Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana-pinigai

user posted image

dovana- alia aukso luitu piramide- degtuku dezutes apklijuotos ir i kiekviena ideta arba po smulku piniga, pvz 10 lt, arba palinkejimas smile.gif butinai visas turi atidaryti, nes gal ir ten yra pinigu smile.gif
Atsakyti
labai fainiai su ta piramide thumbup.gif
Atsakyti
Mano draugams vestuviu proga padovanojo puoksteje ikomponuotus pinigelius berods 200Lt po 20Lt buvo, na taip graziai tos kupiuros sulankstytos buvo.... Man visai patiko smile.gif , tiko ir prie puokstes spalvu.... Gaila, kad foto neturiu...
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2009 12 08, 10:24)
Mano draugams vestuviu proga padovanojo puoksteje ikomponuotus pinigelius berods 200Lt po 20Lt buvo, na taip graziai tos kupiuros sulankstytos buvo.... Man visai patiko smile.gif , tiko ir prie puokstes spalvu.... Gaila, kad foto neturiu...

kokia šauni idėja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes taip pat darem panasia dezute kaip su saldainiais, tik dejom ne saldainius, o ant auksinio popieriaus atspausdinom daug ivairiu palinkejimu, tai idejom pinigus ir pridejom pilna dezute mazu lapeliu su palinkejimais.
Atsakyti
Ruosiames vestuvems ir va mastom kiek panasiai nuo poros dabar dovanojama pinigeliu (be apipavidalinimo, geliu). Gal kas neseniai buvote vestuvese ar ruosiates i jas - gal galit pasidalint savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Kažkada SM forume užmačiau šitą idėją ir išsisaugojau kompiuteryje. Man labai gražu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 23, 21:57)
Kažkada SM forume užmačiau šitą idėją ir išsisaugojau kompiuteryje. Man labai gražu.

user posted image

Super idėja thumbup.gif Gal turite schemą?
Atsakyti
Sia vasara einam i draugu vestuves, tai mastom nuo poros nesti 100 euru.
Atsakyti
Aš esu gavus tokią gėlę "pinigų medį", apkabinėtą centų monetomis bei rimtesnėmis kupiūromis. Ir atrodė labai įdomiai, ir mintis buvo, kad vis palaistyti, auginti, kad dar daugiau užderėtų... tongue.gif Tai dabar "auginu" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 26, 16:42)
Aš esu gavus tokią gėlę "pinigų medį", apkabinėtą centų monetomis bei rimtesnėmis kupiūromis. Ir atrodė labai įdomiai, ir mintis buvo, kad vis palaistyti, auginti, kad dar daugiau užderėtų... tongue.gif  Tai dabar "auginu"  hihihi.gif

As kaip tik vakar gimtadienio proga gavau toki medi su pinigeliais, tai taip pat liepe auginti. Man jis labai grazus
Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2010 06 23, 22:53)
Super idėja  thumbup.gif Gal turite schemą?

Bet cia tai koks grozis, dar siuvineta rankomis, Grazu
Atsakyti
Mes esisim į draugų vestuves, ir kvietimuose gražiai parašė, kad pinigėlių norėtų smile.gif. Tai mąstau, gal nupirkt kokią stilingą kiaulę taupyklę, ir įdėt ten pinigėlius, ir plius atvirukas, su šmaikščiu užrašu smile.gif.
O kur gal kas esat matę Kaune, kokių nebaisių taupyklėlių smile.gif?

Atsakyti