Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana-pinigai

QUOTE(simsi @ 2010 07 28, 17:41)
na jo, galima ir ant popieriaus, bet pagalvojau kad ant drobes butu zymiai graziau

KAd gražiau, tai tikrai taip smile.gif Tiesiog nenoriu vargti šiu atveju... ax.gif
Atsakyti
Na,prisiskaiciau,prisiziurejau ideju thumbup.gif O taip sukau galva,kaip cia idomiau tuos pinigus padovanojus,ne vokelyje doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 23, 21:57)
Kažkada SM forume užmačiau šitą idėją ir išsisaugojau kompiuteryje. Man labai gražu.

user posted image

Pas mane jau šitas daikčiukas gamybos procece mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau paprasyta padaryti dideli saldainiu medi vestuvems. Ant medzio zadejo prikabinti sulankstytus i veduokle 10-20 Lt. banknotus. Gaila neturiu vaizdo su pinigeliais kaip atrodo, bet man ideja labai patiko ir jei reikes pasinaudosiu ja ir pati smile.gif
O medis buvo toks
user posted image
Atsakyti
buciau labai dekinga jei atsiustumet to siuvineto medzio schema i mleckaite@yahoo.com .labai labai grazu:)gal speciau iki kito sestadienio padaryti:)
Atsakyti
QUOTE(mergaite78 @ 2010 08 21, 10:59)
buciau labai dekinga jei atsiustumet to siuvineto medzio schema i mleckaite@yahoo.com .labai labai grazu:)gal speciau iki kito sestadienio padaryti:)

Čia yra mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...3028&st=336
Atsakyti
Mergaitės gal galite mestelti kokių gražių žodžių, originalių ištraukų ar pan. kad būtų galima parašyti į atvirutę? Internete visi eilėraštukai tokie banalūs doh.gif Nebežinau ką rašyti g.gif
Atsakyti
dabar labai daug idėjų pinigėliams dovanoti yra smile.gif kas su gėlytėm sukomponuoja, kas į gražų vokelį kartu su sveikinimu įdeda, kad į rėmelius kokius sugalvoja smile.gif

Atsakyti
Šaunu man vien tai, kad galvojat pinigėlius dovanoti, o ne kokius dovanų kuponus. Jei jau nesugalvojat ką materialaus padovanot (ar jaučiat, kad jauniesiems taip geriau), tai TIK už pinigėlius aš. Na, tragiška tuos kuponus gaut, kaip sau nenorit... Dovanojantis lengva ranka nuo savęs nusikrato rūpesčio, o gavęs turi sukti galvą, derinti ir kombinuoti, ką čia įsigijus. Pvz.: kuponas 50lt senukuose doh.gif (ne vestuvėms gautas) Ir ką, sakykit, už tokią sumą man nusipirkt? Kelis vazonėlius? 2 rulonus tapetų? Indų, kurių man nereikia? Kad kažką iš buitinės technikos - turiu pridėt dar kelis kart tiek. Bet man šiuo metu iš ten nieko NEREIKIA doh.gif Ir plius kuponas kažkoks kvailas - negalioja visoje Lietuvoje, o tik 2 parduotuvėse (pasirodo, jie nepriklauso senukams o tik pagal sutartį prekiauja jų prekėmis doh.gif Joooooo... Ne dovana gavos, o tik vieni nervai - ir dovanos nesinori prarast, ir savų pinigų nesinori mest daiktui, kurio nereikia.
Taigi, dovanokit pinigėlius. Jūs šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
o sakykit kaip padaryti litus su nuotrauka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O man būtent reikia idėjų ką dovanoti jauniesiems? Gal galite išduoti ką dovanojote? Pinigėliai netinka šiuo atveju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 15, 10:41)
O man būtent reikia idėjų ką dovanoti jauniesiems? Gal galite išduoti ką dovanojote? Pinigėliai netinka šiuo atveju  bigsmile.gif

Mes panasiai sukom galva mano puskes vestuvems smile.gif Pinigeliu turi jie sociai ir gyvena ne Lietuvoje, ir norejo, kad pasuktume galvas smile.gif Siaip dideliu gabaritu pridovanoti negalejom, nes nebutu tilpe i lagaminus jiems smile.gif Tai padovanojom toki termometra, virsuje puosta dviem balandziais su svarovski kristaliukais, tam kad namuose nuolat palaikytu karsta temperatura lotuliukas.gif Jiems labai patiko tokia praktiska dovana ax.gif
Papildyta:
O dami i draugu vestuves pinigelius dovanojome stiklainyje smile.gif Toki grazu radom burbuliuka biggrin.gif I ji sudejom susuktas ir plausu suristas 20 lt kupiuras smile.gif O virsu papuosem juostele ir gelemis. Atrode liuks smile.gif
Atsakyti