Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomi draudimai: bagažo, neįvykusios kelionės

QUOTE(Giedroocia @ 2005 01 20, 17:25)
na jus cia labai pigiai prasisukot. Mums su vyru ir vaikui (5 men.) uz 14 d. keliones i Prancuzija draudima uzgiedojo 148 Lt blink.gif  Dvigubai daugiau.
tuo tarpu Seesam Lietuva apdraus uz 99 Lt suminej. Tai cia jau padoriau.

Na draudimas skiriasi,ziurint i kokias salis vaziuoji,o vaikui iki 1 metu dvigubai,kadangi tikimybe,kad gali susirgti didesne.....ten reikia pasiskaityti,nes skiriasi draudimo suma,jeigu pav. kaip mes planavom uzsukti i Austrija,draudimas butu buves daug brangesnis,bet aisku galima ir nesidrausti smile.gif Va musu draugai tai is Ligoniu kasu issieme kazkokia pazyma uz 25 lt.,kuri galiojo tik Kroatijoj,kitose salyse ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 21 sausio 2005 - 00:44
maciau as ta pazyma, isduota lietuviu kalba, kuria nelaimes atveju reikes pateikti uzsienio gydymo istaigoms. kodel man kyla itarimas, kad koks vokietis arba anglas... kaip ir nemoka lietuviu kalbos? ir galvojate, kad jeigu kas nors atsitiks jis begs ieskoti vertejo?

nu nesuprantu as kai kuriu lietuvisku valstybes istaigu trumparegiskumo ne per kur. pasakysiu tik tiek: mane daznai nustebina valstybes istaigu tokie poelgiai, kad, atrodo, kvailiau negalima. ale nespeji apsisukti, kai jie pranoksta patys save...

o gal su ta pazyma man dar varyti ir pas verteja? dar jai moketi pinigus uz vertima? po to notarui - uz vertimo patvirtinima? sudejus visas islaidas, apsidrausti gaunasi kur kas pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Draustis reikai butinaiBuna tokiu situaciju kai net negali itarti jog tau to draudimo reikes. Pries keleta metu atostogavau Turkijoj ir sau smagiai leidau laika, po dvieju dienu mane pradejo berti mazuciais spuogeliais, dar po puses dienos jie susiliejo i tokias raudonas demes..vos is proto neissikrausciau - pagalvojau kad jau kokia maliarija ( as is tu kuri linkusi panikuoti:)..issikvietem daktariuka jis man suleido keleta ukolu ir pareiske kad tai alergija - as gyvenime nebuvau niekam alergiska, bet pasirodo kad nuo suraus juros vandens ir nuo chloruoto baseino taip gali nutikti:) Sumokejau daktariukui 60 EUR!!! Bet grizusi susigrazinau.. ir viskas labai gerai baigesi..
O draustis galima bet kurioje kompanijoje, netgi pries skridi, ateini i oro uosta ir apsidraudi..paprasciausias draudimas kainuoja apie 20-30 Lt, ir nesuki sau galvos..
Sekmes atostogose!!
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2005 01 21, 08:55)
Cia kalba eina apie medicinini draudima vykstant i uzsieni.

O kaip tu manai apie ka as kalbejau? unsure.gif Apie ta pati. Kaip ir rasiau, mano medicininis kelioniu draudimas, galiojantis visame pasaulyje, man kainuoja apie 30€ per metus(as butent toki specialiai perku, kad galiotu istisus metus ir kad nereiktu pries kiekviena kelione atskirai tuo dalyku rupintis, nes mes is tu, kurie megsta staiga susiruost ir dingt kur nors:) ) ir padengia visas mano ir mano vaiko medicinines islaidas.... smile.gif
Taip kad iki siol nesuprantu kodel LT draudejai plesia tokius pinigus, o kitur Europoj - ne. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 28 sausio 2005 - 22:11
Draustis labai verta, mes pernai buvom Vokietijoj ir as susilauziau ranka. Jei butumem netureje draudimo, oi kiek butu atsieje mums ta kelione g.gif
Atsakyti
QUOTE(maliuke @ 2005 02 10, 13:34)
Draustis labai verta, mes pernai buvom Vokietijoj ir as susilauziau ranka. Jei butumem netureje draudimo, oi kiek butu atsieje mums ta kelione  g.gif

