėsiu patikrinti ar kaune ten yra
ir aš būčiau labai dėkinga už apžvalgą!