Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomi draudimai: bagažo, neįvykusios kelionės

Paskaityk sutarti, ten turetu buti numatyta.
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2008 06 17, 22:04)
As tai nelabai pasitikiu tais visokiais papildomais draudimais, kur siulo prie korteliu ir panasiai..gal kad tingiu gilintis, ka jie siulo  biggrin.gif
Atostogauti paprastai vykstama iki 2 savaiciu, ir toks draudimas priklausomai, kur,kuriam laikui, kiek zmoniu vienu kartu draudziasi kainuoja nebrangiai- jei i europa vyksti, 15-25 lt uz 2 savaites, tai apsidraudi ir salyginai ramiau.. Ir zinoma visada reikia pasiskaityti draudimo salygas.

turiu american express gold ir man ir seimai galioja draudimas, ir skrydzio atidejimas, bagazo velavimas, draudimo suma didziausia kokia yra lietuvoje korteliu rinkoje thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas. Kur geriausia draustis? Kokios kainos? Pageidauciau, kad galima drausis internetu. Radau draudimasi internetu "Lietuvos draudime", ka manote?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 07 11, 12:20)
Klausimas. Kur geriausia draustis? Kokios kainos? Pageidauciau, kad galima drausis internetu. Radau draudimasi internetu "Lietuvos draudime", ka manote?

aš draudžiausi pirkdama kelionę, agentūroj. Nuo nelaimingų atsitik. ir medicininių išlaidų draudimu. Žmogui apie 30 Lt 8 dienų kelionei
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 07 11, 12:28)
aš draudžiausi pirkdama kelionę, agentūroj. Nuo nelaimingų atsitik. ir medicininių išlaidų draudimu. Žmogui apie 30 Lt 8 dienų kelionei

O Lietuvos draudime 16 dienų 43 lt smile.gif
Draudžiausi va užvakar smile.gif

Medicininės išlaidos ir Nelaimingi atsitikimai.
Atsakyti
ergo lietuva 14 dienu ant triju 104lt medicininis ir nuo nelaimingu atsitikimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2005 01 20, 21:24)
As stebiuosi, kodel jums uz vaikus reikia moket draudima, uz maziukus net dvigubai. Mano sveikatos draudimas, galiojantis visam pasauly, padengia mano ir mano vaiko, kol jam sueis 16 metu, visas sveikatos islaidas. Tas dalykas man tekainuoja nepilnus 30 euru metams... niekaip nesuprantu, kodel Lietuvoj tos draudimo agenturos plesia tokius pinigus....????
O i jusu darudimus ieina ir daiktu darudimas, jei juos pavagia, ar tik sveikatos?

Aš tai keliaudama draudžiuosi PZU. Visai nebrangu ir kitos sąlygos geros smile.gif
Atsakyti

QUOTE(josva @ 2008 03 05, 17:45)
Sveiki,
nusprendeme uzsisakyti kelione i Turkija, kadangi planuojame vykti tik rugsejo men., aisku tikimes, kad vaikai (vienas 4 metu, kitas-8 men.) nesusirgs ar pan., bet kadangi susidare gana apvali sumele nusprendeme, kad neverta rizikuoti ir apsidrausti, jeigu tuo metu isvykti nepavyktu.  Gal kas esate susidure su pan. situacija, ka patartumete, kur verta draustis?
Is anksto dekoju ax.gif

sveiki,
Jeigu apsidrausite keliones finansiniu nuostuoliu draudimu jums bus apmoketos islaidos del neivykusios keliones. Minejote kad vaziuosite su vaikais o jie gali susirgti,tuomet draudimo kompanija(kalbu apie ERGO) apmokes kelionės atšaukimo išlaidas;
papildomas grįžimo išlaidas nutraukus kelionę.
Atsakyti
Sveiki,
Ruošiamės keliaut su šeimyna. Ieškojau mašinos nuomos internete ir beklaidžiojant aptikau, kad taip galima ir draustis. Ketinom prieš pat kelionę nubėgt iki agentūros, bet gal kas esat bandę šitą būdą? Kaip ten su kainom - pigiau gal? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 03 13, 11:18)
Sveiki,
Ruošiamės keliaut su šeimyna. Ieškojau mašinos nuomos internete ir beklaidžiojant aptikau, kad taip galima ir draustis. Ketinom prieš pat kelionę nubėgt iki agentūros, bet gal kas esat bandę šitą būdą? Kaip ten su kainom - pigiau gal?  g.gif  ax.gif

as taip draudziuosi... man atrodo kad dar biski pigiau buna internetu...
Atsakyti
Kaina priklauso nuo salies, trukmes, amziaus..
Pabandykit uzspildyti draudimui duomenis ir paskaiciuos kaina, jei bus brangu, galesit nepirkti, ar pasiskaiciuoti kitur.
Apmokejus, speju, butina atsispausdinti e-polisa bei atmintine.
Atsakyti
Lietuvos draudimas
ERGO
PZU bet čia reikia registruotis
IF draudimas

patarimas. pasiskaitykit nuo ko siūlo drausti. Paprastai mums tereikia medicininių išlaidų draudimo (t.y. kad apmokėtų med paslaugas, vaistus, kuno pargabenima ir pan). visi papildomi draudimai paprastai nemažai papildomai kainuoja.

Zodziu paskaitykit taisykles pries drausdamiesi. ypac bagazo, neivykusiu kelioniu ir pan draudimu... butinai perskaitykit draudiminius ir nedraudiminius atvejus... 4u.gif

Taip pat seniau budavo visokiu apribojimu nesciosioms... bet gal jau dabar nera g.gif

beje, draustis internetu yra pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 14 kovo 2009 - 14:37