o draugei beatostogaujant Ispanijoje apindicita prisireike operuot ir neturedama draudimo gydytis jau kita diena po operacijos grizo i Lietuva. Oi kaip nefaina buvo
Atsakyti
jau geriau keliasdesimt liteliu daugiau, negu sugadintos atostogos kelione
Atsakyti
O kaip tu manai apie ka as kalbejau?  Apie ta pati. Kaip ir rasiau, mano medicininis kelioniu draudimas, galiojantis visame pasaulyje, man kainuoja apie 30€ per metus(as butent toki specialiai perku, kad galiotu istisus metus ir kad nereiktu pries kiekviena kelione atskirai tuo dalyku rupintis, nes mes is tu, kurie megsta staiga susiruost ir dingt kur nors:) ) ir padengia visas mano ir mano vaiko medicinines islaidas.... 
Taip kad iki siol nesuprantu kodel LT draudejai plesia tokius pinigus, o kitur Europoj - ne.

O ta draidima uz 30€ per metus gali nusipirkti tik Suomijos pilieciai? Ir kas per kompanija taip draudzia? Aciu smile.gif
Atsakyti
Ir mes labai daug keliaujam - domejaus Ligoniu kasu paslauga - dabar jau abejoju - labai nepatogios salygos, plius israso per 2 sav. ir tik 60 dienu per metus blink.gif nu viska daro kad tik zmogui butu nepatogu schmoll.gif ir dar va is jusu suzinojau, kad dar 25 lt. nulupa - visai noras praejo pas juos eit.............

Noreciau ir as tokios draudimo paslaugos, kuri galiotu visus metus - mergytes - negirdejot apie tokia Lietuvoje?......... g.gif

O siaip tai visada draudziames 4u.gif paskutiniu metu - Bonum publikum - ir viska ismokedavo gryzus thumbup.gif
Atsakyti
draustis butinai reikia. kai grupes vadovas pasako, kad grupe apdrausta, tai gaunasi taip, tik kuno parvezimas grubiai tariant.Draustis ri\iia kompanijoj, kurios atstovas yra lietuvoje(pvzvasara draudemes balticum draudime vykstant i turkija-tainuvykus i vieta paaiskeja, kad grupes kuratore mano, jog uz gydytojo iskvietima reiks moketi, o nelaimes atveju-pvz guli be samones, ieskosi atstovo maskvoje ar ba prahoje_. rimciausiai atrodo ergo draudimas ir tikrai ne pro sali sumoketi papildomus 16 litu ir apsidrausti nuo nelaimingu atsitikimu-kitas atlyginimas nelames atveju, ir mirties atveju ismokos seimai=-gal as ciaper ziauriai, bet visada geriau save saugoti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2005 02 13, 00:01)
O ta draidima uz 30€ per metus gali nusipirkti tik Suomijos pilieciai? Ir kas per kompanija taip draudzia? Aciu  smile.gif

Na, as neesu piliete, esu tik nuolatinai gyvenanti, tai galejau nusipirkt:) Jei tu klausi tokio dalyko, kaip kad ar atvaziavus galima nusipirkt, tai nezinau, bet manau, kad ne. O kompanija vadinasi TAPIOLA.
Dar va truputi pasiskaiciau apie sito mano draudimo salygas, tai jis galioja ilgiausiai 45 paras nuo keliones pradzios, t.y. kad vel galiotu, turiu grizt i Suomija ir tada vel galiu keliaut... smile.gif Isduodami toki draudima jie atsizvelgia i sveikatos bukle ir draudziamasis negali buti vyresnis nei 65 metu. Daugiau apie jokias ypatingas salygas neuzsiminta...
Atsakyti
Na mes kai keliavom, tai išsiėmėm iš LIgonių kasų draudimą. nekainavo nieko-užtrukau gal valandą eilėj, galioja tik europos sąjungos šalyse. Beje, išduodama lietuviškai, tačiau manyčiau, kad jiems ten svarbūs tik kažkokie skaičiai-kodai, ir tikraisiai ta forma suprantama kitur, nes vieni pažįstami kreipėsi su tokia lietuviška forma dėl vaiko-ir viskas buvo gerai (austrijoj). Suaugusiems reikia paso ir sodros knygelės. vaikui gimimo liudijimo berods ir tėvų sodros knygelės-dėl vaiko tiksliai nežinau...
Atsakyti