dovana- alia aukso luitu piramide- degtuku dezutes apklijuotos ir i kiekviena ideta arba po smulku piniga, pvz 10 lt, arba palinkejimas butinai visas turi atidaryti, nes gal ir ten yra pinigu
labai fainiai su ta piramide
Mano draugams vestuviu proga padovanojo puoksteje ikomponuotus pinigelius berods 200Lt po 20Lt buvo, na taip graziai tos kupiuros sulankstytos buvo.... Man visai patiko , tiko ir prie puokstes spalvu.... Gaila, kad foto neturiu...
QUOTE(vavuum @ 2009 12 08, 10:24)
Mano draugams vestuviu proga padovanojo puoksteje ikomponuotus pinigelius berods 200Lt po 20Lt buvo, na taip graziai tos kupiuros sulankstytos buvo.... Man visai patiko , tiko ir prie puokstes spalvu.... Gaila, kad foto neturiu...
kokia šauni idėja
Ruosiames vestuvems ir va mastom kiek panasiai nuo poros dabar dovanojama pinigeliu (be apipavidalinimo, geliu). Gal kas neseniai buvote vestuvese ar ruosiates i jas - gal galit pasidalint savo patirtimi
QUOTE(myself @ 2010 06 23, 21:57)
Kažkada SM forume užmačiau šitą idėją ir išsisaugojau kompiuteryje. Man labai gražu.
Super idėja Gal turite schemą?
Aš esu gavus tokią gėlę "pinigų medį", apkabinėtą centų monetomis bei rimtesnėmis kupiūromis. Ir atrodė labai įdomiai, ir mintis buvo, kad vis palaistyti, auginti, kad dar daugiau užderėtų... Tai dabar "auginu"
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 26, 16:42)
Aš esu gavus tokią gėlę "pinigų medį", apkabinėtą centų monetomis bei rimtesnėmis kupiūromis. Ir atrodė labai įdomiai, ir mintis buvo, kad vis palaistyti, auginti, kad dar daugiau užderėtų... Tai dabar "auginu"
As kaip tik vakar gimtadienio proga gavau toki medi su pinigeliais, tai taip pat liepe auginti. Man jis labai grazus
Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2010 06 23, 22:53)
Super idėja Gal turite schemą?
Bet cia tai koks grozis, dar siuvineta rankomis, Grazu