Mes originaliai gavom Maza dovanu dezute, pilna ryziu ir baltu centu, o dugne suvynioti i tubikes gulejo suristi banknotai Tai mes kapstemes po ryzius, nes manem, kad nieko daugiau ir nebus, bet paskui islindo raudonas banknotu kaspinelis
Sveikos mergaitės. Na tie pinigėliai remeliuose žiauriai gera idėja.. Norėčiau šia mintim pasinaudoti, tik galvoju ar nebus ji labai jau žinoma.. Vestuvėse žmonių bus daug, nenorėčiau su kuom nors dubliuotis.. Gal turit kokių idėju kaip geriausios draugės vestuvėse įteikti pinigėlius?..
O Jums galiu pametėti dar tokių minčių:
1. Nusiperkat tris skryneles didele, mažesne ir labai mažyte, kad gautusi maždaug taip. Atsirakini didele skryne, o ten smėlis sumaišytas su baltais centais, jaunieji aišku rankioje baltus centus ieškodami kažko geriau, ir atranda mažesne skrynele - ją atsirakine randa pilna skrynele smėlio sumaišyto su rudais centais, ten berankiodami rudus centus randa mažyte mažyte skrynutę kurioje popieriniai pinigai kurie sulankstyti į maža kvadratėli (na kad tilptų į mažyte skrynutę) Tik jei naudositės šia įdėja, perspėkit jaunuosius, kad labai nevartytų, nes mano draugai išpakuodami dovana pilna lova smėlio pripylė
2. Nežinau kaip papasakoti, bet yra toks permatomas kūbikas, pirkau tokioje parduotuvėje na kur visokie saldainiai įdomei supakuoti būna, siurprizai ir t.t. Tas kūbikas yra dėžutė, ten įdedi pinigus ir ją uždarai, ir jos neatidarysi kol nepereisi labirinto.. viduje toks šaratas įdėtas ir kai praeini labirinta jis atsidaro. Jaunieji mato pinigus, bet negali pasiimti kol nepraeina.. Na tenka pavargti kol įsitrauki
3. Prisirenki saldainių popieriukų ir vietoje saldainių suvynioji pinigus įvairiausiomis kupiūromis.. O tuos saldainius sudedi į dėžutę, maišiuką, kaip jau Jums patinka.. Čia daugiau tinka jaunavedžiams kurie mėgsta saldumynus..
O Jums galiu pametėti dar tokių minčių:
1. Nusiperkat tris skryneles didele, mažesne ir labai mažyte, kad gautusi maždaug taip. Atsirakini didele skryne, o ten smėlis sumaišytas su baltais centais, jaunieji aišku rankioje baltus centus ieškodami kažko geriau, ir atranda mažesne skrynele - ją atsirakine randa pilna skrynele smėlio sumaišyto su rudais centais, ten berankiodami rudus centus randa mažyte mažyte skrynutę kurioje popieriniai pinigai kurie sulankstyti į maža kvadratėli (na kad tilptų į mažyte skrynutę) Tik jei naudositės šia įdėja, perspėkit jaunuosius, kad labai nevartytų, nes mano draugai išpakuodami dovana pilna lova smėlio pripylė
2. Nežinau kaip papasakoti, bet yra toks permatomas kūbikas, pirkau tokioje parduotuvėje na kur visokie saldainiai įdomei supakuoti būna, siurprizai ir t.t. Tas kūbikas yra dėžutė, ten įdedi pinigus ir ją uždarai, ir jos neatidarysi kol nepereisi labirinto.. viduje toks šaratas įdėtas ir kai praeini labirinta jis atsidaro. Jaunieji mato pinigus, bet negali pasiimti kol nepraeina.. Na tenka pavargti kol įsitrauki
3. Prisirenki saldainių popieriukų ir vietoje saldainių suvynioji pinigus įvairiausiomis kupiūromis.. O tuos saldainius sudedi į dėžutę, maišiuką, kaip jau Jums patinka.. Čia daugiau tinka jaunavedžiams kurie mėgsta saldumynus..
QUOTE(Vilcinsk @ 2009 08 03, 12:58)
1 Sveikos mergaitės. Na tie pinigėliai remeliuose žiauriai gera idėja.. Norėčiau šia mintim pasinaudoti, tik galvoju ar nebus ji labai jau žinoma.. Vestuvėse žmonių bus daug, nenorėčiau su kuom nors dubliuotis..
