Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomi draudimai: bagažo, neįvykusios kelionės

Tikrai patariu drausti bagaza... dabar labai daznai jis veluoja, o uz kiekviena uzdelsta diena galite gauti sumele.. taip pat jam dingus... taip pat jei gaunate bagaza stipriai apgadinta... per paskutinius kelis menesius skridau pora kartu ir neapsidraudziau.. dabar gailiuosi, nes uz velavima keleta dienu buciau apie 350 eur gavusi...
Atsakyti
Skrydis be jokių persėdimų, tai ar verta? g.gif Mano vyras daug skraido į komandiruotes, tai bagažą draudžia, kai skrenda į tolimas šalis ir su persėdimais. smile.gif
Atsakyti
Kaip cia pasakius....va, pas mane graikas pazistamas atskrido su tiesioginiu FLYLAL reisu is saloniku i vilniu... o jo bagazas atskrido paskutine diena pries isskridima atgal i Graikija... ir zinok tu zmogau.. doh.gif
Atsakyti
Žinoma, kad reikia draustis. smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Tikrai gerai yra apsidrausti. Mes kai keliaujame kur toliau, tai draudžiamės. Kažkaip psichologiškai ramiau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurevaga: 08 gruodžio 2006 - 18:30
vaziuosime slidineti i Slovakija - sausio pabaigoj - ar draustis?
kur ir kaip tai padaryti pigiausiai - bet kad ir gerai butu jei kas.
esam dirbantys.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2007 02 27, 19:29)
Niekaip negaliu apsispresti - ar pasinaudoti gerom nuolaidom dabar su rizika, kad gali neivykti kelione (susirgus vaikui ar mums kazkuriam, kad vyras atostogu negaus, pan), ar bandyti laime su paskutine minute  g.gif
Pernai ruosemes i Turkija su vyru - iskilus pavojui mano nestumui, i kelione nevykau (pasiseke anytai cool.gif ). O reikia apsispresti greitai  doh.gif

Siulau tau apsidrausti neivykusę kelionę, tai visai nebrangu. Jei perki kelionę dabar, o keliausi tik po 2 mėn. draudimas tau apmoka 90 proc. kelionės kainą. Šis draudimas apima daug netikėtų, ne dėl jūsų kaltės atsitikusių rizikų , pvz. dėl ligos, dėl vaiko, nelaimingas atsitikimas, artimo mirtis ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 27, 20:37)
Siulau tau apsidrausti neivykusę kelionę, tai visai nebrangu. Jei perki kelionę dabar, o keliausi tik po 2 mėn. draudimas tau apmoka 90 proc. kelionės kainą. Šis draudimas apima daug netikėtų, ne dėl jūsų kaltės atsitikusių rizikų , pvz. dėl ligos, dėl vaiko, nelaimingas atsitikimas, artimo mirtis ir t.t.  thumbup.gif

tikrai labai gera mintis thumbup.gif gal zinai kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 02 27, 21:41)
tikrai labai gera mintis  thumbup.gif  gal zinai kiek mazdaug kainuoja?

3% nuo keliones vertes
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 27, 19:37)
Siulau tau apsidrausti neivykusę kelionę, tai visai nebrangu. Jei perki kelionę dabar, o keliausi tik po 2 mėn. draudimas tau apmoka 90 proc. kelionės kainą. Šis draudimas apima daug netikėtų, ne dėl jūsų kaltės atsitikusių rizikų , pvz. dėl ligos, dėl vaiko, nelaimingas atsitikimas, artimo mirtis ir t.t.  thumbup.gif

Zinau apie draudima toki, bet man siandien agenturoje isaisino, kad jei tarkim suserga kazkuris is seimos nariu, tai uz ta serganti (pateikus pazyma ar pan.) grazintu pinigelius pagal sutartele (90 proc.), o uz kitus seimos narius ne. Todel suabejojau unsure.gif
Gal gali tuos niuansiukus placiau paaiskinti blush2.gif (gali ir per AZ, jei cia ne i tema).
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2007 02 27, 21:01)
Zinau apie draudima toki, bet man siandien agenturoje isaisino, kad jei tarkim suserga kazkuris is seimos nariu, tai uz ta serganti (pateikus pazyma ar pan.) grazintu pinigelius pagal sutartele (90 proc.), o uz kitus seimos narius ne. Todel suabejojau  unsure.gif
Gal gali tuos niuansiukus placiau paaiskinti  blush2.gif (gali ir per AZ, jei cia ne i tema).

Na aš tau viską galėčiau rytoj, nes darbe turiu visas taisykles, kas ten įeina tikslei iš artimų. Šeimos narys tai: tėvai, vyras, vaikai tai tikrai, o dėl kitų asmenų reikia patikslinti. Šeip dar žiūrint kurios draudimo kompanijos draudimas būtų siūlomas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o gal zinote kaip su bagazo draudimu? kokia kaina? nuo keliones priklauso? kainos ar ko? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti