Mes tai kazkada draugams dovanojom irgi po 1 lt pakeite 200 Lt, bet sudejom i toki nemaza a la aksomini raudona maiseli su auksines spalvos virvele (tokiu buna juvelyrika prekiaujanciose parduotuvese). Atrode visai solidziai
QUOTE(ievune @ 2010 06 23, 22:53)
Super idėja Gal turite schemą?
turiu as, kokiu adresu siusti?
QUOTE(buckizs @ 2010 07 02, 17:27)
turiu as, kokiu adresu siusti?
Atsiuskit jei gu galit r.liubamirskaite@gmail.com , netrukus vestuves, gal spesiu padayti
QUOTE(kaubojey @ 2010 06 27, 20:21)
Mes esisim į draugų vestuves, ir kvietimuose gražiai parašė, kad pinigėlių norėtų . Tai mąstau, gal nupirkt kokią stilingą kiaulę taupyklę, ir įdėt ten pinigėlius, ir plius atvirukas, su šmaikščiu užrašu .
O kur gal kas esat matę Kaune, kokių nebaisių taupyklėlių ?
O kur gal kas esat matę Kaune, kokių nebaisių taupyklėlių ?
Mes praeitais metais jauniesiems dovanojome irgi pinigus. Įdėjome juos į medinę (suvenyrinę) dėžutę, o ant pinigų užbarstėme šokoladinių eurų tai ir palinkėjimai buvo, kad jie būtų turtingi visomis prasmėmis
QUOTE(ataner.s @ 2010 06 21, 18:32)
Ruosiames vestuvems ir va mastom kiek panasiai nuo poros dabar dovanojama pinigeliu (be apipavidalinimo, geliu). Gal kas neseniai buvote vestuvese ar ruosiates i jas - gal galit pasidalint savo patirtimi
Mes buvome šį savaitgalį vestuvėse. Su vyru nešėme 400 lt.
Mačiau, kaip vieni svečiai dovanojo orhidėją, ant kurios buvo suvynioti pinigai. Idėja gal ir graži, bet labai nepraktiška Nei prie gėlių tą dovaną dėti, nei prie dovanų Nepradėsi tų pinigų krapštyti vietoje, o ir palikti nesinori be priežiūros, nes per vestuves vis viena daug aplinkinių žmonių vaikšto - padavėjai, fotografai, tortų puošėjai ir pan. Taip ir mėtėsi ta puokštė
QUOTE(deime @ 2009 12 04, 10:29)
dovana- alia aukso luitu piramide- degtuku dezutes apklijuotos ir i kiekviena ideta arba po smulku piniga, pvz 10 lt, arba palinkejimas butinai visas turi atidaryti, nes gal ir ten yra pinigu
Patiko idėja, tik įdomu ar tos dėžutės kaip nors sujungtos viena su kita, kad nepabirtų bedovanojant
QUOTE(pim @ 2010 07 18, 13:11)
Patiko idėja, tik įdomu ar tos dėžutės kaip nors sujungtos viena su kita, kad nepabirtų bedovanojant
as jas tapusavyje buvau suklijavusi dvipusia lipnia juosta. (juostos dejau po maza gabaliuka)
Mes tai per vestuves nuo draugų gavom tokią labai gražią rytietiško stiliaus raudoną dėžutę, pilną monetų po 1-2 Lt. prikrautą Stovi koridoriuje iki šiol - kai smulkių pritrūksta, tai pasiimam vis - parkavimuisi ir pan. Žodžiu, idėja man patiko
O dabar netrukus eisime patys į jų vestuves, tai norisi irgi ką nors sugalvoti... Einu atidžiau paskaityti temelės - gal kokių minčių rasiu
Papildyta:
Šita man patiko
Galvoju, kad galima supaprastintą variantą padaryti - atspausdinti gražiai kokio medžio foto ir tada prisiūti taip pinigėlius
O dabar netrukus eisime patys į jų vestuves, tai norisi irgi ką nors sugalvoti... Einu atidžiau paskaityti temelės - gal kokių minčių rasiu
Papildyta:
QUOTE(myself @ 2010 06 23, 21:57)
Kažkada SM forume užmačiau šitą idėją ir išsisaugojau kompiuteryje. Man labai gražu.
Šita man patiko
Galvoju, kad galima supaprastintą variantą padaryti - atspausdinti gražiai kokio medžio foto ir tada prisiūti taip pinigėlius
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 26, 21:46)
Mes tai per vestuves nuo draugų gavom tokią labai gražią rytietiško stiliaus raudoną dėžutę, pilną monetų po 1-2 Lt. prikrautą Stovi koridoriuje iki šiol - kai smulkių pritrūksta, tai pasiimam vis - parkavimuisi ir pan. Žodžiu, idėja man patiko
Papildyta:
Šita man patiko
Papildyta:
Šita man patiko
manau galima butu spausdinti ant drobes ir tada bus paprasta prisiuti.
QUOTE(simsi @ 2010 07 27, 13:43)
manau galima butu spausdinti ant drobes ir tada bus paprasta prisiuti.
Bet tuomet jau reikia nešti, kad spausdintų kažkur Šiaip nėra problemų prie popieriaus prisiųti - ne kartą kažką panašaus esu dariusi, atvirutes net siuvinėjau kažkada
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 27, 16:50)
Bet tuomet jau reikia nešti, kad spausdintų kažkur Šiaip nėra problemų prie popieriaus prisiųti - ne kartą kažką panašaus esu dariusi, atvirutes net siuvinėjau kažkada
na jo, galima ir ant popieriaus, bet pagalvojau kad ant drobes butu zymiai graziau