1. Su tais pinigais remeliuose tai tikrai verta pagalvoti. pernai buvau 3 - uoje vestuvese ir visuose buvo dovanojami pinigai remeliuose. Taip kad tas variantas ganetinai populiarus tapo. Vienose ir mes dovanojom, gerai, kad pirmi, nes buvo dar vienas toks variantas. Antrieji sveikintojai siek tiek nusimine. Sake " padovanojam dar viena milijona, o jau trecia uzsidirbkite patys"
2. O kur toki kubika reiktu ieskoti?
Mes dar kaip prieda pridejome pintine su medumi. Ant medaus buvo uzklijuotos jaunuju nuotraukos, virs medaus pritaisyta bitute. taip pat i krepseli ideti du kiauri samciai (kad galetu ilgai kabinti ir laizyti medu). Krepselis dekoruotas gelemis. Atrode graziai, jauniesiems ir kitiems sveciams ispudi padare
Na manau teks atsisakyti šios minties su paveikslu... Nes žmonių bus apie 80 nemanau, kad aš čia viena ieškau įdėjų forumuose
Kūbika aš buvau radusi Kaune prekybos centre "Mole", reikia įeiti ne kur maxima bet iš kito galo ir prie kavinės kaip laivas padarytos per viduriuka stovi saldainiu skyrelis, ten yra net triusikeliai iš saldainių padaryti, medaliai ir pan. Aš pirkau prie kokius du metus.. Gal jau bus kokių kitokiu idomybių.. Jei Kaunietė esat pasižiūrėkit
Kūbika aš buvau radusi Kaune prekybos centre "Mole", reikia įeiti ne kur maxima bet iš kito galo ir prie kavinės kaip laivas padarytos per viduriuka stovi saldainiu skyrelis, ten yra net triusikeliai iš saldainių padaryti, medaliai ir pan. Aš pirkau prie kokius du metus.. Gal jau bus kokių kitokiu idomybių.. Jei Kaunietė esat pasižiūrėkit
as nupirkau maza buteliuka, ten sudejau po lita ir ipakavau su raudonais pagrazinimasi , ir prie to dar prisegiau atvirute, manau patiks jauniesiesm
QUOTE(melsvaižalia @ 2009 08 26, 16:17)
Mes ruošimės eit į vestuves - planuojam dovanot 300Lt + ~150Lt suvenyrams (knygai, pakavimui, buteliui, gėlėms)
Praktiškai tiek pat išėjo ir mums
O as dekupazavau graziai dezute ir ja pilna priberem baltu centu bei mazu lapeliu su palinkejimais jauniesiems, o viduje po centais idejau toki mazuti vokeli (labai mielas toks su uzrasu FOR YOU, visai visai mazutis), o kadangi jaunavedziai kazkuria dali medaus menesio praleis paryziuje, tai dovanojom eurus, idejom i vokeli, ir uzrasiau ant vokelio, dovana skirta panaudoti isimtinai medaus menesio Prancuzijoje metu , dezute surisau graziu bantu ir volia musu dovana nebe paprastas vokelis
O mes vieniems draugams dovanojom po viena centa sudeta i siuvineta maiseli. Ta maiseli pati issiuvinejau, ir sudejom skirta suma, bet po 1 centa.
QUOTE(zelviene @ 2009 08 29, 14:09)
O mes vieniems draugams dovanojom po viena centa sudeta i siuvineta maiseli. Ta maiseli pati issiuvinejau, ir sudejom skirta suma, bet po 1 centa.
Na, po 1ct tai biski per ziauriai Nebent nedidele suma dovanojot
parodau, kaip supakavau aš
atšviesti ir atspausdinti pinigėliai su palinkėjimais, patarlėmis, o tikrieji pinigėliai auksiniame maišelyje.
uždaryta metaliniu dangteliu.
http://www.biteplius...15-=(1778681239
Mes gavome is 2 sveciu idomiai "supakuotus" pinigelius
Vieni atnese didziule deze, kurioje buvo visko privyniota, o paciame dugne - labai grazi skrynele su pinigeliais po 2 Lt monetas
Kiti padovanojo buitines technikos Senoviska lygintuva, i kuri idedama karsta anglis ir tuomet lyginama ir ten, tarp anglies (tik jau saltos) buvo ivynioti pinigeliai
Vieni atnese didziule deze, kurioje buvo visko privyniota, o paciame dugne - labai grazi skrynele su pinigeliais po 2 Lt monetas
Kiti padovanojo buitines technikos Senoviska lygintuva, i kuri idedama karsta anglis ir tuomet lyginama ir ten, tarp anglies (tik jau saltos) buvo ivynioti pinigeliai