Sveikos, pasidalinsiu savo ispudziais apie dovanas .Dalivavau vestuvese rugseji ,kur buvo dovanojami pinigai. Mociute dovanojo skrynia didele kur buvo ideta rankomis austa paklode i kuria buvo ideti pinigeliai (tai buvo viena is pirmuju dovanu tai praverte paskuj kitiems sveciams mesti vokelius ),dovanojom medaus pilna kori su remais ir asoteli su dviem mediniais saukstais su bitutem kad prikopinetu i asoteli (asotelyje pinigeliai buvo ideti) per medaus menesi,moline vista su kiausiniais i kuriuos buvo ideti pinigeliai, plyta su skylutem nupurksta auksiniais dazais i skylutes ideta pinigeliu (pirma plyta namui),tevai dovanojo staltese keturi kampai buvo ugnis ,duona ,pinigai ir dar kazkas nepamenu, medine dvigule lova (lelems) pirmas baldas naujam bustui ,zinoma buvo ideti pinigeliai. Kai kurios idejos is SM.
sveikutės. Netyčia užklupau jūsų skyrelį. Pasidalinsiu savo idėja, kaip vasarą piršliaudami įteikėm jauniesiems piniginę dovaną: nupirkau paprastą statybinę raudoną plytą su skylėmis. ją nupurškiau auksinės spalvos dažais, į skyles sukaišiojau
susuktas kupiūras, dar papuošiau plytą dirbtinėmis gėlėmis,( bijojau, kad gyvos nuvys, nes buvo karšta.)ant tvirto pagrindo surišau į peršviečiamą dovanų popierių. Įteikiant pasakiau, kad taip padedam jauniesiems kurti savo ateities namus ir dovanojam auksinę kertinę plytą. jauniesiems patiko. kiti taip pat sakė, kad tai dar nematyta.
tarp kitko: kai pirkau ir ruošiau plytą, mano MB juokėsi iš mano idėjos.
jeigu kuriai reiktų, parašysiu plačiau, ką sakiau įteikdama ją.
susuktas kupiūras, dar papuošiau plytą dirbtinėmis gėlėmis,( bijojau, kad gyvos nuvys, nes buvo karšta.)ant tvirto pagrindo surišau į peršviečiamą dovanų popierių. Įteikiant pasakiau, kad taip padedam jauniesiems kurti savo ateities namus ir dovanojam auksinę kertinę plytą. jauniesiems patiko. kiti taip pat sakė, kad tai dar nematyta.
tarp kitko: kai pirkau ir ruošiau plytą, mano MB juokėsi iš mano idėjos.
jeigu kuriai reiktų, parašysiu plačiau, ką sakiau įteikdama ją.
QUOTE(Lin* @ 2010 12 28, 22:45)
Mociute dovanojo skrynia didele kur buvo ideta rankomis austa paklode i kuria buvo ideti pinigeliai
graži idėja - austas rankdarbis. simboliška kaip nuo močiutės
Sveikutės mergytės papasakosiu ką buvo sugalvojusi mano vyro sesė per vestuves Ji nupirko pinigų medį ir ant jo priraišiojo pinigeliu susuktu daug daug o šalia dar įbedė gandro skulptūrėlę atrodė šauniai ir originaliai mums patiko
Man yra teke girdeti is vienu neseniai susituokusiu pazistamu, kad kai kas dovanojo tuscius vokelius nu cia tai jau virsune ir auksciausia nepagarba tai jau geriau atvirute grazia su nuosirdziu sveikinimu ideje butu, ar nieko nedovanoje visai o dabar pasityciojimas kazkoks gavosi - ale nu ir draugai pas juos
QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 19, 07:53)
Man yra teke girdeti is vienu neseniai susituokusiu pazistamu, kad kai kas dovanojo tuscius vokelius nu cia tai jau virsune ir auksciausia nepagarba tai jau geriau atvirute grazia su nuosirdziu sveikinimu ideje butu, ar nieko nedovanoje visai o dabar pasityciojimas kazkoks gavosi - ale nu ir draugai pas juos
Tai gal vienas įdėjo, o kitas išėmė jam nežinant Nejau žmonės taip specialiai daro
QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 19, 08:53)
Nu tikras siaubas jei dar kazkas ir taip sugeba padaryti, tai kazkam reiketu susimastyti, kokius ,,draugus" kviecia i savo svente
QUOTE(Sunny Day @ 2011 04 19, 10:18)
Tai gal vienas įdėjo, o kitas išėmė jam nežinant Nejau žmonės taip specialiai daro
Karta pazystami vieni vaziavo i vestuves.Kai jau atejo laikas sveikinti vyras sako zmonai gerai,kad idejai visai pamirsau ji sako as maniau tu idejai Tai tadien dovanojo tuscia voka,Po veseles nuvaziavo pas jaunuosius atsiprase ir iteike dovanai skirta suma.Na buna ir taip.O jaunieji mane pirslys taip pajuokavo
Na bet kai specialiai,na tai tikrai tokie ir draugai.
QUOTE(Anzeliunia @ 2011 04 19, 22:44)
Karta pazystami vieni vaziavo i vestuves.Kai jau atejo laikas sveikinti vyras sako zmonai gerai,kad idejai visai pamirsau ji sako as maniau tu idejai Tai tadien dovanojo tuscia voka,Po veseles nuvaziavo pas jaunuosius atsiprase ir iteike dovanai skirta suma.Na buna ir taip.O jaunieji mane pirslys taip pajuokavo
Vistiek nesuprantu - juk patikrinti galima gi, kam tie nereikalingi nepatogumai po to Man tai geda butu tuscia voka dovanot, kas cia per juokai
QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 20, 00:54)
Vistiek nesuprantu - juk patikrinti galima gi, kam tie nereikalingi nepatogumai po to Man tai geda butu tuscia voka dovanot, kas cia per juokai
aš irgi nesuprantu
QUOTE(vasara_ @ 2010 11 03, 17:29)
bet tai kaip įmanoma šitaip susimauti? juk čia 100 tūkstančių, o ne milijonas
o kodėl galvojat kad susimauta ne gi manot tik jūs žinot , kad milijonas 6 nulius turi