galiu pasakyt, kad teisingai ir padariai . belekiek kainų numest mes negalim irgi, bet kažka daryt, tai reikia, kad nebėgtų klientai. nebent ten buvo kainos ir taip žiauriai numestos, kad nebuvo kur mest. yra gi tokiu kompaniju, kur vos ne pa 150lt draudžia, bet cia tai mano manymu visiska nesamone. arba draudimo kompanija dirba nesąžiningai ir žada išmokų nemokėt visiškai.
o šiaip is lietuvos draudimo tai tik vardas telikes. pranašumas jų tik toks, kad kompanija seniausia ir geriausiai žinoma.
na priverst tavęs nelabai kas gali. ir klausimas kyla kas tau aktualu, kur tu važiuoji ar ilgam ir panašiai. jei turi ta dokumentą, tai pasiskaityk, kokia pagalba jį turint yra teikiama. šiaip draudimas tikrai teikia tau daug didesnę apsaugą. bent jau mano firma tai tikrai apmoka:
būtiną pirmąją medicinos pagalbą;
būtiną stacionarinį gydymą: slaugymą, chirurgines operacijas;
būtiną ambulatorinį gydymą;
gydytojo paskirtus gydymui būtinus vaistus, tvarstymo ir fiksavimo medžiagas;
medicininį pervežimą kritišku atveju,
ligonio ar mirusio apdraustojo palaikų pervežimą į Lietuvos Respubliką.
iš tikrųjų, jei jau kelionėj pinigų pakanka, patarčiau ir apsidraust, maža kas gali nutikt.
būtiną pirmąją medicinos pagalbą;
būtiną stacionarinį gydymą: slaugymą, chirurgines operacijas;
būtiną ambulatorinį gydymą;
gydytojo paskirtus gydymui būtinus vaistus, tvarstymo ir fiksavimo medžiagas;
medicininį pervežimą kritišku atveju,
ligonio ar mirusio apdraustojo palaikų pervežimą į Lietuvos Respubliką.
iš tikrųjų, jei jau kelionėj pinigų pakanka, patarčiau ir apsidraust, maža kas gali nutikt.
Na Matroskinai, mano mintis skaitai . Aš va irgi iškart apie INGO Baltic arba kitaip sakant Baltic Garant pagalvojau . Jei jau eiti pigiausiu keliu, tai geriau visai jau nesidrausti, turint omenyje, kad iš kai kurių draudimo bendrovių išmoką gauti yra nerealu. Kas tie Lietuvos drauidimo "žalistai", nelabai supratau, bet kad su šia bendrove niekada neturėjau problemų - tai patikrintas faktas. Na, nebent man labai jau sekasi
QUOTE(alderas @ 2006 05 05, 11:38)
nuvaziuok i ligoniu kasas ir pasiimk draudimo kortele nemokamai visai europai.
čia sveikatos draudimas ar kaip?
del Ligoniu kasu korteles labai suabejociau... jei ja turint tikrai visur medicininiu islaidu draudimas - nemokamai, tai kodel Ligoniu kasos apie tai neinformuoja? ir draudimai tokiu atveju pigiau pardavinetu draudimus. kazko netikiu. draudimai, bent dabar, nera brangus. savaite Rytu Europoje 17 lt, likusioje - 20 lt, Amerikoje - 40 lt. Vaikai draudziami nuo 3 men. Jiems kaina dvigubinasi. Rimti draudimai ir tikrai neuzlenktos kainos - Lietuvos draudimas ir PZU. Galima bet kurioje kelioniu aqgenturoje, pas draudimo brokerius ar paciam draudime apsidrausti. kas tingi sukti galva, gali parasyti meila tavokelione@gmail.com. Viska paaiskins. Visada ten tvarkausi. Kelioniu agentura. Ir agentai savi. Ir kitus draudimus pas juos....
KORTELĖS VYKSTANTIEMS Į ES ŠALIS (Vilniaus teritorines ligoniu kasos informuoja):
http://www.vilniaustlk.lt/ES.html
http://www.vilniaustlk.lt/ES.html
as uz tai kad DRAUSTIS. vienareiksmiskai. pati turiu sveiktaots draudima, kuris kitoje salyje padengia tik BUTINAS medizcinos paslugas. kadangi daug keliausju, tia nuo siu metu pasemiau kelioniu draudimas VISIEMS metams, tiek sveikatos, tiek prarasto turto ir t.t.... jei imi metams kaina iseina mnormali, is viso sumoekjau apie 125 eurus.
As skridau i Graikija pries pora metu, kazkaip pasiemiau draudima ir man jis praverte... nes bevaikstant per karsti nusvilo pedos (is virsaus), nes kazkaip as ju niekad kremu netepiau.. po to gavosi alergine reakcija, man sutino visos pedos, po to blauzdos.. reikejo kviesti gydytoja kad suleistu antialerginiu vaistu... cia smulkmena, bet ka gali zinoti,kas gali nutikti keliones metu.. ypac jei dar vaikai kartu vyksta...
Geriau apsidraust. Dėl viso pikta.
QUOTE(stirniuke @ 2006 07 11, 15:43)
prasau patarkite, kur greitai ir nebrangiai apsidrausti vykstant i turkija, ar tai galima padaryti teritorinese ligoniu kasose??? Ar kur kitur?
Aciu
Aciu
Tai galima padaryti kelionių agentūroje, kurioje perki kelionę. Kainuoja apie 20-30 litų žmogui (priklausomai nuo draudimo rūšies). Bet draustis būtinai reikia, maža kas
Sutinku, kad draustis tikrai reikia. Beje, draudimo pazymejimai is ligoniu kasu mums nieko nekainavo, nepatogumas tik tas, kad galioja jie tik Europos Sajungos salyse.